Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAVLO88

Δημοσίευση από PAVLO88 »

Εγώ έχω 6·100 πτυχίο 500 δοκιμος 50 μηχανής και 50 αγγλικά ΕΣΥ;
sofia

Δημοσίευση από sofia »

Καλησπερα στο φορουμ! Ειμαι στην α' κατηγορια Με πτυχιο 7,500, μοτοσυκλετα και proficiency. Εχω πιθνανοτητες; Τι λεει η εμπειρια σας?
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

transalp7 έγραψε:Την ε2 εννοεις εσυ φιλαρακι...

ναι παιδια εχετε δικιο δικο μου λαθος, κραξτε με, οσο θελετε... Αντεχω!
Ειρηνη

Δημοσίευση από Ειρηνη »

sofia έγραψε:Καλησπερα στο φορουμ! Ειμαι στην α' κατηγορια Με πτυχιο 7,500, μοτοσυκλετα και proficiency. Εχω πιθνανοτητες; Τι λεει η εμπειρια σας;

Σοφία, πιο πολύ δώσε βάση στα αθλήματα γενικά. Όχι ότι δεν παίζουν ρόλο και τα μόρια (προφανώς και παίζουν!) αλλά και σειρά πχ 50-60 να έχεις (αν παίρνει 11 άτομα), μην απελπίζεσαι. Γιατί πιστεύω ότι πολλοί κόβονται στα αθλήματα... Προπόνηση στο φουλ λοιπόν (εκτός άμα είσαι ήδη μάχιμη και αθλήτρια, οπότε είσαι κομπλέΕικόνα) Και έχει ο Θεός στα μόρια! Το πτυχίο πάντως καλό είναι θεωρώ, αρκεί να μην πέσεις σε άντρες κομάντο από ειδικές δυνάμεις και με μεταπτυχιακά. Εκεί θα φάμε πολύ σκόνη!ΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
rasald
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από rasald »

chaniacitygr έγραψε:Ολοι β κ γ Είστε;

α κ ε Κατηγορία Δεν Πήγε Κανεις;

μαλλον τυχαιο ειναι. Στην αθηνα που κατεθεσα εγω πηγα δυο φορες, ολος ο λαος εκει εσπρωχνε πολυ για α κστηγορια. Ουτε καν βαζαν τη β για δευτερη. Βεβαια εμεις εδω οι 'βεροι' αθηναιοι δευτερης γενιας ειμαστε πολυ σπουδαγμενοι... ΕικόναΕικόνα α ρε και να γυρναγα το χρονο πισω 5 χρονακια στο λυκειο. Ουτε σε Κ. Ε. Κ δεν θα σπουδαζα... !Εικόνα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Ειρηνη έγραψε:

Σοφία, πιο πολύ δώσε βάση στα αθλήματα γενικά. Όχι ότι δεν παίζουν ρόλο και τα μόρια (προφανώς και παίζουν!) αλλά και σειρά πχ 50-60 να έχεις (αν παίρνει 11 άτομα), μην απελπίζεσαι. Γιατί πιστεύω ότι πολλοί κόβονται στα αθλήματα... Προπόνηση στο φουλ λοιπόν (εκτός άμα είσαι ήδη μάχιμη και αθλήτρια, οπότε είσαι κομπλέΕικόνα) Και έχει ο Θεός στα μόρια! Το πτυχίο πάντως καλό είναι θεωρώ, αρκεί να μην πέσεις σε άντρες κομάντο από ειδικές δυνάμεις και με μεταπτυχιακά. Εκεί θα φάμε πολύ σκόνη!ΕικόναΕικόναΕικόνα

κοριτσια μακαρι να περασετε... Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι εχετε δοκιμασει να σηκωσετε 25 κιλα απο το ενα χερι και 25 απο το αλλο και να τρξετε 100 μετρα;
vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
Ειρηνη έγραψε:

κοριτσια μακαρι να περασετε... Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι εχετε δοκιμασει να σηκωσετε 25 κιλα απο το ενα χερι και 25 απο το αλλο και να τρξετε 100 μετρα;
Δεν είναι τίποτα αυτό. Και δεν μιλάω για μένα. Στα αθλήματα των πενταετών είδα μία κοπελίτσα 50 κιλά που τα κατάφερε σε όλες τις δοκιμασίες πολύ άνετα. Ο χρόνος στο 100άρι είναι αρκετός. Στις έλξεις οι Περισσότερες Κοπέλες έχουν πρόβλημα και αμέσως μετά στο μήκος. Αλλα όλα είναι δυνατά με λίγη προπόνηση.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

vagosm έγραψε:

Δεν είναι τίποτα αυτό. Και δεν μιλάω για μένα. Στα αθλήματα των πενταετών είδα μία κοπελίτσα 50 κιλά που τα κατάφερε σε όλες τις δοκιμασίες πολύ άνετα. Ο χρόνος στο 100άρι είναι αρκετός. Στις έλξεις οι Περισσότερες Κοπέλες έχουν πρόβλημα και αμέσως μετά στο μήκος. Αλλα όλα είναι δυνατά με λίγη προπόνηση.

Δεν ειπα οτι ειναι ακατορθωτο απλα οτι ειναι λιγακι δυσκολο για τις κοπελες, και στη προηγουμενη προκυρηξη με τους 5ετης δεν περασε ουτε μια κοπελα... Που ακριβως την ειδες εσυ;Aμα θελεις τσεκαρετο.
PAVLOS88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PAVLOS88 »

Εγω παιδια λεω για τ δ2 παντως

drill
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από drill »

Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε ολους εγω δήλωσα β' κατηγορία με 2000 μορια
Ειρηνη

Δημοσίευση από Ειρηνη »

vagosm έγραψε:
Ειρηνη έγραψε:

Όλα είναι δυνατά, θέλει πολύυυυ πρόπόνηση η αλήθεια είναι (άμα έχουμε δίμηνο μπροστά μας μέχρι να δωσουμε καλά θα είναιΕικόνα) ... Ας γράφουμε βέβαια για τα αθλήμαατα στο άλλο θέμα γιατί θα μας κράξουν και καλά θα κάνουν.

Και στην τελική για τα μόρια, ας πάμε τα κοριτσάκια μπροστά στην β' κατηγορία με το καλό απολυτήριό μας και άμα αντέξουμε τα αθλήματα, γιατί όχι, να πάρουμε κι εμείς μια θεσούλα! Έχουμε τα αθλήματα από την μία, έχουμε και τους άντρες με τις ειδικές δυνάμεις που παίρνουν 500 μόρια, άντε πιάς'τους αυτούς! Πω πωωωω!Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

μην ξεφεύγουμε από το θέμα
vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

vagosm έγραψε:

Δεν ειπα οτι ειναι ακατορθωτο απλα οτι ειναι λιγακι δυσκολο για τις κοπελες, και στη προηγουμενη προκυρηξη με τους 5ετης δεν περασε ουτε μια κοπελα... Που ακριβως την ειδες εσυ;Aμα θελεις τσεκαρετο.
Τελευταίο για να τελειώνουμε με αυτό γιατί είμαστε εκτός θέματος. Τρίτη 20/12/11 ξεκίνησα ψυχοτεχνικά και ήταν στην ομάδα μου.22-24 ήταν τα αθλήματα και την έβλεπα σε όλες τις διαδικασίες. Τώρα τι λες εσύ οτι δεν πέρασε καμία κοπελα δεν ξερω που το άκουσες. Απλά να μην λέμε και ότι θέλουμε.
Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Αν μπω θέλω Ε.Μ.Α.Κ »

20818 ΓΙΑ ΤΗΝ Γ κατηγορια και 19818 για την ΒΔεν θα κανουμε υπολογισμους σαν την προηγουμενη προκυρηξη που ψηφιζαμεε ποσα μορια έχουμε και βγάλαμε καποια στατιστικη;

Με βλεπω για Επιλαχον

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Αν μπω θέλω Ε. Μ. Α. Κ έγραψε:20818 ΓΙΑ ΤΗΝ Γ κατηγορια και 19818 για την ΒΔεν θα κανουμε υπολογισμους σαν την προηγουμενη προκυρηξη που ψηφιζαμεε ποσα μορια έχουμε και βγάλαμε καποια στατιστικη;

Με βλεπω για Επιλαχον

ρε ψηλε με μπερδεψες! Χαχαχαχαχαχχαχαχα
νομιζα οτι εγω ειχα γραψει αυτο το μυνημα, και προσπαθουσα να θυμηθω το ποτε... ΧαχαχαχχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
εγω εχω κανει στην γ οπου και μαζευω 2110 και στην ε2 για μηχανικος αυτοκινητων οπου μαζευω 1910. Εσυ στην γ ποσα μαζευεις; Δεν σε καταλαβα καλα; !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες