Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
axl

Δημοσίευση από axl »

Alexandros9 έγραψε:
pascal έγραψε:Που μπλέξαμε ρε παιδιά... Λες και δεν έχουμε άλλες δουλειές εμείς... Ας βγάλουν επιτέλους μια ανακοίνωση να μας ενημερώσουν... Τόσο δύσκολο είναι πια ή όλοι είναι στις φωτιές; Τρέχαμε σαν τους βλάκες εμείς μέσα στα χιόνια κ στο κρύο για να περάσουμε τα αθλήματα, μας κατέβαζαν 3 φορές Αθήνα σε 2 βδομάδες και δεν έχουν ξαφνικά προσωπικό... Ας καθίσουμε μεταξύ μας να γράψουμε μια επιστολή και να την στείλουμε στο υπουργείο και στο αρχηγείο. Στην τελική ας κάνουν τα ψυχοτεχνικά για μας που περάσαμε τα αθλήματα για να ξέρουμε κ μεις τι θα κάνουμε με τις δουλειές μας.

Συμφωνώ απόλυτα... Μία επιστολή... Όλοι μαζί

παιδες και εγω συμφωνω... Αν κανουμε κατι εγγραφως να το κανουμε ολοι μαζι... Δυστυχως ειμαστε λιγοι αλλα αν δεν κανουμε κατι μας βλεπω την πρωτοχρονια να συζηταμε εδω μεσα τι θα γινει τελικα...

καποιος αλλος ενδιαφερομενος;
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από theolvs »

Και εγω συμφωνω σε μια τετοια κινηση
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alexandros9 »

theolvs έγραψε:Και εγω συμφωνω σε μια τετοια κινηση

Παιδιά όσοι από σας συμφωνούν και θέλουν να κάνουμε κάτι όπως το να στειλουμε όλοι μαζί μια επιστολή ή κάτι διαφορετικό και είναι επιτυχόντες ας στείλουν σε αυτόν τον λογαριασμό που φτιάξαμε με τον θοδωρή τα στοιχεία τους (τηλ, ονοματεπώνυμο, μαιλ κτλ) το μαιλ που φτιάξαμε είναι το εξής:Pirosvestiki2012@gmail.com

Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Ηδη 10 ατομα στο συνολο εχουν ανταποκριθει θετικα μεσα σε μολις 24 ωρες! Αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει! Μια τετοια κινηση εχει νοημα μονο αν ειμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι.
Έλλην

Δημοσίευση από Έλλην »

Παίδες καλησπέρα,

καλώς και υπάρχει αυτή η ανησυχία, με κάποιους από εσάς ήδη είμαστε ήδη σε επικοινωνία και επιβεβαίωσα αυτά που λέτε και εδώ. Πράγματι όλοι έλεγαν μετά της Παναγίας, θα ξαναρχίσει η διαδικασία της επιλογής κ. Λ. Π. Αναφορικά με τα τελευταία, πριν αποστείλλουμε κάποια επιστολή που κατ' εμέ θα πρέπει να απευθύνεται στον αρχηγό του ΠΣ και να κοινοποιείται στο γραφείο του Υπουργού ... , μήπως θα έπερεπε να επικοινωνήσουμε πρώτα με κάποιο από τα μέλη του Δ. Σ της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος; Βρήκα τα τηλ. Του υπευθύνου επικοινωνίας και του υπευθύνου κινητοποιήσεων;

http://www.eaps.gr/?page_id=4

Υ. Γ: Σε κάθε περίπτωση και δεδομένου ότι ακόμη ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και δεν είναι σίγουρο για κανέναν από εμάς ότι πλέον ανήκει στο Σώμα, ο μόνος αρμόδιος και έχων συμφέρον (τυπικά πάντα, βάσει του τρόπου λειτουργίας των ΣΑ και της υποχρέωσης - δεύσμευσης αυτών να απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών) για την αποστολή της επιστολής είναι η ΕΑΠς, την οποία την απασχολεί η στελέχωση του Σώματος για την κάλυψη των αναγκών του. Για να μην παρεξηγηθώ Και εμείς έχουμε συμφέρον, γιατί πρέπει να γνωρίζουμε ποια η εξέλιξη του διαγωνισμού, ώστε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας, απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρκετό ώστε να λάβουμε απάντηση.

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Φιλε συμφωνω απολυτα αλλωστε οπως εχει επωθει και οσους συμμετεχουν εως τωρα θα διευκρινιστει οποιαδηποτε κινηση γινει θα ειναι 100% συγκροτημενη και ολοι θα πρεπει να ειναι απολυτα συμφωνοι σε καθε πτυχη της κινησης αυτης.
φυσικα θα ληφθει υπ οψιν και η διερευνηση μεσω της ΕΑΠΣ.
(εως τωρα ειμαστε μαζεμενοι αν δεν κανω λαθος 14 ατομα! Αν καποιος γνωριζει αλλους επιτυχοντες η μπορει να ερθει σε επαφη μαζι τους ας τους ενημερωσει για την κινηση η να στειλουν mail στο pirosvestiki2012@gmail.com)
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

19 ατομα ως τωρα! Αν καποιος που διαβαζει το φορουμ εχει τη δυνατοτητα να ελθει σε επφαη με καποιον που δεν το γνωριζει ας τον ενημερωσει για την κινηση αυτη. Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο!
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

theolvs έγραψε:19 ατομα ως τωρα! Αν καποιος που διαβαζει το φορουμ εχει τη δυνατοτητα να ελθει σε επφαη με καποιον που δεν το γνωριζει ας τον ενημερωσει για την κινηση αυτη. Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο!
Θα πρότεινα να έκανες ένα google group και να μας βάλεις και τους 19 μέσα, ώστε να μπορεί να στείλει ο καθένας mail μεταξύ μας και να αρχίσει μια συζήτηση πιο ενεργή.
Καλό απόγευμα
axl

Δημοσίευση από axl »

Δεν ξερω ρε παιδια προσπαθω να βγαλω ακρη με οσα λεγονται και γραφονται αλλα κατι δεν μου παει καλα...
αν ισχυει οτι θα τρεξει η προκηρυξη στο τελος της αντιπυρικης (δηλ. Τελος Οκτωβριου) και επισης ισχυει οτι η Ακαδημια ξεκιναει περι τα μεσα Σεπτεμβριου, τοτε το ενα αναιρει το αλλο γιατι ολοι μας θα μεινουμε απο απουσιες στο πρωτο ετος αφου η σχολη (οπως ολες οι στρατιωτικες αν δεν κανω λαθος) εχουν ετησιο οριο απουσιων τις 30 ημερες...
νομιζω ο, τι ειναι να γινει θα γινει μεχρι τα μεσα Σεπτεμβριου, αρκει ο Δενδιας να παρει μια αποφαση εστω και αν του την εκμαιευσουμε εμεις με την επιστολη μας...
ΜΙΚΕ

Δημοσίευση από ΜΙΚΕ »

Εχω την εντύπωση ότι από 27 αυγούστου και μετά θα υπάρχουν (εάν θα υπάρξουν) εξελίξεις. Έψαξα στο diavgeia.gov και είδα ότι δεν έχουν καν οριστεί καθηγητές για την πυροσβεστική ακαδημία για το έτος 2012-2013 κάτι που γίνεται από τέλη αυγούστου με αρχές σεπτέμβρη. Και εμένα δεν μου στέκει ότι θα συνεχισθεί τέλος αντιπυρικής η προκύρηξη.
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

axl έγραψε:Δεν ξερω ρε παιδια προσπαθω να βγαλω ακρη με οσα λεγονται και γραφονται αλλα κατι δεν μου παει καλα...
αν ισχυει οτι θα τρεξει η προκηρυξη στο τελος της αντιπυρικης (δηλ. Τελος Οκτωβριου) και επισης ισχυει οτι η Ακαδημια ξεκιναει περι τα μεσα Σεπτεμβριου, τοτε το ενα αναιρει το αλλο γιατι ολοι μας θα μεινουμε απο απουσιες στο πρωτο ετος αφου η σχολη (οπως ολες οι στρατιωτικες αν δεν κανω λαθος) εχουν ετησιο οριο απουσιων τις 30 ημερες...
νομιζω ο, τι ειναι να γινει θα γινει μεχρι τα μεσα Σεπτεμβριου, αρκει ο Δενδιας να παρει μια αποφαση εστω και αν του την εκμαιευσουμε εμεις με την επιστολη μας...

αυτο δεν ισχυει για εμας καθως 17 σεπτεμβρη ξεκινα η σχολη για τους ηδη πυροσβεστες που θα γινουν αξιωματικοι. Σε εμας ειναι διαφορετικα τα δεδομενα.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alexandros9 »

ΜΙΚΕ έγραψε:Εχω την εντύπωση ότι από 27 αυγούστου και μετά θα υπάρχουν (εάν θα υπάρξουν) εξελίξεις. Έψαξα στο diavgeia.gov και είδα ότι δεν έχουν καν οριστεί καθηγητές για την πυροσβεστική ακαδημία για το έτος 2012-2013 κάτι που γίνεται από τέλη αυγούστου με αρχές σεπτέμβρη. Και εμένα δεν μου στέκει ότι θα συνεχισθεί τέλος αντιπυρικής η προκύρηξη.

Δεν μπορώ να καταλάβω την απαισιοδοξία σου ρε μιχάλη δλδ... Τι σημαίνει αν θα υπάρξουν... Δλδ μας δουλεύουν όλους ψιλογαζι που παίρνουμε τηλ κ μας λένε σε όλους τα ίδια πράγματα;

Πότε μην μετανιώνεις..
΄Ελλην

Δημοσίευση από ΄Ελλην »

Παίδες καλησπέρα, χρόνια πολλά και η Παναγία βοήθειά μας. Μίλησα με μέλος του ΔΣ της ΕΑΠΣ δεν γνώριζε πολλά για την εξέλιξη του διαγωνισμού, εξαιτίας της πίεσης των ημερών με τις φωτιές. Αρχικά μου είπε ότι ο διαγωνισμός εξακολουθεί να είναι μπλοκαρισμένος αφενός λόγω εκλογών και αφετέρου λόγω φόρτου αντιπυρικής περιόδου. Καταλληλότερος όλων, σε κάθε περίπτωση, για να μας ενημερώσει για το τι θα γίνει είναι η Δνση προσωπικού. Εν ολίγοις, εφόσον μας είχαν πει μέχρι τέλη Αυγούστου θα ξαναρχίσουν, μου συνέστησε αναμονή και υπομονή κι αν δεν γίνει τίποτε τότε να δούμε αν θα κινηθούμε.

Υ. Γ: Δευτέρα ή Τρίτη πρώτα ο Θεός θα πάω επί τόπου να βρω κάποιον από τη Δνση προσωπικού να μας δώσει μία απάντηση και εν συνεχεία βλέπουμε.

Άβαταρ μέλους
Sonar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Sonar »

΄Ελλην έγραψε:Παίδες καλησπέρα, χρόνια πολλά και η Παναγία βοήθειά μας. Μίλησα με μέλος του ΔΣ της ΕΑΠΣ δεν γνώριζε πολλά για την εξέλιξη του διαγωνισμού, εξαιτίας της πίεσης των ημερών με τις φωτιές. Αρχικά μου είπε ότι ο διαγωνισμός εξακολουθεί να είναι μπλοκαρισμένος αφενός λόγω εκλογών και αφετέρου λόγω φόρτου αντιπυρικής περιόδου. Καταλληλότερος όλων, σε κάθε περίπτωση, για να μας ενημερώσει για το τι θα γίνει είναι η Δνση προσωπικού. Εν ολίγοις, εφόσον μας είχαν πει μέχρι τέλη Αυγούστου θα ξαναρχίσουν, μου συνέστησε αναμονή και υπομονή κι αν δεν γίνει τίποτε τότε να δούμε αν θα κινηθούμε.

Υ. Γ: Δευτέρα ή Τρίτη πρώτα ο Θεός θα πάω επί τόπου να βρω κάποιον από τη Δνση προσωπικού να μας δώσει μία απάντηση και εν συνεχεία βλέπουμε.

σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση ! Αν μάθεις τίποτα περισσότερο από βδομάδα μας λες Εικόνα

Μολών λαβέ ...
Έλλην

Δημοσίευση από Έλλην »

Χαιρετίζω σας, και τα νεόερα που είχαμε από τη Διεύθυνση προσωπικού ήταν αναμενόμενα λίγό πολύ.

Μας είπαν, ότι ο διαγωνισμός πλέον έχει ανατεθεί - Αναληφθεί από την περιφέρεια (ΠΣ). Δεν γνωρίζουν αν θα ολοκληρωθεί - καθώς αποτελεί πολιτική απόφαση- ... Λογικό... -, το μόνο που γνωρίζουν είναι Εφόσον συνεχιστεί -το πιο πιθανόν- θα συνεχιστεί μετά την λήξη της αντιπυρικής περιόδου, ήτοι μετά την 31η Οκτωβρίου 2012, ειδικά αν εξακολουθήσουμε να έχουμε τόσες πυρκαγιές.

Παίδες καλή δύναμη εύχομαι σε όλους, ο, τι νεότερο μάθω θα σας κρατήσω ενήμερους. Οι άνθρωποι -αυτοί οι δύο που μίλησα- πάντως εκεί και ενδεχομένως μελλοντικοί Συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες