Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Γιωργο πς δεν ισχυει αυτο λες... Μην ξενερωνετε τα παιδια... Ακουτε μια μαλακια και την λετε... Μεχρι και το τελος της πρακτικης ειτε φρουρος ειτε πυροσβεστης αμα γουσταρεις φευγεις χωρις κυρωσεις
Οποιος παει για τα πολλα χανει και τα λιγα...
Δεν ειναι μεχρι το τελος της πρακτικης αμα ορκιστεις δεν μπορεις να φυγεις μετα πρεπει να περασουν καποια χρονια παραμονης στο σωμα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Μέχρι να ορκιστείς φεύγεις χωρίς κανένα κόστος... Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι αφού ορκιστείς και μέχρι το τέλος της πρακτικής μπορείς να φύγεις αλλά πληρώνεις κάποια έξοδα εκπαιδεύσεως... Το λέω με επιφύλαξη γιατί μου το είπε ένας αξιωματικός της αστυνομίας όταν τον είχα ρωτήσει για παραίτηση από Ε. Φ.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Επειδή μπερδεύεστε: Η ορκομωσία (δημοσίου υπαλλήλου) γίνεται την 1η μέρα της σχολής. Την τελευταία μέρα (μετά και την πρακτική) γίνεται η ονομασία (πυρ/στη ή οτιδήποτε) και παίρνεις το ΦΠ για την τοποθέτηση. Ως την ονομασία φεύγεις οποτεδήποτε.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Σωστός. Όσο λοιπόν καθυστερεί η έναρξη της σχολής των 600 πολιτών είναι καλό για εκείνους διότι αν τυχόν είναι επιτυχόντες και στον επόμενο διαγωνισμό τότε θα μπορέσουν να περάσουν αθλήματα κτλ χωρίς πρόβλημα.[;) ] [;) ] [;) ]been there... έγραψε: Επειδή μπερδεύεστε: Η ορκομωσία (δημοσίου υπαλλήλου) γίνεται την 1η μέρα της σχολής. Την τελευταία μέρα (μετά και την πρακτική) γίνεται η ονομασία (πυρ/στη ή οτιδήποτε) και παίρνεις το ΦΠ για την τοποθέτηση. Ως την ονομασία φεύγεις οποτεδήποτε.
-
- Αρχιλοχίας
Μαγκες διαβαζα για τα μορια που λετε... Κοιταξτε μπηκα με την προηγουμενη με τους 600. Δεν ξανακανα τα χαρτια σε αυτην τωρα καλως κακος δεν μπηκα στην διαδικασια ρε παιδια μα το θεο ειναι τοσο ψυχοφθορο ευχαριστω τον θεο που μπηκα και δεν ζηταω παραπανω ας μπει καποιο αλλο παλικαρι που το εχει αναγκη. Αλλου θελω να καταληξω. Για να σας βοηθησω. Ειναι τελειος διοαφορετικη η μοριοδοτηση σε αυτην μαγκες. Με τους 600 ειχα 2490 μορια και ΑΡΧΙΚΗ θεση 478. Χε λοιπον σε αυτην ποσο λετε... ; Δοκικος στον στρατο 500 μορια πολυτεκνος 5 αδερφια ειμαστε 300 μορια, γ κατηγοριας μηδεν απλα παω στην γ, διπλωμα διπλωμα μηχανης 50 μορια,ecdl 50 μορια και απολυτηριο γενικο 12.9 οποτε...2190 συνολο μορια... Τα συμπερασματα δικα σας αλλα εγω πιστευω εμπαινα με κλειστα ματια. Τωρα βαδιστε πανω στα δικα μου κ ψυχολογηστε το. Με λιγα λογια οποιος εχει 2350 μορια στην πρωτη και εχει μια μικρη αποκληση στης 250 με 300 μοναδες παρακατω σε αυτην γιατι παρακατω θα ειναι σιγουρα για μενα ειναι μεσα...
α και κατι βασικο! Να ξερετε θα κανουν τα χαρτια τους πραγματικα πολλοι ΕΠΟΠ με την ειδικοτητα οδηγοι. Μιλαω για εποπ που ειναι στο τσακ για να μονιμοποιηθουν αλλα ειναι χεσμενοι πανω τους οτι θα τους διωξουν τελικα... Και τους μετρησαν χρονια προηπυρεσιας σαν οδηγους με γ και ετσι σαν extra μορια... Μεσος ορος 7 6μηνα. Εχω φιλους που τα εκαναν μην σας πω αριθμο...
α και κατι βασικο! Να ξερετε θα κανουν τα χαρτια τους πραγματικα πολλοι ΕΠΟΠ με την ειδικοτητα οδηγοι. Μιλαω για εποπ που ειναι στο τσακ για να μονιμοποιηθουν αλλα ειναι χεσμενοι πανω τους οτι θα τους διωξουν τελικα... Και τους μετρησαν χρονια προηπυρεσιας σαν οδηγους με γ και ετσι σαν extra μορια... Μεσος ορος 7 6μηνα. Εχω φιλους που τα εκαναν μην σας πω αριθμο...
Οι επόπ μπορουν να κάνουν τα χαρτιά τους χωρις να έχουν παραιτηθει πρώτα; Δηλαδη ως στρατιωτικοι?chris1561985 έγραψε: Μαγκες διαβαζα για τα μορια που λετε... Κοιταξτε μπηκα με την προηγουμενη με τους 600. Δεν ξανακανα τα χαρτια σε αυτην τωρα καλως κακος δεν μπηκα στην διαδικασια ρε παιδια μα το θεο ειναι τοσο ψυχοφθορο ευχαριστω τον θεο που μπηκα και δεν ζηταω παραπανω ας μπει καποιο αλλο παλικαρι που το εχει αναγκη. Αλλου θελω να καταληξω. Για να σας βοηθησω. Ειναι τελειος διοαφορετικη η μοριοδοτηση σε αυτην μαγκες. Με τους 600 ειχα 2490 μορια και ΑΡΧΙΚΗ θεση 478. Χε λοιπον σε αυτην ποσο λετε... ; Δοκικος στον στρατο 500 μορια πολυτεκνος 5 αδερφια ειμαστε 300 μορια, γ κατηγοριας μηδεν απλα παω στην γ, διπλωμα διπλωμα μηχανης 50 μορια,ecdl 50 μορια και απολυτηριο γενικο 12.9 οποτε...2190 συνολο μορια... Τα συμπερασματα δικα σας αλλα εγω πιστευω εμπαινα με κλειστα ματια. Τωρα βαδιστε πανω στα δικα μου κ ψυχολογηστε το. Με λιγα λογια οποιος εχει 2350 μορια στην πρωτη και εχει μια μικρη αποκληση στης 250 με 300 μοναδες παρακατω σε αυτην γιατι παρακατω θα ειναι σιγουρα για μενα ειναι μεσα... Α και κατι βασικο! Να ξερετε θα κανουν τα χαρτια τους πραγματικα πολλοι ΕΠΟΠ με την ειδικοτητα οδηγοι. Μιλαω για εποπ που ειναι στο τσακ για να μονιμοποιηθουν αλλα ειναι χεσμενοι πανω τους οτι θα τους διωξουν τελικα... Και τους μετρησαν χρονια προηπυρεσιας σαν οδηγους με γ και ετσι σαν extra μορια... Μεσος ορος 7 6μηνα. Εχω φιλους που τα εκαναν μην σας πω αριθμο...
-
- Αρχιλοχίας
Ναι φιλε μου κανονικοτατα. Και οι διοικητες τους επιβαλονται προσεξε ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ να τους δοσουν αδεια οταν εχει αθληματα. Συμπερασματα δικα σας. Δεν λεω ***** 3-4 μηνες ασχολουμαι με το forum με ξερουν τα παιδια... Να βοηθησω θελω με οσα μπορω να γνωριζω συναδελφοι!
Είσαι πολύ λάθος. Όσοι έχουν ενα καλό απολυτήριο και Ε. Δ βγάζουν 2300 μόρια στο νερό μόνο απο αυτά τα 2. Κοίτα λίγο τους πίνακες απο την προηγούμενη προκήρυξη να δεις τι παίζει. Συν οτι δεν χωρίζονται τα απολυτήρια.chris1561985 έγραψε:Μαγκες διαβαζα για τα μορια που λετε... Κοιταξτε μπηκα με την προηγουμενη με τους 600. Δεν ξανακανα τα χαρτια σε αυτην τωρα καλως κακος δεν μπηκα στην διαδικασια ρε παιδια μα το θεο ειναι τοσο ψυχοφθορο ευχαριστω τον θεο που μπηκα και δεν ζηταω παραπανω ας μπει καποιο αλλο παλικαρι που το εχει αναγκη. Αλλου θελω να καταληξω. Για να σας βοηθησω. Ειναι τελειος διοαφορετικη η μοριοδοτηση σε αυτην μαγκες. Με τους 600 ειχα 2490 μορια και ΑΡΧΙΚΗ θεση 478. Χε λοιπον σε αυτην ποσο λετε... ; Δοκικος στον στρατο 500 μορια πολυτεκνος 5 αδερφια ειμαστε 300 μορια, γ κατηγοριας μηδεν απλα παω στην γ, διπλωμα διπλωμα μηχανης 50 μορια,ecdl 50 μορια και απολυτηριο γενικο 12.9 οποτε...2190 συνολο μορια... Τα συμπερασματα δικα σας αλλα εγω πιστευω εμπαινα με κλειστα ματια. Τωρα βαδιστε πανω στα δικα μου κ ψυχολογηστε το. Με λιγα λογια οποιος εχει 2350 μορια στην πρωτη και εχει μια μικρη αποκληση στης 250 με 300 μοναδες παρακατω σε αυτην γιατι παρακατω θα ειναι σιγουρα για μενα ειναι μεσα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
chris1561985 έγραψε:Ναι φιλε μου κανονικοτατα. Και οι διοικητες τους επιβαλονται προσεξε ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ να τους δοσουν αδεια οταν εχει αθληματα. Συμπερασματα δικα σας. Δεν λεω *******3-4 μηνες ασχολουμαι με το forum με ξερουν τα παιδια... Να βοηθησω θελω με οσα μπορω να γνωριζω συναδελφοι!
Σωστός ο chris!
Εχει κανει κανενας Για κατηγορια Δ1; Οσο για το ποσο ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ελπιζω να εχετε δικιο γιατι αλλιως θα εχω προβλημα 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Και εγω δ1 εχεις κανα νεο;
Να δουμε ποσοι θα ειναι στην κατηγορια πρωτα
... Ποσα μορια εχεις εσυ περιπου; Εγω κοντα στα 2000.Tην εχεις σαν πρωτη κατηγορια?

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες