Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
παιδια εγω εχω 2.115μορια και εκανα για τους οδηγους πεζω πουθενα
Παιδιά εγώ έκανα τα χαρτιά μου για την ''Γ κατηγορία''. Με απολυτήριο λυκείου στο 18.5 (18.5x100=1850 μόρια), δίπλωμα μηχανής (50 μόρια), Ένοπλες δυνάμεις ως έφεδρος αξιωματικός (500 μόρια), επαγγελματικό δίπλωμα Γ και Δ (100 μόρια) και τέλος 6 εξάμηνα προϋπηρεσίας (600 μόρια). Το σύνολο 3100 μόρια.
Στην προηγουμενη αντωνη δεν τα ειχες κανει μπραβο σου εχεις παρα πολλα μορια καλη σου επιτυχια
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
A n t o n i s έγραψε:Παιδιά εγώ έκανα τα χαρτιά μου για την ''Γ κατηγορία''. Με απολυτήριο λυκείου στο 18.5 (18.5x100=1850 μόρια), δίπλωμα μηχανής (50 μόρια), Ένοπλες δυνάμεις ως έφεδρος αξιωματικός (500 μόρια), επαγγελματικό δίπλωμα Γ και Δ (100 μόρια) και τέλος 6 εξάμηνα προϋπηρεσίας (600 μόρια). Το σύνολο 3100 μόρια.
ελπιζω να εισαι ετοιμος για της αθλητικες δοκιμασιες. Ποσο χρονων εισαι;
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 27
Καλησπερα στο forum 2245 και δήλωσα β' κατηγορια!
ΤΟΜΙΣ έγραψε:Στην προηγουμενη αντωνη δεν τα ειχες κανει μπραβο σου εχεις παρα πολλα μορια καλη σου επιτυχια
Τα έκανα, είμαι επιτυχών... Απλά μου είπαν απο κάτω (όταν λέω κάτω, εννοώ τους εξεταστές στην Αθήνα), να κάνω τα χαρτιά μου και για αυτήν. Απλά πίστευα ότι δεν θα προλάβαινε να γίνει λόγο εκλογών!
PanosGreen έγραψε:Καλησπερα στο forum 2245 και δήλωσα β' κατηγορια!
οριακά για β στη βάση θα είσαι... Κάπου εκεί πιστεύω θα ναι...
γ δήλωσες - εχεις επαγγελματικό; Εκεί πιστεύω θα σαι μέσα
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Ρε που πατε με τοσα πολλα μορια;
εγω ειμαι στα 1600κατι
εγω ειμαι στα 1600κατι

Εν ολιγοις οσοι ειναι επιτυχων και στις δυο προκηρυξεις παρατανε τη σχολη των 5ετων οποτε θελουν και πανε στην αλλη των δοκιμων; Δεν πρεπει να ξανακανουν απτην αρχη τις διαδικασιες;
Στην επιτροπή που ρώτησα εγώ όταν έκανα την αίτηση, μου είπαν οτι τα ξαναπερνάς όλα απο την αρχή.rasald έγραψε:Εν ολιγοις οσοι ειναι επιτυχων και στις δυο προκηρυξεις παρατανε τη σχολη των 5ετων οποτε θελουν και πανε στην αλλη των δοκιμων; Δεν πρεπει να ξανακανουν απτην αρχη τις διαδικασιες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Αν καταλαβα καλα σε αυτη την προκηρυξη ειτε εχεις lower ειτε δεν εχεις τιποτα μοριοδοτεισαι το ιδιο?
Giannis84 έγραψε:Αν καταλαβα καλα σε αυτη την προκηρυξη ειτε εχεις lower ειτε δεν εχεις τιποτα μοριοδοτεισαι το ιδιο;
σωστά καταλαβες
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Δεν τα έκανα στην Γ' φίλε μου δυστυχώς δεν έχω επαγγελματικό β' Κατηγορία Μονο
PanosGreen έγραψε:Δεν τα έκανα στην Γ' φίλε μου δυστυχώς δεν έχω επαγγελματικό β' Κατηγορία Μονο
πάλι μέσα είσαι... Κοίτα τα αθλήματα όσο Γυμνασμένος Και Αν Είσαι πάνε και μια βόλτα στο στοίβο δε θα χάσεις τίποτα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Μακάρι φίλε μου όσο για τα αθλήματα έκανα τριπλούν χρόνια και ακόμα ασχολούμαι εχω αυτή την στιγμή 3:40 χιλιάρι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες