Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από theolvs »

Δεν υπαρχει περι[τωση ποτε να μπουν στηνπυροσβεστικη μεσω πανελληνιων ξεχαστε το. Απλα τρολλαρει ο τυπος
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

νεος έγραψε:Για το 2012 οι προσλήψεις που Έγιναν Ήταν 9000 Αντί Για 8000. Και Συμφώνησαν Αντί Για 7000 που Προβλέπεται Το 2013 να Πάρουν 6000.(έχει Γραφτεί Σε όλα τα μέσα).γι Αυτό Και οι 725 και οι 50 θα μπουν (διοριστούν) το 2013...

Ακόμη μια άποψη επιστημονικά τεκμηριωμένη και αποδεδειγμένη... Ο καθένας λέει ότι του κατέβει. Μονάχα όσοι μπαίνουν στον κόπο και το ψάχνουν αρκετά έχουν το απόλυτο δικαίωμα να σχολιάζουν εδω μέσα ειδικά για έναν διαγωνισμό που έχει τελειώσει. Και για του λόγου το αληθές ορίστε το έγγραφο που έχει εγκρίνει αυτές τις προσλήψεις για το 2012 και όχι το 2013... Άρα ποιος σου λέει εσένα φίλε νέο όπτι δεν είναι ήδη μέσα στις 9000 προσλήψεις... Που είναι...
http://kesyp.flo.sch.gr/www/index.php/2010-02-02-09-14-32/2010-04-06-17-42-59/636-2011-07-05-11-47-08
νεος

Δημοσίευση από νεος »

http://www.ydmed.gov.gr/?p=2329

http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/ypoyrgeio_dioikitikis_metarryt/20992

είναι πολύ παλιό το άρθρο σου Άλλαξαν Πολλά Από Τότε.

δε κάνω εικασίες...4000 πεντετείς πυροσβέστες μπήκαν το 2012 +

600 περίπου θα μπούν στη αστυνομία μέσω πανελληνίων +

1100 στο στρατό μέσω πανελληνίων είναι στάνταρ βγαίνει αυτό το 5600 που λένε τα άρθρα...

πες μου Αν θεωρείς ότι εκεί μέσα είναι και οι 725 και οι 50 (δε χωράνε στο νούμερο)

axl

Δημοσίευση από axl »

Η αλήθεια είναι ότι για την προκήρυξη των 50 υπάρχει η απαιτούμενη προέγκριση όπως επίσης και οι κενές οργανικές θέσεις, ΑΛΛΑ επειδή στη χώρα μας τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο αν δεν μας καλέσουν Για τα ψυχοτεχνικά η προκήρυξη θεωρείται Προς τον παρόν στάσιμη και ελπίζουμε...
Και εμένα στο τηλέφωνο από το Αρχηγείο μου είπαν ότι θα μας καλέσουν αρχές Σεπτεμβρίου για τα ψυχοτεχνικά και μέσα Σεπτέμβρη μπαίνουμε στην Ακαδημία... Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι ότι στην ΕΛΑΣ είχαν εγκριθεί θέσεις πλεον των 1000 ατόμων αλλά ; (αν δεν κάνω λάθος) έπεσε ψαλίδι και τελικά προκήρυξαν τους μισούς για φέτος.
Αν ξέρει κάποιος φίλος καλύτερα ας το μοιραστεί μαζί μας για να αποκρυπτογραφήσουμε όσο γίνεται τις προθέσεις του Δένδια... Θεωρώ βέβαιο ότι μόνο ο Δένδιας αποφασίζει για την τύχη μας ό, τι και να λένε από το Α. Π. Σ. Για την εποχικότητα κλπ
Καλό κουράγιο σε όλους μας και καλό είναι να μην γράφουμε ό, τι να είναι γιατί μιλάμε για την επαγγελματική αποκατάσταση 50 ανθρώπων, με την υπομονή στα όρια της...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alexandros9 »

νεος έγραψε: http://www.ydmed.gov.gr/?p=2329

http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/ypoyrgeio_dioikitikis_metarryt/20992

είναι πολύ παλιό το άρθρο σου Άλλαξαν Πολλά Από Τότε.

δε κάνω εικασίες...4000 πεντετείς πυροσβέστες μπήκαν το 2012 +

600 περίπου θα μπούν στη αστυνομία μέσω πανελληνίων +

1100 στο στρατό μέσω πανελληνίων είναι στάνταρ βγαίνει αυτό το 5600 που λένε τα άρθρα...

πες μου Αν θεωρείς ότι εκεί μέσα είναι και οι 725 και οι 50 (δε χωράνε στο νούμερο)

Οι πενταετείς λογίζονται ως συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου και όχι ως προσλήψεις μόνιμου προσωπικού... Οι 5600 αφορούν παιδεία υγεία και προστσίας του πολίτη... Του ΥΠ. ΠΡΟ. ΠΟ έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες εκτός των μονίμων πυροσβεστών. Επίσης στον προυπολογισμό της μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού έχει συνυπολογιθεί και η μισθοδοσία των 725+50 για το τρέχων έτος οι οποίοι όμως δεν έχουν ακόμη προσληφθεί... Ο καθένας τα συμπεράσματα του...

Πότε μην μετανιώνεις..
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

Μάκος έγραψε:Καλησπέρα σας
σε χτεσινή μου (Παρασκευή) επικοινωνία με το Αρχηγείο μου είπαν ότι μάλλον η προκήρυξη για τους 50 πάει για ακύρωση, καθώς δεν εγκρίνεται από τον Υπουργό.

Θα ήθελα πάρα πολύ να ήξερα ποιος είσαι και γιατί λες πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Όταν Λες Κάτι τόσο σοβαρό και μάλιστα το καταθέτεις με 100% σιγουριά στο φόρουμ θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου Ότι Κάποιοι άνθρωποι ξημεροβραδιάζονται με το άγχος της Προκήρυξης Οπότε παίζεις πολύ άσχημα με τη ψυχολογία τους! Σε κάτι σίγουρα θα σε εξυπηρετεί βέβαια... Είσαι Αποτυχών; ... Είσαι Απλά ανήθικος για να μην το Πω Αλλιώς; ... δε ξέρω τι Από Τα δύο... ! Πάντως όταν αναφέρουμε κάτι τελεσίδικο καλό είναι να μιλάμε με στοιχεία... Για Αυτό Και αν τα καταθέσεις σου ζητώ συγνώμη... Αν όμως δεν έχεις... Θα ήθελα πολύ να ήξερα ποιος είσαι... Έτσι Από Περιέργεια

Περίεργος

Δημοσίευση από Περίεργος »

Μηχανικός έγραψε:
Μάκος έγραψε:Καλησπέρα σας
σε χτεσινή μου (Παρασκευή) επικοινωνία με το Αρχηγείο μου είπαν ότι μάλλον η προκήρυξη για τους 50 πάει για ακύρωση, καθώς δεν εγκρίνεται από τον Υπουργό.

Θα ήθελα πάρα πολύ να ήξερα ποιος είσαι και γιατί λες πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Όταν Λες Κάτι τόσο σοβαρό και μάλιστα το καταθέτεις με 100% σιγουριά στο φόρουμ θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου Ότι Κάποιοι άνθρωποι ξημεροβραδιάζονται με το άγχος της Προκήρυξης Οπότε παίζεις πολύ άσχημα με τη ψυχολογία τους! Σε κάτι σίγουρα θα σε εξυπηρετεί βέβαια... Είσαι Αποτυχών; ... Είσαι Απλά ανήθικος για να μην το Πω Αλλιώς; ... Δε ξέρω τι Από Τα δύο... ! Πάντως όταν αναφέρουμε κάτι τελεσίδικο καλό είναι να μιλάμε με στοιχεία... Για Αυτό Και αν τα καταθέσεις σου ζητώ συγνώμη... Αν όμως δεν έχεις... Θα ήθελα πολύ να ήξερα ποιος είσαι... Έτσι Από Περιέργεια

Πολύ σωστά τα λέει ο Μηχανικός!

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

Σε σημερινη μου επικοινωνια με το αρχηγειο και μαλιστα σε 2 διαφορετικα τηλεφωνα μου ειπαν οτι η διαδικασια παει για το τελος της αντιπυρικης περιοδου... Αυτο σημαινει 30 οκτωβριου. Βεβαια με διαβεβαιωσαν και οι 2 με τους οποιους μιλησα οτι η σχολη θα ξεκινησει αμεσως μετα...
για μενα ειναι λιγο ξενερωμα αυτο αλλα μακαρι να ειναι η τελευταια δυσκολια.
Παρακαλω αυριο να κανουν και οσοι αλλοι ενδιαφερονται καποιο τηλεφωνο για να διασταυρωσουμε.
MIKE

Δημοσίευση από MIKE »

Δηλαδή όταν έρθει το τέλος της αντιπυρικής θα μας πουν του χρόνου; Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Στην προηγούμενη προκήρυξη του 2009 για αξιωματικούς να γνωρίζετε ότι είχαν γίνει αθλήματα τον ιούνιο, γραπτά και ψυχοτεχνικά μέσα ιούλιου. Βέβαια τότε βιαζόντουσαν να προλάβουν τις εκλογές...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

theolvs έγραψε:Σε σημερινη μου επικοινωνια με το αρχηγειο και μαλιστα σε 2 διαφορετικα τηλεφωνα μου ειπαν οτι η διαδικασια παει για το τελος της αντιπυρικης περιοδου... Αυτο σημαινει 30 οκτωβριου. Βεβαια με διαβεβαιωσαν και οι 2 με τους οποιους μιλησα οτι η σχολη θα ξεκινησει αμεσως μετα...
για μενα ειναι λιγο ξενερωμα αυτο αλλα μακαρι να ειναι η τελευταια δυσκολια.
Παρακαλω αυριο να κανουν και οσοι αλλοι ενδιαφερονται καποιο τηλεφωνο για να διασταυρωσουμε.

Και σε μένα τα ίδια φίλος. Και μάλιστα από 2 διαφορετικές πηγές...

Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από theolvs »

MIKE έγραψε:Δηλαδή όταν έρθει το τέλος της αντιπυρικής θα μας πουν του χρόνου; Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Στην προηγούμενη προκήρυξη του 2009 για αξιωματικούς να γνωρίζετε ότι είχαν γίνει αθλήματα τον ιούνιο, γραπτά και ψυχοτεχνικά μέσα ιούλιου. Βέβαια τότε βιαζόντουσαν να προλάβουν τις εκλογές...

ξερει κανεις ποτε μπηκαν στη σχολη αυτοι της εν λογω προκυρηξης;

pascal

Δημοσίευση από pascal »

Που μπλέξαμε ρε παιδιά... Λες και δεν έχουμε άλλες δουλειές εμείς... Ας βγάλουν επιτέλους μια ανακοίνωση να μας ενημερώσουν... Τόσο δύσκολο είναι πια ή όλοι είναι στις φωτιές; Τρέχαμε σαν τους βλάκες εμείς μέσα στα χιόνια κ στο κρύο για να περάσουμε τα αθλήματα, μας κατέβαζαν 3 φορές Αθήνα σε 2 βδομάδες και δεν έχουν ξαφνικά προσωπικό... Ας καθίσουμε μεταξύ μας να γράψουμε μια επιστολή και να την στείλουμε στο υπουργείο και στο αρχηγείο. Στην τελική ας κάνουν τα ψυχοτεχνικά για μας που περάσαμε τα αθλήματα για να ξέρουμε κ μεις τι θα κάνουμε με τις δουλειές μας.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

pascal έγραψε:Που μπλέξαμε ρε παιδιά... Λες και δεν έχουμε άλλες δουλειές εμείς... Ας βγάλουν επιτέλους μια ανακοίνωση να μας ενημερώσουν... Τόσο δύσκολο είναι πια ή όλοι είναι στις φωτιές; Τρέχαμε σαν τους βλάκες εμείς μέσα στα χιόνια κ στο κρύο για να περάσουμε τα αθλήματα, μας κατέβαζαν 3 φορές Αθήνα σε 2 βδομάδες και δεν έχουν ξαφνικά προσωπικό... Ας καθίσουμε μεταξύ μας να γράψουμε μια επιστολή και να την στείλουμε στο υπουργείο και στο αρχηγείο. Στην τελική ας κάνουν τα ψυχοτεχνικά για μας που περάσαμε τα αθλήματα για να ξέρουμε κ μεις τι θα κάνουμε με τις δουλειές μας.

Συμφωνώ απόλυτα... Μία επιστολή... Όλοι μαζί

Πότε μην μετανιώνεις..
MIKE

Δημοσίευση από MIKE »

Το ΦΕΚ τότε είχε βγεί τις 4 σεπτέμβρη 2009 με την υπογραφή του υπουργού. Για του λόγου το αληθές:http://career.duth.gr/cms/files/fek_g735_2009.pdf. Αν βγεί το φεκ τότε η σχολή ξεκινάει άμεσα όπως και στους πενταετής όπου το φεκ βγήκε μέσα γενάρη και η σχολή ξεκίνησε μετά από 1-2 εβδομάδες. Τουλάχιστον αυτοί είχαν τους συλλόγους τους και πιέζανε το αρχηγείο συνεχώς για να τελειώσει η δικιά τους προκήρυξη. Τώρα τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τους πιέσουμε?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ωραίος ρε ΜΙΚΕ έχουμε και ημερομηνίες τώρα για να συγκρίνουμε... Σωστή η επισήμανση περι σωματείων Πενταετών, εμείς όμως δεν έχουμε τέτοιο πράγμα επομένως ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό μου, Επιστολή και στο Αρχηγείο και στο Υπουργείο από πληρέξουσιο (από μερικούς από εμάς) δικηγόρο
Πότε μην μετανιώνεις..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες