Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

jack έγραψε:Συνεπώς έκανα μεγάλη πατάτα που δεν διεκδίκισα τις πιθανότητες μου για την α ε;

φιλε μου δεν εκανες πατατα. Εχεις πολυ περισσοτερες πθανοτητες στην β' απο οτι στην α'. Για μενα προσωπικα ισως και να εισαι επιλαχων στην β'. Αλλα στην α΄αν δεν κανω λαθος βγαζεις περιπου 920 μορια. Δε φτανουν ουτε για πλακα. Ασε που και οι θεσεις ειναι περιορισμενες. Οτι πιθανοτητες εχεις ειναι στην β'. Οποτε επραξες σωστα.
spigel

Δημοσίευση από spigel »

Καλησπέρα παιδιά! Μία ερώτηση θελω να κάνω. Εγώ που δήλωσα πρώτα Α κατηγορία χωρίς να έχω ελπίδες και μετά την Β που είμαι σίγουρα μέσα, δεν σημαίνει πως αν δεν πιάσω την Α, περνάω κατευθείαν στην Β σαν να την είχα δηλώσει πρώτη. Το ίδιο δεν είναι; Έτσι δεν πάει; Ή παίζει να μπούν άτομα στην Β με λιγότερα μόρια απο μένα επειδή την είχαν πρώτη Προτίμηση;
Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από well »

spigel έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Μία ερώτηση θελω να κάνω. Εγώ που δήλωσα πρώτα Α κατηγορία χωρίς να έχω ελπίδες και μετά την Β που είμαι σίγουρα μέσα, δεν σημαίνει πως αν δεν πιάσω την Α, περνάω κατευθείαν στην Β σαν να την είχα δηλώσει πρώτη. Το ίδιο δεν είναι; Έτσι δεν πάει; Ή παίζει να μπούν άτομα στην Β με λιγότερα μόρια απο μένα επειδή την είχαν πρώτη Προτίμηση;

Πανελλαδικές δίνεις;

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

well έγραψε:
spigel έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Μία ερώτηση θελω να κάνω. Εγώ που δήλωσα πρώτα Α κατηγορία χωρίς να έχω ελπίδες και μετά την Β που είμαι σίγουρα μέσα, δεν σημαίνει πως αν δεν πιάσω την Α, περνάω κατευθείαν στην Β σαν να την είχα δηλώσει πρώτη. Το ίδιο δεν είναι; Έτσι δεν πάει; Ή παίζει να μπούν άτομα στην Β με λιγότερα μόρια απο μένα επειδή την είχαν πρώτη Προτίμηση;

Πανελλαδικές δίνεις;

χαχαχχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα καλα σου λεει ρε φιλαρακι, ουτε πανελλαδικες να εδινες... Αχαχχαχα! Δεν εχει σημασια που δηλωσες, οι κατηγοριες που δηλωνουμε ειναι μονο ποιο μας αρεσει σε εμας πιο πολυ, εννοειται οτι αν το μορια σου ειναι καλυτερα στην β θα σε παρουν, ασχετως τι σειρα προτιμησης ειχες βαλει!
ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Στην Α κατηγορία έχω:7.2 πτυχιο + 500 απο ΔΕΑ + 50 απο υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=1370
Στην Β και Γ κατηγορία έχω 18,1 απολυτήριο + 500 από ΔΕΑ + 50 από υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=2460
Έχω ελπίδες;
spigel

Δημοσίευση από spigel »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:χαχαχχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα καλα σου λεει ρε φιλαρακι, ουτε πανελλαδικες να εδινες... Αχαχχαχα! Δεν εχει σημασια που δηλωσες, οι κατηγοριες που δηλωνουμε ειναι μονο ποιο μας αρεσει σε εμας πιο πολυ, εννοειται οτι αν το μορια σου ειναι καλυτερα στην β θα σε παρουν, ασχετως τι σειρα προτιμησης ειχες βαλει!
ok, απλά επειδή είδα κάτι σχόλια παραπάνω και ψιλομπερδεύτηκα.
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Φιλε τεο εισαι μεσα σιγουρα περιττο να το πω εγω για την γ εχεις γ διπλωμα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

ΤΕΟ έγραψε:Στην Α κατηγορία έχω:7.2 πτυχιο + 500 απο ΔΕΑ + 50 απο υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=1370
Στην Β και Γ κατηγορία έχω 18,1 απολυτήριο + 500 από ΔΕΑ + 50 από υπολογιστές + 50 από μηχανάκι +50 από αγγλικά=2460
Έχω ελπίδες;

φιλε τεο αν εχεις γ κατηγοριας διπλωμα, εισαι βουνο φιλε, εισαι μεσα απο τωρα στο λεω. Εχεις ομως γ κατηγοριας διπλωμα;
Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από well »

Η Προκήρυξη λέει ότι το Lower δεν μετράει. Εμείς παρόλα αυτά το καταθέτουμε, η δεν το αναφέρουμε καν αφού δεν δίνει μόρια;Κάποιος που έχει κάνει τα χαρτιά και είχε Lower, ας βοηθήσει!

ΤΕΟ

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Έχω και Γ΄ κατηγόρια δίπλωμα αλλά παλεύω για τις θέσεις ΑΕΙ. Θα δούμε!
Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

Δε το μετρανε το Lower.To αναφερει και στην προκηρυξη εξαλλου
Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από well »

304ΛΟΚ έγραψε:Δε το μετρανε το Lower.To αναφερει και στην προκηρυξη εξαλλου

Μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση καλά...

Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

well έγραψε:

Και εσυ μαλλον δε διαβασες την προκηρυξη καλα.
Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από well »

304ΛΟΚ έγραψε:
well έγραψε:

Και εσυ μαλλον δε διαβασες την προκηρυξη καλα.

Το ξέρω ότι δεν μετράει δεν χρειαζόταν να μου το πεις. Η ερώτηση είναι αν το καταθέτουμε έτσι για να υπάρχει (προαιρετικό).

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

ΤΕΟ έγραψε:Έχω και Γ΄ κατηγόρια δίπλωμα αλλά παλεύω για τις θέσεις ΑΕΙ. Θα δούμε!

μονο στην α κατηγορια εκανες; Δεν εκανες στην γ κατηγορια;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης