Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
Εχει ακουσει τιποτα κανενας; Θα ξανατρεξει αυτη η προκυρηξη;
Η απάντηση που πήρα είναι πως θα πρέπει να ενημερωθεί πρώτα ο υπουργός για να συνεχιστεί!
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Πιστεύω να έχουμε σύντομα εξελίξεις
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13184&spec=job&type=1
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=13184&spec=job&type=1
Γιατί καθυστερούν ακόμη να κινήσουν τις διαδικασίες; Υπάρχει καμία ενημέρωση από το αρχηγείο; Σε δυο μήνες υποτίθεται ξεκινά η σχολή.
Guest έγραψε:Γιατί καθυστερούν ακόμη να κινήσουν τις διαδικασίες; Υπάρχει καμία ενημέρωση από το αρχηγείο; Σε δυο μήνες υποτίθεται ξεκινά η σχολή.
Είναι Πολύ Κρίμα να υπάρχουν νέοι με τόσα προσόντα σε αυτή τη χώρα (που σίγουρα πολλοί Από Αυτούς να είναι και σε εργασιακό αδιέξοδο. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα) που μετά Από Όλον τον αγώνα που έχουν κάνει να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα και αφού έχουν επιτύχει σχεδόν σε όλη τη διαδικασία μιας Προκήρυξης Να περνάνε αυτό το μαρτύριο της αβεβαιότητας/ανυπομονησίας/άγχους. Θα έπρεπε οι αρμόδιοι έστω να μας είχαν δώσει μια υποτυπώδη ενημέρωση. Κυβέρνηση έγινε-υπουργοί Ορκίστηκαν... Και όλα ίδια! Και προσωπικά δε θα έκανα κανένα παράπονο αρκεί να μπορούσα να κάνω κάτι εγώ για την κατάσταση που με αφορά... Αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου πια! Το άσχημο είναι οτι κανείς απο τους αρμόδιους δεν καταλαβαίνει οτι αυτό το ζήτημα είναι κομβικό σημείο για τη ζωή μας. Πολύ κρίμα...

Στην ελλαδα ζουμε. Σε μια βδομαδα απο την ορκωμωσια του υπουργου ηθελες να λυθουν ολα; Δεν ειμαστε σουηδια μην απογοητευεσαι

Έχεις δίκιο Δυστυχώς... Αλλά Ξέρεις φίλε μου τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνω...
Είναι το ότι στο να παγώσουν όλες οι διαδικασίες στην προεκλογική περίοδο ήταν όλα απλά και αυτοματοποιημένα... ! Και ενώ υπάρχει σαφέστατη νομοθεσία που λέει οτι με την Ορκωμοσία Της νέας κυβέρνησης συνεχίζονται οι διαδικασίες δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ Διαδικασία Να συνεχίζεται! Δεν ήξερα οτι πρέπει να υπάρξει εκ νέου έγκριση... Δηλαδή δεν ήξερα με λίγα λόγια οτι τίποτα σε Αυτήν Την χώρα... Αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι Σίγουρο! Αυτό με απογοητεύει και με θυμώνει πιο πολύ θα έλεγα...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 18
Ας κάνουμε υπομόνη και αυτήν την εβδομάδα και σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουμε να τους ενοχλούμε πολύ πιο έντονα αποτι τώρα... Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα τρέξουν.
Πότε μην μετανιώνεις..
Alexandros9 έγραψε:Ας κάνουμε υπομόνη και αυτήν την εβδομάδα και σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουμε να τους ενοχλούμε πολύ πιο έντονα αποτι τώρα... Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα τρέξουν.
Ρε παιδιά πόση υπομονή πια! Έχουμε καμιά εξέλιξη;
Καλησπέρα σας
σε χτεσινή μου (Παρασκευή) επικοινωνία με το Αρχηγείο μου είπαν ότι μάλλον η προκήρυξη για τους 50 πάει για ακύρωση, καθώς δεν εγκρίνεται από τον Υπουργό.
σε χτεσινή μου (Παρασκευή) επικοινωνία με το Αρχηγείο μου είπαν ότι μάλλον η προκήρυξη για τους 50 πάει για ακύρωση, καθώς δεν εγκρίνεται από τον Υπουργό.
Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώνονται. Συμφωνώ μαζί σου, αν ήταν θα έπρεπε να είχαν βγάλει ανακοίνωση τόσος καιρός που έχει περάσει. Αυτά θα γίνουν αθλήματα αρχές σεπτέμβρη μου φαίνονται μπαρούφες. Πάω στοίχημα ότι θα πουν ακυρώνονται με το σκεπτικό ότι θα μπαίνουν από πανελλήνιες εδώ και στο εξής, και μετά από κανα χρόνο θα βγάλουν προκήρυξη με κομματικά κριτήρια.
για πες μας σε πιο τηλεφωνο πηρες και με ποιον μιλησες...Μάκος έγραψε:Καλησπέρα σας
επισης εδω /forum/forum_posts.asp?TID=9786&PN=7 ο αλεξανδρος9 μιλησε με τον υπασπιστη του υπουργου και ειπε ακριβως το αντιθετο. Αρα η εσυ τρολλαρεις η ο υπασπιστης του υπουργου. Κατσε να σκεφτω... Α! Το βρηκα εσυ τρολλαρεις!
Εγω ρε παιδιά πήρα σμρ στο αρχηγείο στο τμήμα προσωπικού και μου είπανε πΑλι τα ίδια λόγω του καιρού λόγω των πυρκαγιών δεν διαθέτουν προσωπικό για αθλήματα γτ θα γελάει ο κόσμος υπομονή μέχρι τέλη Αυγούστου όπως μου είπαν χαρακτηριστικά.. έλεος με την παραπληροφόρηση σας..
Θα απαντήσω και εγώ γιατί όπως είπα και αλλού ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν με αφορά άμεσααλλά τον έχω ζήσει από την αρχή Και συνεχίζω να τον ζω με την ίδια αγωνία των παιδιών που περιμένουν. Γι' αυτό λοιπόν Δεν δέχομαι, όχι να παραπληροφορείτε,- Γιατί ξαναθυμηθήκαμε το στόρυ ένταξης στις πανελλήνιες σαν μια πιθανή διακαιολογία της ολιγωρίας των υπευθύνων (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τρομοκρατούμε τον κόσμο επειδή το σκεφτήκαμε χωρίς μια επίσημη πληροφορία ) - δεν δέχομαι απλά να ακύρωθει ο διαγωνισμός! -
Για το 2012 οι προσλήψεις που Έγιναν Ήταν 9000 Αντί Για 8000. Και Συμφώνησαν Αντί Για 7000 που Προβλέπεται Το 2013 να Πάρουν 6000.(έχει Γραφτεί Σε όλα τα μέσα).γι Αυτό Και οι 725 και οι 50 θα μπουν (διοριστούν) το 2013...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες