Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PanosGreen »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε:Ασε ρε φίλε! Δηλαδή αυτοί που έχουν μεγλαλα απολητύρια θα πρέπει να μην συμμετέχουν στον διαγωνισμό! Όλοι στα μέτρα μας τους θέλουμε τους διαγωνισμούς! Όλοι χρειάζονται αυτη είναι η γνώμη μου!

Και εγώ φίλε κάπως έτσι το βλέπω να γίνεται και στην β'κατηγορία κάτι μου λέει οτι οι επιλαχόντες θα ξεκινήσουν απο 2200-2250 το πολύ...

Αν μπω θέλω Ε. Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Αν μπω θέλω Ε. Μ.Α.Κ »

Μπράβο Εικόνα Στα παιδιά που πέτυχαν στην προκήρυξη του 2011.Αν μπουν τώρα στη σχολή έχουν το δικαίωμα να τα παρατήσουν και να διεκδικήσουν θέσεις στην προκήρυξη του 2012 ; Αφού έχουν κάνει αίτηση;

Το λέω γιατί αν γίνει αυτό τα παιδιά αυτά είναι με τα πιο πολλά μόρια και οι βάσεις θα είναι και πάλι υψηλές. Οπότε όσοι ήμασταν για επιλαχών θα πάρουμε και πάλι Εικόνα Εικόνα

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:Μπράβο Εικόνα Στα παιδιά που πέτυχαν στην προκήρυξη του 2011.Αν μπουν τώρα στη σχολή έχουν το δικαίωμα να τα παρατήσουν και να διεκδικήσουν θέσεις στην προκήρυξη του 2012 ; Αφού έχουν κάνει αίτηση;

Το λέω γιατί αν γίνει αυτό τα παιδιά αυτά είναι με τα πιο πολλά μόρια και οι βάσεις θα είναι και πάλι υψηλές. Οπότε όσοι ήμασταν για επιλαχών θα πάρουμε και πάλι Εικόνα Εικόνα

αν γινει αυτο... Συμφορααααααααα... Που λεει και η μπετυ!ΕικόναΕικόναΕικόνα
noobz

Δημοσίευση από noobz »

Καλησπερα! Εχω τελειωσει ΤΕΕ Β κυκλου ηλ η/υ κ δικτυων με 15,2 και ΙΕΚ ακριβως το ιδιο! Εκανα τα χαρτια κ επελεξα 1η επιλογη την β κατηγορια και 2η εβαλα της ειδικοτητας μ π ειχε 15 θεσεις κ πιστευω δν αξιζε να την βαλω 1η! Μπορει καποιος να μου πει ποσα μορια εχω περιπου γτ δν μπορω να τα καταλαβω αν και νομιζω τζιφος η δουλεια στην προηγουμενη ημουν 5700 περιπου θεση!Εικόνα
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

noobz έγραψε:Καλησπερα! Εχω τελειωσει ΤΕΕ Β κυκλου ηλ η/υ κ δικτυων με 15,2 και ΙΕΚ ακριβως το ιδιο! Εκανα τα χαρτια κ επελεξα 1η επιλογη την β κατηγορια και 2η εβαλα της ειδικοτητας μ π ειχε 15 θεσεις κ πιστευω δν αξιζε να την βαλω 1η! Μπορει καποιος να μου πει ποσα μορια εχω περιπου γτ δν μπορω να τα καταλαβω αν και νομιζω τζιφος η δουλεια στην προηγουμενη ημουν 5700 περιπου θεση!Εικόνα
φιλε δυσκολα τα πραγματα μονο αν κοπουν πολλα ατομα στα αθληματα ωπος ειχε γινει σε παλαιοτερες προκυρηξης που κοβονταν κατα χιλιαδες.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

PILOT έγραψε:
noobz έγραψε:Καλησπερα! Εχω τελειωσει ΤΕΕ Β κυκλου ηλ η/υ κ δικτυων με 15,2 και ΙΕΚ ακριβως το ιδιο! Εκανα τα χαρτια κ επελεξα 1η επιλογη την β κατηγορια και 2η εβαλα της ειδικοτητας μ π ειχε 15 θεσεις κ πιστευω δν αξιζε να την βαλω 1η! Μπορει καποιος να μου πει ποσα μορια εχω περιπου γτ δν μπορω να τα καταλαβω αν και νομιζω τζιφος η δουλεια στην προηγουμενη ημουν 5700 περιπου θεση!Εικόνα
φιλε δυσκολα τα πραγματα μονο αν κοπουν πολλα ατομα στα αθληματα ωπος ειχε γινει σε παλαιοτερες προκυρηξης που κοβονταν κατα χιλιαδες.

σε ποια προκηρυξη κοβοντουσαν κατα χιλιαδες στα αθληματα;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μέχρι το 2007 που ήτανε με γραπτές εξετάσεις αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα, εδώ γράφουμε για τα μόρια
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

OMEGA έγραψε:σε ποια προκηρυξη κοβοντουσαν κατα χιλιαδες στα αθληματα;

αδερφε αν εχεις μονο ενα πτυχιο με 15,2 τα μορια σου ειναι 15,2 επι 100 =1520
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Το 2007 μαγκες ειχε γραπτες εξετασεις και προφορικη συνεντευξη πραγμα το οποιον παιρνει μεσον ειχαν παρει γραμμη να περασουν οποιον ηθελαν αυτοι και εκοβαν αβερτα τοσο πολυ κοψιμο δεν νομιζω να ξαναυπαρξει
noobz

Δημοσίευση από noobz »

Εχω και πτυχιο γνωσεις Η/Υ
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

noobz έγραψε:Εχω και πτυχιο γνωσεις Η/Υ

τοτε εχεις 15,2 επι 100 = 1520 + 50 απο τους υπολογιστες = 1570!

παντως δεν θα ηταν κακο να διαβασεις την προκυρηξη τα λεει ολα αναλυτικα, για την μοριοδοτηση των πτυχιων του καθενος!
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PanosGreen »

Κανένα Νεότερο; καμιά Εκτίμηση Για βάσεις;

Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ »

Η προκήρυξη του 2011 πήρε περίπου 535 οδηγούς που πάνε για τη σχολή.Υποθέτω ότι οι βάσεις στους οδηγούς θα πέσουν αρκετά λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι 535 που είναι οι καλύτεροι δεν θα διαγωνιστούν

noobz

Δημοσίευση από noobz »

Οποτε δν εχω καμια ελπιδα παλι... Καλη επιτυχια στους υπολοιπους αποσυρομε Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:Η προκήρυξη του 2011 πήρε περίπου 535 οδηγούς που πάνε για τη σχολή.Υποθέτω ότι οι βάσεις στους οδηγούς θα πέσουν αρκετά λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι 535 που είναι οι καλύτεροι δεν θα διαγωνιστούν

Πως υποθέτεις κάτι τέτοιο; Με ποιο κριτήριο; Αφού στην προηγούμενη προκήρυξη η προϋπηρεσία των οδηγών δεν έπαιρνε μόρια

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες