Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Τα καταθεσα σημερα θεσσαλονικη 700 προτ.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από PILOT »

OMEGA έγραψε:Τα καταθεσα σημερα θεσσαλονικη 700 προτ.
μηπως κοιταξες γυρο σου για τιποτα μορια τον υπολοιπων?
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Λιγοι ηταν αυτοι που ειχαν χαρτι απο Ε. Δ
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
testuser

Δημοσίευση από testuser »

Τα μορια για τριτεκνος θελει μεχρι 23 ετων ή 25 αν εισαι φοιτητης?
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ και ΤΕΙ Πληροφορικός Με Δίπλωμα Δ μπορω να δωσω σε ολες τις κατηγοριες (Α, Β, Γ, Ε) ;

Η Πρεπει να διαλεξω πως παει δεν εχω καταλαβει...

Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexantro »

chaniacitygr έγραψε:Ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ και ΤΕΙ Πληροφορικός Με Δίπλωμα Δ μπορω να δωσω σε ολες τις κατηγοριες (Α, Β, Γ, Ε) ;

Δηλώνεις σε όσες κατηγορίες θέλεις εσύ! Καλή επιτυχία!

ant

Δημοσίευση από ant »

Παιδια να σας ρωτησω εχω πτυχιο Τει 8,2, αδεια μοτοσυκλετας, πολυτεκνος, και περιμενω αποτελεσματα ecdl αξιζει να κανω τα χαρτια μ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

ant έγραψε:Παιδια να σας ρωτησω εχω πτυχιο Τει 8,2, αδεια μοτοσυκλετας, πολυτεκνος, και περιμενω αποτελεσματα ecdl αξιζει να κανω τα χαρτια μ;

Επειδή αν δεν σου απαντήσει κάποιος θα μας ζαλίζεις και θα το στέλνεις κάθε μέρα, τα κάνεις και περιμένεις

testuser έγραψε:Τα μορια για τριτεκνος θελει μεχρι 23 ετων ή 25 αν εισαι φοιτητης;

ναι, αυτό που γράφει η προκήρυξη

vagosm

Δημοσίευση από vagosm »

chaniacitygr έγραψε:Ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ και ΤΕΙ Πληροφορικός Με Δίπλωμα Δ μπορω να δωσω σε ολες τις κατηγοριες (Α, Β, Γ, Ε) ;

Διαλέγεις όσες κατηγορίες θέλεις αλλα βάζεις σειρά προτεραιότητας. Στην 'Ε' δεν μπορείς να τα κάνεις με TEE πληροφορικής. Αναφέρεται σε άλλους άλλων κατηγοριών. Διάβασε προσεκτικά.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Εχει δηλωσει κανεις απο εδω μεσα στην κατηγορια Ε2 για μηχανικους συστηματων αυτοκινητου?Kαι ποσα μορια μαζευει?
jack

Δημοσίευση από jack »

Παιδιά θέλω να κάνω μια βασική ερώτηση. Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με 6,64 πτυχίο μεταπτυχιακό και αγγλικά και γαλλικά άριστα. Πήγα με σκοπό να δηλώσω κατηγορία α και ως δεύτερη τη β αλλά ο αξιωματικός που έλεγχε τα χαρτιά μου μου είπε ότι αν το κάνω αυτό Και δεν με πάρουν στην α πρέπει να μην καλύπτονται οι θέσεις για να με εξετάσουν Για την Β, πράγμα απίθανο. Οπότε προσπαθώντας να το Σιγουρέψω Έβαλα πρώτη τη β με απολυτήριο λυκείου 19,3 τις γλωσσες και γνώση υπολογιστή λόγω του πτυχιού. Απο προηγούμενες προκυρήξεις για μηχανικούς Όπως αυτή του λιμενικού ήμουν αρκετα μακριά απο την 5άδα (γύρω στο 30) οπότε το σκέφτηκα έτσι αν και μισθολογικά και απο άποψη εξέλιξης η α είναι κλάσης ανώτερη απο τη β Αν καταλαβαίνω καλά. Πίστεύετε οτι έκανα μεγάλη χαζομάρα, γιατί με βάση κάποια post που διάβασα ισως να μην είμαι μεσα ουτε στην β; Μηπως επρεπε να ποντάρω οτι θα κοβοντουσαν πολλοί λογω αθλημάτων στην α;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας

jack

Δημοσίευση από jack »

Και κάτι ακόμα. Τα μόρια για β που βγάζω είναι 19,3*100=1930 και 200 (100+100) για τις γλώσσες και 50 για υπολογιστές συνολο 1930+200+50=2180 αν υπολογίζω σωστα. Είναι τόσο πιθανόν να μην φτάσουν;

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

jack έγραψε:Και κάτι ακόμα. Τα μόρια για β που βγάζω είναι 19,3*100=1930 και 200 (100+100) για τις γλώσσες και 50 για υπολογιστές συνολο 1930+200+50=2180 αν υπολογίζω σωστα. Είναι τόσο πιθανόν να μην φτάσουν;

ένας απο τεε με απολυτήριο 17 και Ειδικές Δυνάμεις μόνο έχει 2200 μόρια (πολύ Πιθανό Να χει και Μηχανή Άρα 2250) ... Σκέψου εσύ εάν Είναι Πιθανό να μήν φθάνουν τα μόρια σου... Για μένα οριακά Έξω Είσαι.

jack

Δημοσίευση από jack »

Συνεπώς έκανα μεγάλη πατάτα που δεν διεκδίκισα τις πιθανότητες μου για την α ε;

jack

Δημοσίευση από jack »

Στο emergencyservices.gr γράφει αυτό:
Για την κατάταξη των υποψήφιων σε σειρά επιτυχίας κατά φύλο, κατηγορία και πόλη η οικεία Επιτροπή Κατάταξης ενεργεί ως εξής : Α. Η κατάταξη σε σειρά επιτυχίας των υποψηφίων των κατηγοριών Α και Β γίνεται χωριστά κατά Κατηγορία με βάση το βαθμό του πτυχίου τους, στον οποίο προστίθεται μία (1) μονάδα για όσους έχουν δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών τουλάχιστον ενός έτους. Η συνολική βαθμολογία του υποψηφίου πολλαπλασιάζεται επί του συντελεστή εκατό (100). Η βαθμολογία εξάγεται μέχρι χιλιοστού της μονάδας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται στη σειρά βαθμολογίας ο υποψήφιος που έχει μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου Α. Ε. Ι ή Τ. Ε. Ι.

Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται εκείνος που είναι έγγαμος με τα περισσότερα παιδιά και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έχων τη μεγαλύτερη ηλικία. Σε περίπτωση και πάλι ισοβαθμίας γίνεται κλήρωση από την οικεία Επιτροπή.
Δηλαδή και στα απολυτήρια λυκείου κατηγορίας Β αν έχεις μεταπτυχιακό το 19,3 γίνεται 20,3 ή εγω καταλαβαίνω λάθος?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες