Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Με 1900 γινετε κατι στους επιλαχοντες απο τεε;
Greek_Army έγραψε:theolvs έγραψε:Παιδια μια ερωτηση. Αν καποιος κανει αιτηση και χρησιμοποιησει την πολυτεκνια, μπαινει σε πινακες μονο για πολυτεκνους;
η αν μεινει εξω στους πολυτεκνους μεταφερεται και στον αλλο πινακα;
επισης τι ποσοστο θα εχουν οι πολυτεκνοι στο συνολο;
δε το βλεπω στην προκυρηξη.
Δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για τους πολύτεκνους
το ξερω οτι εχει γινει χιλιες φορες η ερωτηση και ισως γινομαι κουραστικος, αλλα με 1200 μορια στην Α κατηγορια θεωρειτε οτι ειμαι πολυ μακρια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
john έγραψε:Με 1900 γινετε κατι στους επιλαχοντες απο τεε;
Oταν λες ΤΕΕ εννοείς την κατηγορία Ε;
Απο επαλ σχολειο.
-
- Στρατηγός
john έγραψε:Απο επαλ σχολειο.
Πάλι τα ίδια,δεν υπάρχει διαχωρισμός σε ΓΕΛ-ΤΕΛ
theolvs έγραψε:Greek_Army έγραψε:theolvs έγραψε:Παιδια μια ερωτηση. Αν καποιος κανει αιτηση και χρησιμοποιησει την πολυτεκνια, μπαινει σε πινακες μονο Για πολυτεκνους;
η αν μεινει εξω στους πολυτεκνους μεταφερεται και στον αλλο πινακα;
επισης τι ποσοστο θα εχουν οι πολυτεκνοι στο συνολο;
δε το βλεπω στην προκυρηξη.
Δεν υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για τους πολύτεκνους
το ξερω οτι εχει γινει χιλιες φορες η ερωτηση και ισως γινομαι κουραστικος, αλλα με 1200 μορια στην Α κατηγορια θεωρειτε οτι ειμαι πολυ μακρια;
Φίλε μου δεν γνωρίζω
Αυτα που εχω τα εχω γραψει λιγο πιο πανω απλα με τον υπολογισμο επειδη δεν τα ξερω καπου τοσο βγαζω...
Μα αφου δεν υπαρχει γινετε τιποτα με 1900 μορια;
-
- Στρατηγός
Δεν γνωρίζω
john έγραψε:Αυτα που εχω τα εχω γραψει λιγο πιο πανω απλα με τον υπολογισμο επειδη δεν τα ξερω καπου τοσο βγαζω...
παιδια ας κανουμε ολοι τα χαρτια μας και θα δουμε. Δεν ειναι κανεις εδω πυθια να ξερει. Και εγω ρωτησα τον γρεεκ αρμυ λογω της εμπειριας του.
αλλα και παλι το προφιλ οσων κανουν αιτησεις διαφερει καθε φορα. Σκεφθειτε οτι πολλοι κανουν αιτησεις και δεν πανε καν στα αγωνισματα...
οπως ελεγε μια διαφημιση παλια. Και αν σου κατσει;

Παιδες μπορουμε να καταθεσουμε τα χαρτια;
VAGO βρηκες ακρη αν χρειαζεται η οχι;VAGELIS έγραψε:Παιδιά έχω πάρει εκτύπωση ενσήμων απο το ΙΚΑ με τον κωδικό 105 επάνω κανονικά, Η βεβαίωση εργοδότη χρειάζεται τελικά ή όχι;
Παιδες σημερα έκανα τα χαρτια μου για την προκηρυξη (πυροσβεστικο σωμα Ηρακλείου Κρήτης) και λυπαμαι που θα το πω αλλα το βασικο κριτιριο για την βαση της Γ κατηγοριας ειναι Ποιος εχει τα περισσοτερα εξάμηνα προυπηρεσίας επαγγελματικής οδήγησης. Για την ακρίβεια επιασα κουβέντα με ενα παλικάρι ο οποιος ειχε απολυτήριο 14 και εβγαζε 2.950 μορια! Οκ ειχε και ειδικες δυναμεις και κατι αλλα, ομως πηρε 800 μορια απο τα 8 εξάμηνα προυπηρεσιας. Και ηταν και αλλοι 3-4 την στιγμη που εκανα εγω τα χαρτια μου με 10 και 12 εξάμηνα. Που θέλω να καταλήξω; Κατα προσωπικη εκτιμηση, κατι προβλεψεις που εγιναν εδω κατα καιρους και εκαναν λογο για 2.150 και 2.200 μορια, δεν στεκουν για κανεναν λογο. Προσωπικη εκτιμηση παντα.
Παιδιά να ξέρετε χρειάζεται και βεβαίωση εργοδότη θεωρημένη απο την επιθεώρηση εργασίας για να αποδείξετε προυπηρεσία, πήγα σήμερα να τα καταθέσω και με εστειλαν να πάρω και αυτό... 

Καλησπερα θελω να ρωτησω αν πιανεται η υπηρεσια ενας χρονος και κατι που εχω σε εμπορικο πλοιο ως δοκιμος καταστρωματος! Εχω παρει τοι πτυχιο αλλα δν εχω μπαρκαρει ανθυποπλοιαρχος και θελω να δηλωσω δ1 κατηγορια για πλοηγους κυβερνητες
Επιθεωρηση εργασιας τι ειναι αυτο ρε παιδια παλι ξερει κανενας να μας πει;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
Η προκηρυξη το γραφει ξεκαθαρα και ειναι πολυ κατανοητο:1 ετος συνολικη θαλασσια προυπηρεσια σε πλοια του εμπορικου ναυτικου ή του πολεμικου ναυτικου με ειδικοτητα καταστρωματος. Εφ οσον εισαι ναυτικος δεν γνωριζεις ποιες ειναι οι ειδικοτητες καταστρωματος;
greko_27 έγραψε:Η προκηρυξη το γραφει ξεκαθαρα και ειναι πολυ κατανοητο:1 ετος συνολικη θαλασσια προυπηρεσια σε πλοια του εμπορικου ναυτικου ή του πολεμικου ναυτικου με ειδικοτητα καταστρωματος. Εφ οσον εισαι ναυτικος δεν γνωριζεις ποιες ειναι οι ειδικοτητες καταστρωματος;
ρε φιλε γνωριζω πολυ καλα αλλα με αλλα ατομα που μιλαω οι αποψεις διιστανται Και γιαυτο θελω να ρωτησω να μου πουν σιγουρα... Εν τω μεταξυ ουτε στην οιδια την πυροσβεστικη ξερουν παιρνω τηλεφωνο και μου λενε μαλλον πιανεται!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες