Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
καγκουρας

Δημοσίευση από καγκουρας »

Να κοπούν πολλά άτομα επειδή θα διαγωνίζοντε μαζί Επάλ και Ενιαίο;Εικόνα
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PanosGreen »

Είναι πολύ λίγα φίλε john ένας με 15 απολυτήριο και Ε. Δ. Σου ρίχνει 100 μόρια οπου θα είναι αρκετοί πιστεύω...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

OMEGA έγραψε:Λιγο απιθανο. Συγνωμη κιολας... Κοιτα να μαζεψεις μορια για την επομενη προκηρυξη.

ποια η γνωμη σου ομεγκα, εχω 2110 στην γ κατηγορια, για επιλαχων πιστευω εγω. Εσυ τι λες;
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PanosGreen »

OΤα λέω αρκετοί μιλάω για χιλιάρικα!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
OMEGA έγραψε:Λιγο απιθανο. Συγνωμη κιολας... Κοιτα να μαζεψεις μορια για την επομενη προκηρυξη.

ποια η γνωμη σου ομεγκα, εχω 2110 στην γ κατηγορια, για επιλαχων πιστευω εγω. Εσυ τι λες;

γνωμη δικια μου... Αν ειχες 2150-2180 ειχες πιθανοτητες για επιλαχων στην Γ Εγω εχω 2160 στην β και δεν ελπιζω...

σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα εχς τα μορια για να μπω σε οποια προκηρυξη θελω.

ειδικες δυναμεις/πολυτεκνος/advance/ολες της κατηγοριες διπλωματων.

αυτο π με ριχνει ειναι το απολυτηριο π εχω 12 ξεκιναω σχολειο παλι των σεμπτεβρη.2 εβδομαδες εσταξα να μαζευω πληροφοριες για οτιδηποτε εχει να κανει με τα μορια. Ειναι ολα μαθηματικα. Αν εχεις τα μορια εισαι μεσα...

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Agriniotis

Δημοσίευση από Agriniotis »

Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί για τα όρια στα οποία θα κινηθούν οι βάσεις; Υπάρχουν τόσοι πολλοί που έχουν απολυτήριο πάνω απο 17 και ειδικές δυνάμεις που η βάση για β θα πάει πάνω απο 2200; Προσωπικά πιστεύω ότι με 2100 έχει κάποιος καλές πιθανότητες και με περισσότερα απο 2000 μπορεί να είναι επιλαχόντας. Εξέτασα και τις λίστες μορίων απο τους πενταετείς και αν και έβγαιναν με διαφορετικό τρόπο τα αθροίσματα δεν προκύπτει οτι υπήρχε τοσος πολύς κόσμος με σημερινά μόρια άνω του 2100.

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Agriniotis έγραψε:Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί για τα όρια στα οποία θα κινηθούν οι βάσεις; Υπάρχουν τόσοι πολλοί που έχουν απολυτήριο πάνω απο 17 και ειδικές δυνάμεις που η βάση για β θα πάει πάνω απο 2200; Προσωπικά πιστεύω ότι με 2100 έχει κάποιος καλές πιθανότητες και με περισσότερα απο 2000 μπορεί να είναι επιλαχόντας. Εξέτασα και τις λίστες μορίων απο τους πενταετείς και αν και έβγαιναν με διαφορετικό τρόπο τα αθροίσματα δεν προκύπτει οτι υπήρχε τοσος πολύς κόσμος με σημερινά μόρια άνω του 2100.

η βαση θα ειναι πανω απο 2200 στην β διοτι απολυτηρια/πτυχια τα εβαλαν στο ιδιο τσουβαλι. Που σημαινει πως αν καποιος εκατσε στο τεε/επαλ και διαβασε τα 4 μαθηματα ειδικοτητας που ειχε επιλεξει γιατι γουσταρε τωρα θα ειχε το λιγοτερο ενα 16-18 4 -μαθηματα ειναι τα ειδικοτητας. Δεν ειναι γενικης παιδειας. Τα ατομα ομως που τελειωσαν γενικο λυκειο με γενικο βαθμο 13-14 θα αδικηθουν διοτι αν καποιος εχει ενα απλο πτυχιο (4 μαθηματα) Εχει ενα 17= 1700 μορια αν καποιος εχει απο γενικο λυκειο (15-20 μαθηματα γενικης παιδειας) 13-14 = 1300-1400 μορια.

που σημαινει η βαση θα ειναι στην β 2200 ++ και περνει 200 ατομα ποσοι πιστευεις θα ειναι οι επιλαχοντες;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Αν περνει 200 ατομα στην β οι επιλαχοντες πιστευεις θα ειναι παραπανω απο 50;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

OMEGA έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

γνωμη δικια μου... Αν ειχες 2150-2180 ειχες πιθανοτητες για επιλαχων στην Γ Εγω εχω 2160 στην β και δεν ελπιζω...

σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα εχς τα μορια για να μπω σε οποια προκηρυξη θελω.

ειδικες δυναμεις/πολυτεκνος/advance/ολες της κατηγοριες διπλωματων.

αυτο π με ριχνει ειναι το απολυτηριο π εχω 12 ξεκιναω σχολειο παλι των σεμπτεβρη.2 εβδομαδες εσταξα να μαζευω πληροφοριες για οτιδηποτε εχει να κανει με τα μορια. Ειναι ολα μαθηματικα. Αν εχεις τα μορια εισαι μεσα...

μαλιστα... Αντε να δουμε λοιπον μηπως γινει κανα θαυμα... Σχολειο δεν με παιρνει να ξαναπαω ειμαι ηδη 28. Τελικα μαθαμε ποσες ειναι οι αιτησεις συνολικα;
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

OMEGA μην απογοητεύεις τον κόσμο και Με αυτές οι αναλύσεις που κάνεις είσαι εκτός θέματος. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στα αθλήματα.
πολίτης 1

Δημοσίευση από πολίτης 1 »

mak έγραψε:OMEGA μην απογοητεύεις τον κόσμο και Με αυτές οι αναλύσεις που κάνεις είσαι εκτός θέματος. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στα αθλήματα.

κοίτα ότι η βάση στη β θα είναι πάνω απο 2200 είναι απολύτως λογικό...

τι να μη απογοητεύει το κόσμο... Το φόρουμ τι είναι για να Χαϊδεύουμε Αυτιά;

η βαση θα είναι 1500 στη β όλοι επιτυχόντες θα Ήμαστε Άντε να γιορτάσουμε τώρα...

Agriniotis

Δημοσίευση από Agriniotis »

Οι επιλαχόντες και εγώ υπολογίζω να είναι γύρω στους 50 απλά δεν πιστεύω στους συνδοιασμούς που ανέφερες. Δηλαδή πάνω απο 200 άτομα να έχουν απολυτήριο απο ΤΕΕ/ΕΠΑΛ άνω του 17 και ταυτόχρονα να είναι και έφεδροι ή ειδικοδυναμίτες. Σίγουρα θα υπάρχουν 50-100 άτομα με αυτά τα προσόντα αλλά προσωπικά για παραπάνω το θεωρώ δύσκολο. Θα είναι σαφώς περισσότεροι αυτοί με απολυτήριο 15-16 και ειδικ΄ς ή έφεδροι γιαυτό πιστεύω ότι το 2100 θα είναι το όριο.

GEO833

Δημοσίευση από GEO833 »

Παιδιά μην ξεχνάτε ότι απο το καλοκαίρι μέχρι και τέλος του 2011 λόγω τον πολλών προκυρήξεων τα μεγάλα απολυτήρια έχουν φύγει σε αστυνομία, λιμενικό και πυροσβεστική. Τον Γενάρη που ήταν οι προθεσμίες των αιτήσεων δεν θα υπήρχαν τόσα πολλά νέα απολυτήρια λόγο των σχολικών περιόδων. Τα περισσότερα έχουν αποροφηθεί οπότε μην χάνετε ελπίδες. Πρέπει να υπάρχει μια αισιοδοξία και να μην πανικοβαλόμαστε. Ας βγουν τα αποτελέσματα και τότε να πανικοβληθουμε. Τώρα αναμονηΕικόνα

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Agriniotis έγραψε:Οι επιλαχόντες και εγώ υπολογίζω να είναι γύρω στους 50 απλά δεν πιστεύω στους συνδοιασμούς που ανέφερες. Δηλαδή πάνω απο 200 άτομα να έχουν απολυτήριο απο ΤΕΕ/ΕΠΑΛ άνω του 17 και ταυτόχρονα να είναι και έφεδροι ή ειδικοδυναμίτες. Σίγουρα θα υπάρχουν 50-100 άτομα με αυτά τα προσόντα αλλά προσωπικά για παραπάνω το θεωρώ δύσκολο. Θα είναι σαφώς περισσότεροι αυτοί με απολυτήριο 15-16 και ειδικ΄ς ή έφεδροι γιαυτό πιστεύω ότι το 2100 θα είναι το όριο.

1100 Οριο; Βαση εννοεις;

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

GEO833 έγραψε:Παιδιά μην ξεχνάτε ότι απο το καλοκαίρι μέχρι και τέλος του 2011 λόγω τον πολλών προκυρήξεων τα μεγάλα απολυτήρια έχουν φύγει σε αστυνομία, λιμενικό και πυροσβεστική. Τον Γενάρη που ήταν οι προθεσμίες των αιτήσεων δεν θα υπήρχαν τόσα πολλά νέα απολυτήρια λόγο των σχολικών περιόδων. Τα περισσότερα έχουν αποροφηθεί οπότε μην χάνετε ελπίδες. Πρέπει να υπάρχει μια αισιοδοξία και να μην πανικοβαλόμαστε. Ας βγουν τα αποτελέσματα και τότε να πανικοβληθουμε. Τώρα αναμονηΕικόνα

Ναι μην ξεχναμε ομως και τους εθελοντες πυροσβεστες που οταν καταθεσα τα χαρτια μου ειδα πολλους απο αυτους.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες