Προκήρυξη Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Alexandros9 έγραψε:
rasald έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες

Δύσκολο. Στην αντίστοιχη του λιμενικού το σεπτέμβρη 600 ήταν μόνο οι οικονομολόγοι (με απαραίτητη κατοχή μεταπτυχιακούΕικόνα). Βέβαια
τώρα έχει αθλήματα και Ι1 για τους άνδρες που περιορίζει κόσμο αλλά και πάλι δεν ξέρω...

ότι μου είπε σου λέω... Πάντως την προηγούμενη Παρασκευή που τα έκανα εγώ σε ολόκληρη Περιφέρεια 4 νομών έιμασταν μόνο 2 υποψήφιοι...

Τα είχα κάνει και εγώ στο Λιμενικό φίλε! Μην ξεχνάς ότι εκεί το ύψος ήταν 1.60 για τα κορίτσια. Επίσης ήθελε πτυχίο ΑΕΙ γενικά ενώ εδώ θέλει συγκεκριμένες ειδικότητες. Τέλος για τα κορίτσια τα όρια στα αθλήματα είναι απαγορευτηκά έκτος να κάποια ασχολέιται ήδη με τον αθλητισμο!
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Πανελλαδικά Παίδες 750 αιτήσεις... Οριστικό και σίγουρο. Σε όλες τις κατηγορίες
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rasald »

Alexandros9 έγραψε:Πανελλαδικά Παίδες 750 αιτήσεις... Οριστικό και σίγουρο. Σε όλες τις κατηγορίες

Ωραίος... Μάθαμε και πρώτη πληροφόρηση. Αντικειμενικά τα άτομα είναι πολύ λίγα. Βάλε κ πόσοι θα κοπούν. Βέβαια για μένα κ όσους δεν έχουν κανά μεταπτυχιακό πάλι χλωμά αλλά αυξημένες πιθανότητες!
Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rasald »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:
rasald έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Από φίλο μου πυροσβέστη μέχρι χθες πανελλαδικά σε όλες τις κατηγορίες ήτανε γύρω στα 400 άτομα πιστεύω άλλα 15ο σμρ σύνολο 500 -550 πανελλαδικα παίδες

Δύσκολο. Στην αντίστοιχη του λιμενικού το σεπτέμβρη 600 ήταν μόνο οι οικονομολόγοι (με απαραίτητη κατοχή μεταπτυχιακούΕικόνα). Βέβαια
τώρα έχει αθλήματα και Ι1 για τους άνδρες που περιορίζει κόσμο αλλά και πάλι δεν ξέρω...

ότι μου είπε σου λέω... Πάντως την προηγούμενη Παρασκευή που τα έκανα εγώ σε ολόκληρη Περιφέρεια 4 νομών έιμασταν μόνο 2 υποψήφιοι...

Τα είχα κάνει και εγώ στο Λιμενικό φίλε! Μην ξεχνάς ότι εκεί το ύψος ήταν 1.60 για τα κορίτσια. Επίσης ήθελε πτυχίο ΑΕΙ γενικά ενώ εδώ θέλει συγκεκριμένες ειδικότητες. Τέλος για τα κορίτσια τα όρια στα αθλήματα είναι απαγορευτηκά έκτος να κάποια ασχολέιται ήδη με τον αθλητισμο!

Δεν εννοώ αυτή την προκήρυξη! Την επόμενη που ήταν παρόμοια μαυτή εδώ που ζήταγε συγκεκριμένα νομικούς μηχανικούς οικονομολόγους!1000 ήταν μόνο οικονομολόγοι-νομικοί! Κ ακόμα 600 για μηχανικούς. Πολλοί παραπάνω δηλαδή.
toubano

Δημοσίευση από toubano »

Καταρχήν καλή χρονιά!

προς ρασαλντ

έχω αρκετές ενστάσεις και για το "αντικειμενικά πολύ λίγες" και για το "βάλε πόσοι θα κοπούν"... Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς και σε τι δεδομένα το στηρίζει...

επίσης, στις αντίστοιχες προκηρύξεις λιμενικού και αστυνομίας οι αιτήσεις ήταν περισσότερες γιατι τις έκαναν γυναίκες μιας και εκεί δεν έχει αγωνίσματα... Εδώ θεωρώ ότι θα ειναι ελάχιστες αφού ξέρουν ότι είναι κομμένες από χέρι... (με εξαίρεση καμια έκπληξη... Γιατι στους 4000 υπήρξε κοπέλα ποθ έκανε 5 καθαρές έλξεισ... )

Πολίτης 82

Δημοσίευση από Πολίτης 82 »

Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος Ποιος νόμος αναφέρει (και που μπορώ να τον βρω) οτι σε προκήρυξη παρόλο που έχεις περάσει τα αθληματα επιτυχώς και επάξια με βάση τα μοριά σου μπορεί ένας πολύτεκνος να σου πάρει τη θέση (αναφερομαι στην προκήρυξη των αξιωματικών Ανθυποπυραγών). Επιπροσθέτως τι ορίζει η παράγραφος 2 του άρθρου 1 του ΠΔ 365/1990, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του ΠΔ 203/1995. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, γνωρίζοντας ότι οι απαντήσεις χρειάζονται δικηγόρο!

Άβαταρ μέλους
Mark84
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mark84 »

Πολίτης 82 έγραψε: Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος Ποιος νόμος αναφέρει (και που μπορώ να τον βρω) οτι σε προκήρυξη παρόλο που έχεις περάσει τα αθληματα επιτυχώς και επάξια με βάση τα μοριά σου μπορεί ένας πολύτεκνος να σου πάρει τη θέση (αναφερομαι στην προκήρυξη των αξιωματικών Ανθυποπυραγών). Επιπροσθέτως τι ορίζει η παράγραφος 2 του άρθρου 1 του ΠΔ 365/1990, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του ΠΔ 203/1995. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, γνωρίζοντας ότι οι απαντήσεις χρειάζονται δικηγόρο!
Πες μας συγκεκριμενα το προβλημα σου αν θες ισως μπορουμε να σε βοηθησουμε.
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis84 »

Πολίτης 82 έγραψε: Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος Ποιος νόμος αναφέρει (και που μπορώ να τον βρω) οτι σε προκήρυξη παρόλο που έχεις περάσει τα αθληματα επιτυχώς και επάξια με βάση τα μοριά σου μπορεί ένας πολύτεκνος να σου πάρει τη θέση (αναφερομαι στην προκήρυξη των αξιωματικών Ανθυποπυραγών). Επιπροσθέτως τι ορίζει η παράγραφος 2 του άρθρου 1 του ΠΔ 365/1990, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του ΠΔ 203/1995. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, γνωρίζοντας ότι οι απαντήσεις χρειάζονται δικηγόρο!

Για το πρωτο σκελος δεν νομιζω οτι χρειαζεται δικηγορος η καποιος νομος αφου το λεει η προκηρυξη ξεκαθαρα. Δεν γνωριζω απο νομικα, αλλα απο την στιγμη που αναφερεται κατι ρητα σε μια προκηρυξη, θα πρεπει να υπαρχει και σε καποιο νομο για να ισχυει; Δεν νομιζω. Λεει οτι το 10% του συνολου των θεσεων θα καλυφθουν απο πολυτεκνους, επομενως αν σε μια κατηγορια συμπληρωθουν ολες οι θεσεις απο μη-πολυτεκνους και περασει και ενας πολυτεκνος χωρις να εχει συμπληρωθει πιο πριν η κατηγορια 10%, τοτε θα φαει την θεση απο τον τελευταιο στα μορια που περασε τα αθληματα στην κατηγορια του. Αδικο ξε-αδικο δυστυχως ετσι λεει η προκηρυξη, αρα ειναι καλυμενοι νομικα.

been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

Γνωρίζει κάποιος Ποιος νόμος αναφέρει (και που μπορώ να τον βρω) ...
Όλη η σχετική με την προκήρυξη νομοθεσία αναφέρεται στην 1η Και 2η σελίδα της προκήρυξης (στα "έχοντας υπόψη"). Κάνεις μια αναζήτηση ΦΕΚ στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου ( www.et.gr ) και το βρίσκεις.

... Οτι σε προκήρυξη παρόλο που έχεις περάσει τα αθληματα επιτυχώς και επάξια με βάση τα μοριά σου μπορεί ένας πολύτεκνος να σου πάρει τη θέση (αναφερομαι στην προκήρυξη των αξιωματικών Ανθυποπυραγών).
Βαριέμαι να ψάξω, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι η γ' σχετική "Ν.3454/2006 (ΦΕΚ Α΄ 75) «Ενίσχυση της οικογένειας και λοιπές διατάξεις». "

Επιπροσθέτως τι ορίζει η παράγραφος 2 του άρθρου 1 του ΠΔ 365/1990, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του ΠΔ 203/1995.
Παρομοίως με το προηγούμενο.

... Απο την στιγμη που αναφερεται κατι ρητα σε μια προκηρυξη, θα πρεπει να υπαρχει και σε καποιο νομο για να ισχυει; Δεν νομιζω.
Λάθος. Όλη η προκήρυξη στηρίζεται σε νόμους, ΠΔ, υπουργικές αποφάσεις κλπ.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Παίδες καλησπέρα, κανένα νέο έχουμε; Ας ελπίσουμε να ξανατρέξει ο διαγωνισμός με το καλό από τις επόμενες μέρες
Πότε μην μετανιώνεις..
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Το θέμα είναι ότι θα περάσουμε καμιά ώρα το όριο των 30 και θα μας διώχνουν!:-)
Είναι άτομα που παρακολουθούν τον διαγωνισμό εδώ μέσα;
Πάνος_Ηγουμενίτσα

Δημοσίευση από Πάνος_Ηγουμενίτσα »

Από εδώ ενημερωνόμαστε όλοι νομίζω... Άμα γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε θα μας βοηθούσε πολύ.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μετά την ορκωμοσία του νέου υπουργού πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις...
Πότε μην μετανιώνεις..
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από theolvs »

Μακαρι παιδια... Ειδωμεν
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αν κάποιος πάρει κανένα τηλ από αύριο και ρωτήσει τι ακριβώς από δω και πέρα, ας το μοιραστεί μαζί μας...
Πότε μην μετανιώνεις..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες