Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Βρε παδια εχω διπλομα αυτοκινητου Μηχανης Γ και Ε πολυτεκνια ecdl Και εχω μωλις 1810 μοριαΕικόνα
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
VAGELIS έγραψε:Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ μιας και είπες οτι είσαι για την κατηγορία των οδηγών εσύ τι χαρτιά πηρες για την προυπηρεσία;

εγω καταρχην ημουν οδηγος σε απορριματοφορο σε δημο (ο. Τ. Α) πηγα στο ικα που ανηκω λοιπον και ζητησα εκτυπωση ενσημων, επειδη ομως εχει καταργηθει η εκτυπωση ενσημων, αντι για αυτη, σου δινουν μια βεβαιωση που ειναι συγκεκριμενη για προκυρηξεις μεσω ασεπ που σε αυτη μεσα αναφερεται οτι εχεις ενσημα σαν επαγγελματιας οδηγος. Μετα πηγα στο δημο που ειχα δουλεψει και πηρα μια βεβαιωση απο εκει που ελεγε για ποσο διαστημα ειχα απασχοληθει ως οδηγος με συγκεκριμενη ημερομηνια, μου την σφραγισε ο δημαρχος, και κομπλε η υπηρεσια.

VAGELIS έγραψε:Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ μιας και είπες οτι είσαι για την κατηγορία των οδηγών εσύ τι χαρτιά πηρες για την προυπηρεσία;

και εσυ για την γ κατηγορια εισαι; Τι μορια συγκεντρωνεις; Και που πιστευεις θα κυμανθει η βαση φιλε;

φιλε ειναι υποχρεωτικη η βεβαιωση απο τον εργοδοτη
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

πολιτης έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

εγω καταρχην ημουν οδηγος σε απορριματοφορο σε δημο (ο. Τ. Α) πηγα στο ικα που ανηκω λοιπον και ζητησα εκτυπωση ενσημων, επειδη ομως εχει καταργηθει η εκτυπωση ενσημων, αντι για αυτη, σου δινουν μια βεβαιωση που ειναι συγκεκριμενη για προκυρηξεις μεσω ασεπ που σε αυτη μεσα αναφερεται οτι εχεις ενσημα σαν επαγγελματιας οδηγος. Μετα πηγα στο δημο που ειχα δουλεψει και πηρα μια βεβαιωση απο εκει που ελεγε για ποσο διαστημα ειχα απασχοληθει ως οδηγος με συγκεκριμενη ημερομηνια, μου την σφραγισε ο δημαρχος, και κομπλε η υπηρεσια.

και εσυ για την γ κατηγορια εισαι; Τι μορια συγκεντρωνεις; Και που πιστευεις θα κυμανθει η βαση φιλε;

φιλε ειναι υποχρεωτικη η βεβαιωση απο τον εργοδοτη

στην προκειμηνη περιπτωση ο εργοδοτης ο δικος μου ηταν ο δημαρχος, γιαυτο και πηρα βεβαιαωση απο τον δημο που δουλευα, κατι αντιστοιχο θα ισχυει και γιαυτους που δουλευουν στον ιδιωτικο τομεα.Δεν νομιζω να ανεφερα πουθενα οτι η βεβαιαωση εργοδοτη δεν χρειαζεται
Ταλαιπορος

Δημοσίευση από Ταλαιπορος »

Παιδια μια απορια. Εχω επικυρωμενο κ φωτοτυπιμενο απο δικηγορο το πτυχιο κ μεταφραση αγγλικων. Επειδη ειναι φωτοτυπια, τα επικυρωσα απο το κεπ. Θα το δεχτουνε;
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Ταλαιπορος έγραψε:Παιδια μια απορια. Εχω επικυρωμενο κ φωτοτυπιμενο απο δικηγορο το πτυχιο κ μεταφραση αγγλικων. Επειδη ειναι φωτοτυπια, τα επικυρωσα απο το κεπ. Θα το δεχτουνε;

εγω ξερω πως για να δεχτουνε πτυχιο ξενης γλωσσας πρεπει να ειναι μεταφρασμενο απο το υπουργειο εξωτερικων, εχει ενα παραρτημα που το κανουν στην ερμου σε ενα στενο η να το μεταφρασει δικηγορος. Και οτι στην συγκεκριμενη προκυρηξη θα παρεις μορια για ξενη γλωσσα αν το πτυχιο που εχεις ειναι επιπεδου αντβανς η προφισιενσι. Διαβασε και την προκυρηξη τα λεει μεσα για τα επιπεδα που μοριοδοτουνται.
Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

Τα διπλωμα πως το δινουμε; Το βγαζουμε φωτοτυπια και το επικυρωνουμε απο κεπ;

βοσκος

Δημοσίευση από βοσκος »

Το ecdl θελει καμια ιστορια σαν τα αγγλικα?
VAGELIS

Δημοσίευση από VAGELIS »

Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ δεν ξερω να τα υπολογίσω, μήπως ξέρεις εσύ;
πτυχίο τεε 14 και 1
ecdl
δίπλωμα μηχανής
δίπλωμα ΄γ και ΄δ, έ
προυπηρεσία 6 εξάμηνα
αγγλικά lower

πόσα βγάζω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

VAGELIS έγραψε:Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ δεν ξερω να τα υπολογίσω, μήπως ξέρεις εσύ;
πτυχίο τεε 14 και 1
ecdl
δίπλωμα μηχανής
δίπλωμα ΄γ και ΄δ, έ
προυπηρεσία 6 εξάμηνα
αγγλικά lower

πόσα βγάζω;

Υπολογισμός μορίων Πυροσβεστικής 2012

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

VAGELIS έγραψε:Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ δεν ξερω να τα υπολογίσω, μήπως ξέρεις εσύ;
πτυχίο τεε 14 και 1
ecdl
δίπλωμα μηχανής
δίπλωμα ΄γ και ΄δ, έ
προυπηρεσία 6 εξάμηνα
αγγλικά lower

πόσα βγάζω;

Εχεις 14,1 + 50 + 50 + 100 + 600 =2210 αυτα ειναι τα μορια σου αδερφε, φιλαρακι για μενα οσοι εχουν πανω απο 2200 ειναι επιτυχοντες στην γ κατηγορια, εγω μαζευω 2110 και πιστευω απλα σε μια καλη θεση επιλαχοντων.
Το επιπεδο λοουερ δεν πιανεται στην μοριοδοτηση
Το διπλωμα γ κατηγοριας δεν σου δινει μορια, γιατι το εχει σαν προυποθεση, μορια παιρνεις απο το δ η ε.
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Εσυ φιλε μου μαλλον 2210 εχεις και πρεπει να εισαι πολυ καλα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

βοσκος έγραψε:Το ecdl θελει καμια ιστορια σαν τα αγγλικα;
Για την απόδειξη γνώσης χειρισμού H/Y, επικυρωμένο πτυχίο ή δίπλωμα ή πιστοποιητικό

Πληροφορικής ή γνώσης Η/Υ.

Η γνώση χειρισμού Η/Υ αποδεικνύεται επίσης ως εξής:

1) είτε με πιστοποιητικά Πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδίδονται από φορείς οι οποίοι

πιστοποιούνται από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο. Ε. Ε. Κ). Μέχρι

σήμερα έχουν πιστοποιηθεί από τον Ο. Ε. Ε. Κ. Με σχετικές πράξεις του, οι παρακάτω φορείς, με την

αναγραφόμενη για κάθε φορέα ημερομηνία πιστοποίησης: Η ισχύς των πιστοποιητικών των παραπάνω φορέων, τα οποία εκδόθηκαν μετά την ημερομηνία

πιστοποίησής τους από τον ΟΕΕΚ μέχρι και 31/12/2008, παρατείνεται έως 31/12/2011. Λοιπά

παραστατικά (βεβαιώσεις εξεταστικών κέντρων, κάρτες δεξιοτήτων κλπ) δεν γίνονται δεκτά. Γίνονται επίσης

δεκτά μέχρι 31.12.2011 πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ τα οποία χορηγήθηκαν από τους παραπάνω φορείς (α

έως δ) μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους από τον Ο. Ε. Ε. Κ.(Σχετική πράξη Ο. Ε. Ε. Κ.

Γ/23866/27.10.2010) με την εξής ονομασία:

α) ECDL από την εταιρεία ECDL−GREEK COMPUTER SOCIETY− Ε. Π. Υ

transalp7 έγραψε:Τα διπλωμα πως το δινουμε; Το βγαζουμε φωτοτυπια και το επικυρωνουμε απο κεπ;

Ναι

George

Δημοσίευση από George »

Καλησπέρα! Διάβασα στην προκύρηξη ότι μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας σε πάνω από μία κατηγορία... Αλλά πρέπει να δηλώσουμε σειρά προτεραιότητας στις κατηγορίες που επιθυμούμε;

Για την Α' Κατηγορία με:
Πτυχίο ΑΤΕΙ Πληροφορικής (6,60)
Στρατός Ειδικές Δυνάμεις
Lower
Δίπλωμα μηχανής απεριορίστου
Δίπλωμα Αυτοκινήτου Β' Κατηγορία
Πιστοποίηση για πληροφορική λόγω πτυχίου. Ξέρετε πόσα μόρια είναι;
Και για την Β' Κατηγορία τα παραπάνω με 14,3 βαθμό απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου... ;

Επίσης κάτι άλλο. Μπορούμε να καταθέσουμε τα χαρτιά σε οποιαδήποτε Πυροσβεστική Υπηρεσία ανεξαρτήτως την πόλη που καταγόμαστε-μένουμε; Δεν επηρεάζει κάπου αυτό ε;

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!:)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υπολογισμός Μορίων για Πυροσβεστική 2012

Τα άλλα που ρωτάς η απάντηση είναι ναι

ntinos

Δημοσίευση από ntinos »

Γεια σας και απο μενα. Θα θελα τη βοηθεια σας γιατι παρολο που διαβασα την προκηρυξη εχω καποιες αποριες. Εχω πτυχιο ενιαιου λυκειου 14,3, αγγλικα πολυ καλα, διπλωμα μοτοσυκλετας και γ' κατηγοριας (το οποιο εχω γυρω στους 8 μηνες) και πτυχιο ECDL, και ημουν και δοκιμος στον στρατο. Εχω ομως και πτυχιο τει οικονομικης κατευθυνσης 6.7. Να κανω τα χαρτια μου στην α' και β Κατηγορια ή α και γ ; Δεν εχω καταλαβει αν για την γ κατηγορια πρεπει να εχεις και ενσημα για να συμετασχεις. Ειμαι αρκετα μπερδεμενος. Ευχαριστω προκαταβολικα !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες