Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
evaggelos

Δημοσίευση από evaggelos »

Μα ακόμα και η διαδικασία αλληλοσυμπλήρωσης είναι ασαφής. Ρωτάω το προφανές. Βγαζει ο Χ 2300 στην Γ που δηλώνει πρώτη και 2200 στην Β που δηλώνει 2η. Ο Υ βγάζει 9500 στην Α που δηλώνει πρώτη και 2300 στην Β που δηλώνει 2η. Ποιός συμπληρώνει το κενό στην Β; Γιατι συμφωνα με την αλληλοσυμπλήρωση κατηγοριών κανονικά συμπληρώνει ο Χ. Ετσι δεν λέει η προκύρηξη;

Υ. Γ. Συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει με το θέμα αλλά αν είσαι στο όριο έχει πραγματικά τεράστια σημασια.
vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

Άμα ισχύει αυτό τότε τι να πω. Κρίμα. Δηλαδή εγώ που έχω 2550 μόρια για Β και Γ, και 1150 για Α και έχω βάλει σειρά Προτίμησης Α, Γ, Β, αν δέν περάσω στην Α (που λογικά δεν περνάω), τότε δεν παίζει να με πάρουν στις άλλες, έτσι; Που στην Β θα ήμουνα σίγουρα μέσα με αυτά τα μόρια.
vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

mak έγραψε:
ΤΕΟ έγραψε:Αυτοί που σας το είπαν πείτε τους ας μας δείξουν σε πιο σημείο της προκήρυξης το αναφέρει για να το δούμε και εμεις... Ή οποιοσδήποτε άλλος το ξέρει ας μας το δείξει!
φίλε δεν χρειάζεται να το αναφέρει καπου... Αν πχ Εσυ έχεις επιλέξει τη Γ κατηγόρια (πρωτη προτιμηση) γιατί να μπεις σφηνα στην Β που την έχεις δηλώσει δεύτερη προτίμηση και ο άλλος που την εχει δηλώσει πρωτη προτίμηση να μπει κατω απο εσένα; Το θεωρείς λογικο;
ναι γιατί θα έχει περισσότερα μόρια. Αυτό είναι το πιο λογικό. Δεν γίνεται εσύ π. Χ. Με 3000 μόρια να μείνεις απο έξω στην Β γιατί δήλωσες πρώτα την Α και δεν περνάς, και εγώ με 1800 μόρια στην Β να μπω. Και αν ισχύει αυτό που λες θα έπρεπε να στο διευκρινίζουν όταν έκανες τα χαρτιά πράγμα που δεν είδα.
vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

been there... έγραψε:evaggelos, γι' αυτό λέω τόσο καιρό Να Ρωτάτε τις επιτροπές.
Απ' οτι κατάλαβα πάντως, μάλλον μπερδευτήκατε με την αλληλοσυμπλήρωση των κατηγοριών: Έστω ο Υποψήφιος Χ δηλώνει Β κατηγορία και ο Υποψήφιος Ψ που δηλώνει Γ. Αυτοί οι 2 υποψήφιοι δεν πετυχαίνουν στις κατηγορίες που έχουν επιλέξει. Αν προκύψει κενό στην Α κατηγορία, θα το συμπληρώσει ο Υποψήφιος Ψ, ακόμη κι αν ο Χ έχει παραπάνω μόρια,βάσει του Κεφαλαίου ΣΤ' της προκήρυξης.
been there, χωρίς να είμαι και σίγουρος στο κεφάλαιο ΣΤ' αναφέρει τις Περιπτώσεις Που δεν θα καλυφθούν καθόλου οι κατηγορίες. Οπότε λογικά σε αυτήν την περίπτωση μόνο θα μπεί ο υποψήφιος Ψ αντι για τον Χ. Δεν αναφέρεται στην σειρά προτίμησης. Αυτό δεν εννοείς και εσύ;
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Μακ πανελλήνιες έδωσες ποτέ; Αυτή η αίτηση που κάναμε είναι σαν το μηχανογραφικό με βάση τα μόρια που έχουμε δηλώνουμε σειρά προτίμησης! Το βρίσκω λογικότατο να προηγήτε αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια και αν ίσχυε αυτό που μοας λές θα έπρεπε να το αναφέρει! Το μόνο που αναφέρει η προκήρυξη είναι η το πως θα καληφθούν τα κενά σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση κενών θέσεων. Και σου επαναλαμβάνω βρές μου ένα σημείο που να αποδεικνύει αυτο που λεσ...
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

ΤΕΟ έγραψε:Μακ πανελλήνιες έδωσες ποτέ; Αυτή η αίτηση που κάναμε είναι σαν το μηχανογραφικό με βάση τα μόρια που έχουμε δηλώνουμε σειρά προτίμησης! Το βρίσκω λογικότατο να προηγήτε αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια και αν ίσχυε αυτό που μοας λές θα έπρεπε να το αναφέρει! Το μόνο που αναφέρει η προκήρυξη είναι η το πως θα καληφθούν τα κενά σε κάθε κατηγορία σε περίπτωση κενών θέσεων. Και σου επαναλαμβάνω βρές μου ένα σημείο που να αποδεικνύει αυτο που λεσ...
Σε λίγο θα μας πεις οτι εχεις βαλεις ολες τις κατηγοριες κατα σειρα προτιμησης. Και βέβαια εχω δώσει πανελλήνιες αλλα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με την προκύρηξη της πυροσβεστικής.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Καλησπερα παιδια ! Ευχομαι καλη σπιτυχια να χουμε ολοι μας... Βγαζω 2460 μορια ! Δηλωσα πρωτα την γ κατηγορια (χωρις να εχω προυπηρεσια οδηγου) κ μετα δηλωσα ως δευτερη επιλογη την κατηγορια β. Ειμαι μεσα ; Υπαρχει διαχωρισμος τεε - ενιαιου ; Κ κ ατι ακομη... Εχει σημασια με ποια σειρα δηλωσα τις κατηγοριες; Δηλαδη αν καποιος εχει λιγοτερα μορια απο μενα, αλλα δηλωσε πρωτα την β κατηγορια... Τοτε με βγαζει off;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ΤΕΟ έγραψε:Έκανα σε τρείς κατηγορίες, πρώτα έβαλα την Α' μετά την Γ΄ και τελευταία την Β΄.
Είμαι ήδη στην πέρασμένος σαν πενταετούς υποχρέωσης!

τεο ποσα μορια συγκεντρωνες στην πενταετους που εισαι περασμενος; Παραπανω απο αυτα που συγκεντρωνεις τωρα;(αναφερομαι για την γ κατηγορια μονο)
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Παιδες ως ουδετερος στην μινι διαμαχη σχετικα με την προτιμηση κατηγοριων η αποψη μου ειναι η εξης. Η αλληλοσυμπληρωση πινακων ειναι ασχετη με την σειρα προτιμησης των κατηγοριων. Επισης οποιος πχ εχει ως προτεραιοτητα την Α΄και δεν μπει, τοτε στην Β΄αν εχει 2.500 μορια προηγειται αυτων που εχουν 2.499 και κατω. Ουσιαστικα θεωρω οτι δινει επιλογη στους υποψηφιους να επιλεξουν την καλυτερη δυνατη κατηγορια (οπως η Α) χωρις αυτο να εχει ως συνεπεια να χασουν την σειρα τους στις υπολοιπες. Σκεφτειτε αν ισχυε κατι τετοιο το μπαχαλο που θα υπηρχε στην καταρτιση πινακων.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Κοντος ψαλμος παιδια...
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Την ειρωνεία πούλα την αλλού φιλαράκο! Έγω απλά το έθεσα έτσι για να καταλάβεις... Αν εσύ επιμένεις στην άποψη σου επειδή σε βολεύει είναι δικό σου θέμα! Εγώ δεν μιλάω στον αέρα με το τι λέει ο ένας και ο άλλος... Βρές μου το αυτό σε ένα σημείο της προκήρυξης γραμμένο για να σε παραδεχτώ!
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Εκεί δεν είχε κατηγορίες φίλε μου! Στο σύνολο μάζευα 2900 μόρια. Έκει όμως τα μόρια ήταν διαφορετικά, για παράδειγμα απο διπλώματα μπορούσες να πάρεις 700 μόρια ενώ σε αυτήν απο διπλώματα στο σύνολο πέρνεις μόνο 150 μόρια οπότε η βάση σε αυτή την προκήρυξη θα είναι πιο χαμηλά. Άποψη μου πάντα!
c_h_r
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από c_h_r »

ΤΕΟ έγραψε:Οικονομικό ΑΕΙ τα έκανα για τις δέκα θέσεις! Έσύ;
Πληροφορικης ΑΕΙ, και ειλικρινα δεν χερω τι θα παιχτει με τα μορια στην Α!

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΤΕΟ έγραψε:Εκεί δεν είχε κατηγορίες φίλε μου! Στο σύνολο μάζευα 2900 μόρια. Έκει όμως τα μόρια ήταν διαφορετικά, για παράδειγμα απο διπλώματα μπορούσες να πάρεις 700 μόρια ενώ σε αυτήν απο διπλώματα στο σύνολο πέρνεις μόνο 150 μόρια οπότε η βάση σε αυτή την προκήρυξη θα είναι πιο χαμηλά. Άποψη μου πάντα!
Στην προηγουμενη κοπηκες στα αθληματα;
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

ΤΕΟ έγραψε:Την ειρωνεία πούλα την αλλού φιλαράκο! Έγω απλά το έθεσα έτσι για να καταλάβεις... Αν εσύ επιμένεις στην άποψη σου επειδή σε βολεύει είναι δικό σου θέμα! Εγώ δεν μιλάω στον αέρα με το τι λέει ο ένας και ο άλλος... Βρές μου το αυτό σε ένα σημείο της προκήρυξης γραμμένο για να σε παραδεχτώ!
Δεν πουλάω ειρωνεία αλλα δεν καταλαβαίνεις. Το θεωρείς δίκαιο αν κάποιος στη Γ κατηγορία με διπλώματα (Δ, Ε) που έχουν και επιπλέον μόρια και τυχόν προυπηρεσία να πάει στην Β κατηγορία που ζητουν μονο λυκειο. Ε Τοτε γιατι να υπαρχει η Β κατηγορία ρε παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες