Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Τι 2000 ρε φιλαρακι μηπως λες ε1 κ οχι δ1
Οχι φιλε μου Δ1 πλοηγοι κυβερνητεε (ειδικοτητα καταστρωματος)
Και πως ρε φιλε εχεις 2000 μορια; Απο αεν δεν εισαι;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Ελα διοπος αν μπορεις εξηγησε τα μορια που λες πως τα υπολογισες; Στη καλυτερη να εχεις 10 πτυχιο απο αεν 1000+500 απο δεα+ 300 αν εισαι πολυτεκ+ 100 αν εχεις προφισενση και 100 απο μηχανη και η/υ μονο ετσι βγαινουν!
Εγω ρε φιλε δ2 6 πτυχιο 500 δοκιμος και 100 αγγλικα και μηχανη τι λετε ειμαι μεσα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Πιστευω θα εισαι καλα. Τι να πω θα δουμε ! Και εγω ειμαι δ1 με 7 πτυχιο ειδ. Δυνα και μηχανη ! Το πολυ πολυ να ξαναμπαρκαρουμε!
Δεν πιστευω ρε φιλε δεν θα ειναι σαν εμας πολοι με ειδικιες δυναμεις
Εαν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις απο αεν εχω εγω σειρα
Πρωτα πηγαινουν οι αεν και μετα με κανονικο πτυχιο λυκειου περνουν (αυτο που εχω για την κατηγορια ειναι οτι εχω 1.5 χρονο θαλασσια πρυπηρεσια) τα μορια που ειπα βγαινουν με βαθμο λυκειου/τεε + πολυτεκνος + μοτοσυκλετα

Παιδια να κανω μια ερωτηση; Εχω 12.7 απολυτηριο τεε. ειδικες δυναμεις πολυτεκνος και μοτοσυκλετα. εχω δηλωσει β κατηγορια... εχω πιθανοτητες βρε παιδια τι λετε;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Κοιτα χλωμο το βλεπω να μην υπαρχουν 12 ατομα απο αεν ! Για κοιτα λιγο στα αποτελεσματα του λιμενικου να παρεις μια ιδεα! Οσο για την θαλασσια υπηρεσια δν παιζει ρολο αρκει να εχεις πανω απο 1 χρονο... ![;) ]
Αυτο ενοουσα πανω απο χρονο. Τα αποτελεσματα του λιμενικου δυσκολο να τα βρω δεν το εχω ψαξει καθολου. Εαν λες απο εδω http://www.dikaiologitika.gr/forologika/372-apotelesmata-kai-pinakes-epityxonton-prokiryxis-limenikoy-2011-.html Μονο 5 ατομα ειδα να πέρνουν +800 μορια απο σχολη αεν εκτος κι εαν κανω λαθος
Για β κατγορια καμια προβλεψη μορια;
Αμα εχεις πανω απο 2100 κατι γινεται (πιστευω)
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
ADVENTURE έγραψε:Κοιτα χλωμο το βλεπω να μην υπαρχουν 12 ατομα απο αεν ! Για κοιτα λιγο στα αποτελεσματα του λιμενικου να παρεις μια ιδεα! Οσο για την θαλασσια υπηρεσια δν παιζει ρολο αρκει να εχεις πανω απο 1 χρονο... ![;) ]
σΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ μια χαρα θα καλυφθουν οι θεσεις απο πτυχιουχος αεν... Στην αντιστοιχη προκηρυξη του λιμενικου εγινε χαμος, ειχε παρα μα παρα πολλες συμμετοχες... Με απολυτηριο λυκειου πολυ δυσκολα να περασει καποιος στην αντιστοιχη κατηγορια... Θεσσαλονικη παντως εκαναν αρκετοι πλοιαρχοι τα χαρτια τους...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
NICK ARMY έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Εχω 12.7 απολυτηριο τεε. Ειδικες δυναμεις πολυτεκνος και μοτοσυκλετα. Εχω δηλωσει β κατηγορια... Εχω πιθανοτητες βρε παιδια τι λετε;
1270 + 500+300+50
σαν επιλαχων ισως.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες