Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Jimmy »

Σωστα τα λες. Ετσι ειναι.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ναι ετσι ειναι ακριβως ετσι το εμαθα και εγω!
KALIROI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από KALIROI »

λοιπον... ολοι οι επιλαχωντες θα μπουν πριν ορκιστουν οι επιτυχωντεσ... Μετα δεν μπαινει κανενας... Οσες σειρες και να παρουν (πανω απο 2 δεν παιζει... )θα μπουν πριν την ορκομοσια... Οποτε μεχρι 13 μαρτιου που ορκιζονται να ελπιζεται... και γω ειμαι επιλαχουσα στην ειδικοτητα μου με 405 μορια(ο τελευταιος μπηκε με 460)και η σειρα επιλαχων μ ειναι 119... εχω ξενερωσει πολυ ασχημα γιατι καταλαβα οτι δεν πρικειται να μπω... Και σιγα να μην φυγουν 120 ατομα... τωρα μιλησα με μια κοπελα επ. Οπ(τωρα μπηκε)κανει ζωαρα... Απο την ειδικοτητα της εχουν φυγει μονο 3 ατομα... δεν ξερω παιδια καλη επιτυχια σε ολους μασ...

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

καλησπερα kaliroi μου η φιλη σου ποια ειδικοτητα εχει; αν μπορεις βεβαια να μας πεις. Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

kaliroi σιγα μην μπηκε τωρα και κανει ζωαρα... αποκλειτε... Και γω ειμουν εποπ και εφυγα μετα απο χρονια... Δεν ειναι καθολου ευκολα τα πραγματα!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Θα συμφωνησω μαζι σου ναι οντως δν ειναι ευκολα τα πραγματα εγω ειμαι απεξω επιλαχουσα αλλα τα μαθαινω απο πρωτο χερι το τι γινεται και τη τους κανουν και μπορω να πω οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα για αυτου πυ δν το εκαναν με την ψυχη τους να μπουν στο στρατο!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

kathrin έγραψε: kaliroi σιγα μην μπηκε τωρα και κανει ζωαρα... Αποκλειτε... Και γω ειμουν εποπ και εφυγα μετα απο χρονια... Δεν ειναι καθολου ευκολα τα πραγματα!

με αφορμη το σχολιο της καλλιροης, θα μου επιτρεψετε να σας κανω μια ερωτηση; ολοι και ολες που θελετε να καταταγειτε σαν εποπ, εχετε καταλαβει τι σημαινει αυτο; το εχετε συνηδητοποιησει; σαν εποπ αρχικα θα ειστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Αρκετες φορες θα σας συμπεριφερθουν χειροτερα και απο απλους στρατιωτες. Θα αντιμετωπισετε ειρωνια, χλευασμο και συνθηκες ζωης που οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε βιωσει. Και εγω πριν παρουσιαστω για τη θητεια μου ετσι ακριβως ημουν. Οι ενοπλες δυναμεις δεν ειναι ενας κοσμος ομορφος αγγελικα πλασμενος. Κατανοηστε οσο μπορειτε πιο γρηγορα τι σημανει αυτη η αποφαση ζωης που παιρνετε, ζυγιστε τις παραμετρους και πραγματοποιηστε το μεγαλο βημα. << ζωαρα>> δεν υπαρχει στις ΕΔ. Υπαρχει πειθαρχια, αισθηση του καθηκοντος και ετοιμοτητα για την υπαρσπιση των κεκτημενων αυτης της μικρης γωνιας της γης. Δεν θα ειστε δημοσιοι υπαλληλοι. Αυτο ξεχαστε το. Σας ζητω συγγνωμη για τη σκληροτητα των λογων μου, αλλα θελω να σας δωσω να καταλαβετε τι σημαινει στελεχος των ΕΔ.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

kathrin έγραψε: kaliroi σιγα μην μπηκε τωρα και κανει ζωαρα... Αποκλειτε... Και γω ειμουν εποπ και εφυγα μετα απο χρονια... Δεν ειναι καθολου ευκολα τα πραγματα!

με αφορμη το σχολιο της καλλιροης, θα μου επιτρεψετε να σας κανω μια ερωτηση; ολοι και ολες που θελετε να καταταγειτε σαν εποπ, εχετε καταλαβει τι σημαινει αυτο; το εχετε συνηδητοποιησει; σαν εποπ αρχικα θα ειστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Αρκετες φορες θα σας συμπεριφερθουν χειροτερα και απο απλους στρατιωτες. Θα αντιμετωπισετε ειρωνια, χλευασμο και συνθηκες ζωης που οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε βιωσει. Και εγω πριν παρουσιαστω για τη θητεια μου ετσι ακριβως ημουν. Οι ενοπλες δυναμεις δεν ειναι ενας κοσμος ομορφος αγγελικα πλασμενος. Κατανοηστε οσο μπορειτε πιο γρηγορα τι σημαΙνει αυτη η αποφαση ζωης που παιρνετε, ζυγιστε τις παραμετρους και πραγματοποιηστε το μεγαλο βημα. << ζωαρα>> δεν υπαρχει στις ΕΔ. Υπαρχει πειθαρχια, αισθηση του καθηκοντος και ετοιμοτητα για την υπερασπιση των κεκτημενων αυτης της μικρης γωνιας της γης. Δεν θα ειστε δημοσιοι υπαλληλοι. Αυτο ξεχαστε το. Σας ζητω συγγνωμη για τη σκληροτητα των λογων μου, αλλα θελω να σας δωσω να καταλαβετε τι σημαινει στελεχος των ΕΔ.
Jimmy
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Jimmy »

kaliroi έγραψε: λοιπον... Ολοι οι επιλαχωντες θα μπουν πριν ορκιστουν οι επιτυχωντεσ... Μετα δεν μπαινει κανενας... Οσες σειρες και να παρουν (πανω απο 2 δεν παιζει... )θα μπουν πριν την ορκομοσια... οποτε μεχρι 13 μαρτιου που ορκιζονται να ελπιζεται...

απο που τα εμαθες αυτα;

ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ελλη »

Bελερεφόντης έγραψε:

με αφορμη το σχολιο της καλλιροης, θα μου επιτρεψετε να σας κανω μια ερωτηση; ολοι και ολες που θελετε να καταταγειτε σαν εποπ, εχετε καταλαβει τι σημαινει αυτο; το εχετε συνηδητοποιησει; σαν εποπ αρχικα θα ειστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Αρκετες φορες θα σας συμπεριφερθουν χειροτερα και απο απλους στρατιωτες. Θα αντιμετωπισετε ειρωνια, χλευασμο και συνθηκες ζωης που οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε βιωσει. Και εγω πριν παρουσιαστω για τη θητεια μου ετσι ακριβως ημουν. Οι ενοπλες δυναμεις δεν ειναι ενας κοσμος ομορφος αγγελικα πλασμενος. Κατανοηστε οσο μπορειτε πιο γρηγορα τι σημαΙνει αυτη η αποφαση ζωης που παιρνετε, ζυγιστε τις παραμετρους και πραγματοποιηστε το μεγαλο βημα. < < Ζωαρα> > δεν υπαρχει στις ΕΔ. Υπαρχει πειθαρχια, αισθηση του καθηκοντος και ετοιμοτητα για την υπερασπιση των κεκτημενων αυτης της μικρης γωνιας της γης. Δεν θα ειστε δημοσιοι υπαλληλοι. Αυτο ξεχαστε το. Σας ζητω συγγνωμη για τη σκληροτητα των λογων μου, αλλα θελω να σας δωσω να καταλαβετε τι σημαινει στελεχος των ΕΔ.
δεν ξερω αν δουλευεις η αν εχεις σπουδασει παντος πανω ς αυτο που λες για οσους εχουν σπουδασει και αναγκαζονται να περνουν 350 ευρο και να τους βριζουν να τους ξεφτιλιζουν και να κανουν υπομονη γιατι εχουν αναγκη... Ο στρατος εναι η καλυτερη λυση. Ετσι νιωθω εγω που ψαχνω δουλεια και τ αφεντικα ολα θεωρουν οτι εισαι αχρηστος αν δεν τους προσκυνας... Εικόνα

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

Να σου πω κατι βελερεφοντη καλα κανεις κ μας τα λες αυτα, μας ενδιαφερουν πολυ αυτα που λες κ δεν νομιζω οτι λες κατι παραλογο. Τι ζωαρα να υπαρχει βρε παιδια; Στον στρατο θα πατε οχι στην παιδικη κατασκηνωση. Αν ειναι δυνατον.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ελλη έγραψε:
Bελερεφόντης έγραψε:

με αφορμη το σχολιο της καλλιροης, θα μου επιτρεψετε να σας κανω μια ερωτηση; ολοι και ολες που θελετε να καταταγειτε σαν εποπ, εχετε καταλαβει τι σημαινει αυτο; το εχετε συνηδητοποιησει; σαν εποπ αρχικα θα ειστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Αρκετες φορες θα σας συμπεριφερθουν χειροτερα και απο απλους στρατιωτες. Θα αντιμετωπισετε ειρωνια, χλευασμο και συνθηκες ζωης που οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε βιωσει. Και εγω πριν παρουσιαστω για τη θητεια μου ετσι ακριβως ημουν. Οι ενοπλες δυναμεις δεν ειναι ενας κοσμος ομορφος αγγελικα πλασμενος. Κατανοηστε οσο μπορειτε πιο γρηγορα τι σημαΙνει αυτη η αποφαση ζωης που παιρνετε, ζυγιστε τις παραμετρους και πραγματοποιηστε το μεγαλο βημα. < < Ζωαρα> > δεν υπαρχει στις ΕΔ. Υπαρχει πειθαρχια, αισθηση του καθηκοντος και ετοιμοτητα για την υπερασπιση των κεκτημενων αυτης της μικρης γωνιας της γης. Δεν θα ειστε δημοσιοι υπαλληλοι. Αυτο ξεχαστε το. Σας ζητω συγγνωμη για τη σκληροτητα των λογων μου, αλλα θελω να σας δωσω να καταλαβετε τι σημαινει στελεχος των ΕΔ.
δεν ξερω αν δουλευεις η αν εχεις σπουδασει παντος πανω ς αυτο που λες για οσους εχουν σπουδασει και αναγκαζονται να περνουν 350 ευρο και να τους βριζουν να τους ξεφτιλιζουν και να κανουν υπομονη γιατι εχουν αναγκη... Ο στρατος εναι η καλυτερη λυση. Ετσι νιωθω εγω που ψαχνω δουλεια και τ αφεντικα ολα θεωρουν οτι εισαι αχρηστος αν δεν τους προσκυνας... Εικόνα

Ελλη δεν ξερω αν εχεις παρακολουθησει αλλα σχολια μου. Ειμαι υπαξιωματικος της αεροποριας, καταταγης με την πρωτη σειρα εποπ του 2002. Εχω 7 χρονια υπηρεσιας και οτι γραφω το εχω ζησει εγω αυτοπροσωπως...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

Βελερεφοντη Μου θα πιαστω μονο απο μια εκφραση σου "θα ειστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης" δεν ξερω αν εχεις διαβασει ολα μου τα posts, ανεφερα οτι πριν απο λιγο καιρο συναντησα εναν αποστρατο καταδρομεα και συζητουσαμε για εποπ... Του ανεφερα οτι εκανα τα χαρτια μου και οτι τελικα δεν περασα και το μονο που που απαντησε ηταν "ηταν το καλυτερο που θα μπορουσε να σου συμβει! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑ απο εποπ... Αν μου ελεγες καμια σχολη και βεβαια να πας και σου το ευχομαι αλλα ποτε εποπ" και αναρωτηθηκα γιατι και μου ειπε"δεν μπορεις να καταλαβεις; διοτι θα εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξης, χαμαλης... Δεν θα σε αντιμετωπιζουν σαν στρατιωτικο ετσι οπως πρεπει και οπως θα ηθελες" οποτε ειναι ολα αυτα που ανεφερες πιο πανω Βελερεφοντη μου, εχεις απολυτο δικιο! Ολοι τον υποτιμουν τον θεσμο των εποπ ομως ολα τα στελεχη που ειναι μεσα δεν μπορουμε να τους βαζουμε σε ενα σακι, υπαρχουν κ ατομα που ξεχωριζουν... Οπως ΕΣΥ!!! ΥΓ: Ανεκαθεν σαν μοτο μου εχω υιοθετησει την λατινικη ρηση που ανεφερες, παντα το ειχα... διοτι ξερω πως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! Εικόνα

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Illy μου, ο λογος που το ανφερα ειναι επειδη το εχω ζησει στο πετσι μου, και αγωνιστηκα και δουλεψα παρα πολυ για να καταφερω να κερδισω το σεβασμο και την εκτιμηση των συναδελφων μου. Και δεν θελω κανενα απο τα παιδια που θα να καταταγουν να αντιμετωπισουν οτι αντιμετωπισα εγω. Και μια συμβουλη. Να διαβαζετε οσο μπορειτε περισσοτερο. Τα παντα. Κανονισμους, διαταγες κτλ. Και οσοι απο εσας επιλεγειτε να υπηρετησετε καποιο οπλικο συστημα, να το μαθετε οπως την παλαμη του χεριου σας, μεχρι την τελευταια βιδα. Μονο με τη γνωση και τη δουλεια, θα κερδισετε αποδοχη και θα σταματησει η προκαταλήψη για τους εποπ. Τιποτα δεν προκειται να σας χαριστει. (illy μου σε ευχαριστω πολυ για τους επαινους σου, μακαρι να τους αξιζω)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

ναι το πιστεύω απόλυτα ότι μιλάς εκ πείρας, άλλωστε είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα λόγια σου είναι συμβουλευτικά κ πραγματικά όποιος σε παρεξηγήσει δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει το πνεύμα σου! Όπως είπες ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται κ σίγουρα αυτό θα συμβεί με ζήλο και με θέληση για δουλειά... διότι έτσι πραγματικά θα μας εκτιμήσουν! Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να μην είσαι αποδεκτός και συνέχεια να προσπαθείς να αποδείξεις την αξία σου, πολλές φορές κιόλας δεν καταφέρνεις το επιθυμητό αποτελέσμα αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι προσπάθησες! Όσο για αυτά που σου λέω, τα λέω επειδή τα πιστεύω, δεν έχω μάθει να λέω φαμφάρες!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες