καλα αυτο με τα αθληματα επαψα να το πιστευω. Τωρα θες να πηγαν ολοι καλα προετημασμενοι θες να ηταν ελαστικοι; Σημασια εχει οτι το ποσοστο που κοπηκε ηταν μικρο. Εγω ημουν 1000 κατι θεσην και υπολογιζα με βασει παλεωτερες προκ. Της πυροσβεστικης οτι θα πηγενα στα αθληματα αλλα ετσι ωπος ηρθαν τα πραγματα πηρα...PanosGreen έγραψε:Υπομονή και θα δείξει όσο για την δική μου εκτίμηση πιστεύω όπως τα βλέπω τα πράγματα για β' κατηγορία 2190 με 2210 βάση όσο για το πού θα βγεί στο τέλος εκτίμηση μου είναι οτι μέχρι το 2150 και πάνω έχουν ελπίδες... (λόγο του οτι θα κοπούν πολλοί στα αγωνίσματα και τα σχετικά)
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
PanosGreen έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι γυναίκα (για β' Κατηγορία Μιλάω πάντα) με απολυτήριο 20 και Δίπλωμα Μηχανής και Ecdl μαζεύει 2100... Αν έχει advance 2150 αν έχει prof 2200 με το απόλυτο!-)
αν τα εχει ολλα αυτα δεν θα κανει τα χαρτια τις για πυροσβεστικη χΔ
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Krios87 έγραψε:Οι γυναίκες σίγουρα θα έχουν θέμα με τα αθλήματα, εκτός κι αν είναι τόσο καλά γυμνασμένες. Είπα το προηγούμενο γιατί όταν πήγα για τα χαρτιά μου είδα πολλές υποψήφιες
θελω να τις δω με 25κιλους αλτηρες στα 100 μετρα σε 50'
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
PILOT έγραψε:καλα αυτο με τα αθληματα επαψα να το πιστευω. Τωρα θες να πηγαν ολοι καλα προετημασμενοι θες να ηταν ελαστικοι; Σημασια εχει οτι το ποσοστο που κοπηκε ηταν μικρο. Εγω ημουν 1000 κατι θεσην και υπολογιζα με βασει παλεωτερες προκ. Της πυροσβεστικης οτι θα πηγενα στα αθληματα αλλα ετσι ωπος ηρθαν τα πραγματα πηρα...PanosGreen έγραψε:Υπομονή και θα δείξει όσο για την δική μου εκτίμηση πιστεύω όπως τα βλέπω τα πράγματα για β' κατηγορία 2190 με 2210 βάση όσο για το πού θα βγεί στο τέλος εκτίμηση μου είναι οτι μέχρι το 2150 και πάνω έχουν ελπίδες... (λόγο του οτι θα κοπούν πολλοί στα αγωνίσματα και τα σχετικά)
ποσα μορια συγκεντρωνες;
-
2300κατι στην β και τωρα 1800 κατιOMEGA έγραψε:PILOT έγραψε:καλα αυτο με τα αθληματα επαψα να το πιστευω. Τωρα θες να πηγαν ολοι καλα προετημασμενοι θες να ηταν ελαστικοι; Σημασια εχει οτι το ποσοστο που κοπηκε ηταν μικρο. Εγω ημουν 1000 κατι θεσην και υπολογιζα με βασει παλεωτερες προκ. Της πυροσβεστικης οτι θα πηγενα στα αθληματα αλλα ετσι ωπος ηρθαν τα πραγματα πηρα...PanosGreen έγραψε:Υπομονή και θα δείξει όσο για την δική μου εκτίμηση πιστεύω όπως τα βλέπω τα πράγματα για β' κατηγορία 2190 με 2210 βάση όσο για το πού θα βγεί στο τέλος εκτίμηση μου είναι οτι μέχρι το 2150 και πάνω έχουν ελπίδες... (λόγο του οτι θα κοπούν πολλοί στα αγωνίσματα και τα σχετικά)
ποσα μορια συγκεντρωνες;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
ξέχασες αν είναι πολύτεκνηOMEGA έγραψε:PanosGreen έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι γυναίκα (για β' Κατηγορία Μιλάω πάντα) με απολυτήριο 20 και Δίπλωμα Μηχανής και Ecdl μαζεύει 2100... Αν έχει advance 2150 αν έχει prof 2200 με το απόλυτο!-)
αν τα εχει ολλα αυτα δεν θα κανει τα χαρτια τις για πυροσβεστικη χΔ

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Χαχαχα σωστός omega! Οι πολύτεκνοι στα 3 παιδιά πόσο μοριοδοτούνται που το ξέχασα?
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
PILOT έγραψε:2300κατι στην β και τωρα 1800 κατιOMEGA έγραψε:PILOT έγραψε:καλα αυτο με τα αθληματα επαψα να το πιστευω. Τωρα θες να πηγαν ολοι καλα προετημασμενοι θες να ηταν ελαστικοι; Σημασια εχει οτι το ποσοστο που κοπηκε ηταν μικρο. Εγω ημουν 1000 κατι θεσην και υπολογιζα με βασει παλεωτερες προκ. Της πυροσβεστικης οτι θα πηγενα στα αθληματα αλλα ετσι ωπος ηρθαν τα πραγματα πηρα...PanosGreen έγραψε:Υπομονή και θα δείξει όσο για την δική μου εκτίμηση πιστεύω όπως τα βλέπω τα πράγματα για β' κατηγορία 2190 με 2210 βάση όσο για το πού θα βγεί στο τέλος εκτίμηση μου είναι οτι μέχρι το 2150 και πάνω έχουν ελπίδες... (λόγο του οτι θα κοπούν πολλοί στα αγωνίσματα και τα σχετικά)
ποσα μορια συγκεντρωνες;
1800 στην β;
-
- Υπολοχαγός
πολύτεκνοι-τρίτεκνοι 300 μόριαPanosGreen έγραψε:Χαχαχα σωστός omega! Οι πολύτεκνοι στα 3 παιδιά πόσο μοριοδοτούνται που το ξέχασα;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
PanosGreen έγραψε:Χαχαχα σωστός omega! Οι πολύτεκνοι στα 3 παιδιά πόσο μοριοδοτούνται που το ξέχασα;
200 μορια αν ειναι τεκνο τριτεκνης αλλα να μην υπερβαίνουν ενα οριο τα τεκνα νομιζω 25-26.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Μακ εισαι λαθος τεκνο τριτεκνιας=200 τεκνο πολυτεκνιας=300
πολυτεκνος ειμαι.
πολυτεκνος ειμαι.
-
- Υπολοχαγός
εντάξει η ουσία είναι οτι παίρνουν σημαντικά μόρια...OMEGA έγραψε:Μακ εισαι λαθος τεκνο τριτεκνιας=200 τεκνο πολυτεκνιας=300
πολυτεκνος ειμαι.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Τότε ναι θα είναι ανεβασμένες οι βάσεις το είχα ξεχάσει τελείως αυτό! Ελπίζω να μή πάει πάνω απο 2245 στην β' κατηγορία (για ευνόητους λόγους το λέω πάντα) γιατι είμαι εγώ στο 2245 χαχα :-d
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Μου θυμιζει αυτο το ανεκδοτο.
Μια μέρα μπαίνει η γυναίκα ενός τύπου και τον βλέπει με μια άλλη στο κρεβάτι Να συνουσιάζονται.
Τσαντίζεται αυτή, πάει να φύγει, αλλά της λέει ο άντρας της:
- Πριν φύγεις κάτσε να σου εξηγήσω πώς έγινε.
- Καλά ακούω, λέει αυτή.
- Γυρνώντας σπίτι, βλέπω αυτό το μικρό κοριτσάκι φτωχό και κουρασμένο και έτσι της πρόσφερα να την πάω σπίτι της. Πείναγε τόσο πολύ που την έφερα σπίτι και της έδωσα να φάει κάτι μπριζόλες που είχες ξεχάσει στο ψυγείο. Τα παπούτσια της ήταν διαλυμένα και έτσι της έδωσα ένα δικό σου ζευγάρι που δεν το φόραγες γιατί δεν ήταν της μόδας. Κρύωνε τόσο πολύ που της έδωσα το καινούριο πουλόβερ που δεν φόρεσες ποτέ γιατί το χρώμα δεν σου πήγαινε. Το παντελόνι της ήταν τριμμένο και έτσι της έδωσα ένα δικό σου που δεν φόραγες, γιατί δεν σου έκανε πια. Μετά, όπως ήταν έτοιμη να φύγει, με ρώτησε:
«Υπάρχει τίποτε άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιεί τώρα πια; ».
Και έτσι βρεθήκαμε εδώ.
Μια μέρα μπαίνει η γυναίκα ενός τύπου και τον βλέπει με μια άλλη στο κρεβάτι Να συνουσιάζονται.
Τσαντίζεται αυτή, πάει να φύγει, αλλά της λέει ο άντρας της:
- Πριν φύγεις κάτσε να σου εξηγήσω πώς έγινε.
- Καλά ακούω, λέει αυτή.
- Γυρνώντας σπίτι, βλέπω αυτό το μικρό κοριτσάκι φτωχό και κουρασμένο και έτσι της πρόσφερα να την πάω σπίτι της. Πείναγε τόσο πολύ που την έφερα σπίτι και της έδωσα να φάει κάτι μπριζόλες που είχες ξεχάσει στο ψυγείο. Τα παπούτσια της ήταν διαλυμένα και έτσι της έδωσα ένα δικό σου ζευγάρι που δεν το φόραγες γιατί δεν ήταν της μόδας. Κρύωνε τόσο πολύ που της έδωσα το καινούριο πουλόβερ που δεν φόρεσες ποτέ γιατί το χρώμα δεν σου πήγαινε. Το παντελόνι της ήταν τριμμένο και έτσι της έδωσα ένα δικό σου που δεν φόραγες, γιατί δεν σου έκανε πια. Μετά, όπως ήταν έτοιμη να φύγει, με ρώτησε:
«Υπάρχει τίποτε άλλο που η γυναίκα σου δεν χρησιμοποιεί τώρα πια; ».
Και έτσι βρεθήκαμε εδώ.
-
mak εκανα για β και γ τωρα. Αλλα τι σημασια εχει παλι τα ιδια θα παρω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης