Αυτο που λέω είναι πως δεν έγραφε οτι θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες αλλά απο τους 600 Επιτυχόντες Οι 360 πρώτοι με Γ κατηγορία θα είναι οδηγοί.Greek_Army έγραψε:vagosm έγραψε:Δεν έγραφε το ΦΕΚ οτι θα υπάρχει διαχωρισμός. Αυτό που έγραφε ήταν οτι απο τις 600 θέσεις, το 60% θα ήταν οδηγοί. Αυτό ακόμα ισχύει.
3 λαλούν και 2 χορεύουν... Μετά από τόσους μήνες ακόμα να το καταλάβετε ορισμένοι...
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
Το φεκ έλεγε για 70-30 (ΓΕΛ-ΤΕΛ) πράγμα που ίσχυσε, τώρα αν εσύ μετά από τόσο καιρό δεν το κατάλαβες και εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου και δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα!
Μεγάλε το ξέρω για τις κατηγορίες ΤΕΕ και ΓΕΛ. Εσυ μαλλον δεν ξέρεις γιατι πράγμα μιλάω. Για το 60-40 οδηγών και μάχιμων μιλάω και απο ότι καταλαβαίνω ούτε εσύ το έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλουδάκι σου το τι παίζει με αυτό το θέμα.Greek_Army έγραψε:Το φεκ έλεγε για 70-30 (ΓΕΛ-ΤΕΛ) πράγμα που ίσχυσε, τώρα αν εσύ μετά από τόσο καιρό δεν το κατάλαβες και εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου και δεν έχει καμία απόλυτος σχέση με το θέμα μας.
-
- Στρατηγός
Για τους οδηγούς ο διαχωρισμός θα γίνει μέσα στις σχολές δεν θα λέμε τα ίδια επειδή πχ εσύ βαριέσαι να διαβάζεις τα θέματα και τα μηνύματα των υπολοίπων
Τέλος με αυτό και γενικά τέλος με την προηγούμενη προκήρυξη
Τέλος με αυτό και γενικά τέλος με την προηγούμενη προκήρυξη
Παιδια να σας ρωτησω εχω πτυχιο Τει 8,2, αδεια μοτοσυκλετας, πολυτεκνος, και περιμενω αποτελεσματα ecdl αξιζει να κανω τα χαρτια μ?
Στην προηγούμενη προκήρυξη ήμουν στην θέση 600 και κάτι ψιλά για το 30%.Κάνω μια σκέψη και λέω ότι αν ήταν 100% Τ. Ε. Ε και Γ. Ε. Λ μαζί (σαν την νέα προκήρυξη) πάω στην Θέση κοντά στο 1080 επί του συνόλου.
Αν υποθέσουμε ότι πάνω κάτω θα είναι παρόμοιες οι συμμετοχές η θέση μου στην νέα προκήρυξη είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν και με βλέπω για επιλαχών όπως και πιο πολλά παιδιά που ήταν πριν από Τ. Ε. Ε
Έχει βάση αυτό που σκέφτηκα; Τι λέτε;
Αν υποθέσουμε ότι πάνω κάτω θα είναι παρόμοιες οι συμμετοχές η θέση μου στην νέα προκήρυξη είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν και με βλέπω για επιλαχών όπως και πιο πολλά παιδιά που ήταν πριν από Τ. Ε. Ε
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Οποιος ξερει.
για πολυτεκνους αρκει Το ποιστοποιητικο πολυτεκνειας απο την ανωτατη συνομοσπονδια Πολυτεκνων ελλαδος;
για πολυτεκνους αρκει Το ποιστοποιητικο πολυτεκνειας απο την ανωτατη συνομοσπονδια Πολυτεκνων ελλαδος;
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατηγός
OMEGA έγραψε:Οποιος ξερει.
Οι πολύτεκνοι βεβαίωση του οικείου Συλλόγου Πολυτέκνων (ή όπου δεν υπάρχει, του οικείου
Ταμείου Προνοίας και Προστασίας Πολυτέκνων) θεωρημένη από την Ανώτατη Συνομοσπονδία
Πολυτέκνων Ελλάδας
Αυτό αν έχεις είσαι κομπλέ
Δημήτρης έγραψε:Στην προηγούμενη προκήρυξη ήμουν στην θέση 600 και κάτι ψιλά για το 30%.Κάνω μια σκέψη και λέω ότι αν ήταν 100% Τ. Ε. Ε και Γ. Ε. Λ μαζί (σαν την νέα προκήρυξη) πάω στην Θέση κοντά στο 1080 επί του συνόλου.
σε ποια κατηγορια θα δηλωσεις φιλε; Και ποσα μορια μαζευεις;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Greek_Army έγραψε:OMEGA έγραψε:Οποιος ξερει.
Οι πολύτεκνοι βεβαίωση του οικείου Συλλόγου Πολυτέκνων (ή όπου δεν υπάρχει, του οικείου
Ταμείου Προνοίας και Προστασίας Πολυτέκνων) θεωρημένη από την Ανώτατη Συνομοσπονδία
Πολυτέκνων Ελλάδας
Αυτό αν έχεις είσαι κομπλέ

αυτο σωστα; ΧΔ
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Αδελφε OMEGA, αν μπορείς ξανα-ανέβασε την με σβησμένα τα ονόματα.

Επιτελους ρε greek army πηρες θεση, γιατι ειχαμε αρχισει να εχουμε ψευδαισθησεις εδω μεσα. Δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοττα να γινει διαχωρισμος, παρτε το χαμπαρι. Ισχυει οτι λεει το φεκ, εινα νομος, τελος!Greek_Army έγραψε:Το φεκ έλεγε για 70-30 (ΓΕΛ-ΤΕΛ) πράγμα που ίσχυσε, τώρα αν εσύ μετά από τόσο καιρό δεν το κατάλαβες και εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου και δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα!
Καλη σπερα παιδες κ καλη τυχη σ ολους μας. να ρωτησω στ δ2 με 6 πτυχιο μιχανης πολυ καλη γνωση αγγλικων κ δοκιμος ειδικες εχω ελπιδεσ?
Καλά Ξυπνητούρια...DIMITRIS_84 έγραψε:Επιτελους ρε greek army πηρες θεση, γιατι ειχαμε αρχισει να εχουμε ψευδαισθησεις εδω μεσα. Δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοττα να γινει διαχωρισμος, παρτε το χαμπαρι. Ισχυει οτι λεει το φεκ, εινα νομος, τελος!Greek_Army έγραψε:Το φεκ έλεγε για 70-30 (ΓΕΛ-ΤΕΛ) πράγμα που ίσχυσε, τώρα αν εσύ μετά από τόσο καιρό δεν το κατάλαβες και εξακολουθείς να μην το καταλαβαίνεις είναι δικό σου θέμα και όχι δικό μου και δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα!
Αρκει το πιστοποιητικο της ΑΣΠΕ. Το λεω γιατι αυτο κατεθεσα μονο για την προκηρυξη των αξιωματικων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες