Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

VAGELIS έγραψε:Παιδιά σας παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος, μάλλον ο GREEK ... Δουλεύω τα τελευταία 3 χρόνια σε ιδιωτική εταιρία ως επαγγελματίας οδηγός, τι χαρτί ΑΚΡΙΒΩΣ θα πρέπει να έχω για να δηλώσω την προυπηρεσία μου;

-Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος

εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της

προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό

διάστημα.

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
Akspoogy έγραψε:Λετε να εχουμε καμια Ελπιδα σε αυτον το διαγωνισμο;
ή την βγαλαν για να παρουν κ τους υπολοιπους εποχικους;
Φιλε με το συστημα μοριοδοτησης αυτης της προκηρυξης, πολλοι λιγοι εποχικοι θα μπουν.Αυτος ο διαγωνισμος ειναι στα μετρα αυτων που εχουν 17-18+ απολυτηριο και ειδικες δυναμεις ή δοκιμοι.

Οποιος εχει απο αυτα ειναι καλυμμενος

οποτε αδερφε σαν να μας λες οτι Η βαση θα ειναι καπου στα 2200 με 2300 γενικα, σωστα; Η καταλαβα λαθος;
φιλε μου στην Β΄κατηγορια κατω απο 2.300 με τιποτα. Εγω προσωπικα στην προηγουμενη με 2.383 μορια ημουν στην 934 θεση. τωρα εχω 2.483 και με κοβω καπου 100-120 θεση. Θα δειξει. Οσοι δεν εχουν επαγγελματικη αδεια οδηγησης οπως εγω αλλα εχουν τα υπολοιπα, θα επωφεληθουν αρκετα

VAGELIS

Δημοσίευση από VAGELIS »

Φίλε GREEK, το έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν είναι πολύ κατανοειτό. Το Ο. Α. Ε. Ε. Αφορά ελεύθερους επαγγελματίες οπότε εμένα δεν με αφορά, οπότε πάμε στο αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων, βιβλιάριο ενσήμων πιά δεν υπάρχει και Στο ΙΚΑ που ρώτησα μου είπαν οτι μπορουν να μου δώσουν μόνο μία βεβαίωση με τις ημέρες ασφάλισης χωρίς να αναγράφετε ουτε ειδικότητα ουτε κατηγορία ενσημων, στην περίπτωση μου 105 ΒΑΡΕΑ ΟΔΗΓΟΥ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

VAGELIS έγραψε:Φίλε GREEK, το έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν είναι πολύ κατανοειτό. Το Ο. Α. Ε. Ε. Αφορά ελεύθερους επαγγελματίες οπότε εμένα δεν με αφορά, οπότε πάμε στο αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων, βιβλιάριο ενσήμων πιά δεν υπάρχει και Στο ΙΚΑ που ρώτησα μου είπαν οτι μπορουν να μου δώσουν μόνο μία βεβαίωση με τις ημέρες ασφάλισης χωρίς να αναγράφετε ουτε ειδικότητα ουτε κατηγορία ενσημων, στην περίπτωση μου 105 ΒΑΡΕΑ ΟΔΗΓΟΥ.

Διάβασε εδώ Και αν δεν βρεις άκρη επικοινώνησε με την πυροσβεστική

VAGELIS

Δημοσίευση από VAGELIS »

Α. Για εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα
- Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα για την εξακολουθητική ασφάλιση του υποψηφίου και
- Για την απόδειξη της εμπειρίας που έχει αποκτηθεί στον ιδιωτικό τομέα θα ζητείται, επιπλέον της βεβαιώσεως του ασφαλιστικού φορέα, αναλυτική και (χωριστή από την αίτηση του υποψηφίου),υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/86 στην οποία θα αναφέρεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του και αν αυτή έχει αποκτηθεί με σύμβαση ή σχέση εργασίας ή έργου σε συγκεκριμένο εργοδότη (ένα ή περισσοτέρους), τα στοιχεία του εργοδότη φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης, αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο (εταιρεία κλπ), σύμφωνα με το υπόδειγμα τέτοιας δήλωσης που θα συνοδεύει την αίτηση του υποψηφίου (θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ την εβδομάδα που έρχεται και θα το παρουσιάσει η «Ρ»).

απο ότι καταλαβαίνω πέρνω απο το ΙΚΑ την γενικη βεβαίωση κάνω και μια υπεύθυνη δήλωση που δήλωνω ακριβώς αφεντικό, χρόνος υπηρεσίας, καθήκοντα και αυτό ειναι, Σωστά; Κάποιος άλλος δεν υπάρχει που ήτε έχει καταθέση την προυπηρεσία του ήτε θα πάει να βοηθήσει λίγο... ;
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Εγω παντως δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι απο Ε. Δ Η δοκιμους με απολυτηριο 18, με 1 (τουλαχιστον) ξενη γλωσσα, με ecdl και με διπλωμα μηχανης (για β κατηγορια λεω παντα). Μπορει οι πρωτοι (λιγοι κατα τη γνωμη μου) να τα εχουν ολα αυτα και μπραβο τους, ομως δε νομιζω πως Η βαση θα ειναι τοσο ψηλα.(το λεω γιατι προσωπικα οσους ξερω απο ε. Δ εχουν απολυτηριο κατω απο 15 και ουτε λογος για ecdl κτλ)
DIMITRIS_84

wtf; έγραψε:Εγω παντως δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι απο Ε. Δ Η δοκιμους με απολυτηριο 18, με 1 (τουλαχιστον) ξενη γλωσσα, με ecdl και με διπλωμα μηχανης (για β κατηγορια λεω παντα). Μπορει οι πρωτοι (λιγοι κατα τη γνωμη μου) να τα εχουν ολα αυτα και μπραβο τους, ομως δε νομιζω πως Η βαση θα ειναι τοσο ψηλα.(το λεω γιατι προσωπικα οσους ξερω απο ε. Δ εχουν απολυτηριο κατω απο 15 και ουτε λογος για ecdl κτλ)
φιλε μου το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Υπαρχουν γυρω στα 300+ ατομα που εχουν πανω απο 2.300 μορια. Πως το ξερω; Εχω αναπροσαρμοσει τα μορια των πρωτων 2.500 υποψηφίων της προηγουμενης προκηρυξης σε αυτα της κανουριας για την Β΄κατηγορια (χωρις να εχω υπολογισει οσους εχουν γ΄ και ανω αδεια αυτοκινητου). Δε λεω σιγουρα καποιοι απο αυτους θα μπηκαν λιμενικο, ειδικους φρουρους και πυροσβεστικη, αλλα και παλι, απο τοτε εχουν απολυθει αλλες 2 σειρες δοκιμων και ειδικοδυναμιτων οποτε Καποιοι καινουριοι σε αυτην την προκηρυξη θα εχουν τα απαιτουμενα μορια.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

Οι βασεις θα πανε στα υψη... Θα εχει πανω απο 15000 αιτησεις και παλι λιγες λεω
wtf?

Δημοσίευση από wtf? »

Αν ελαβες υποψη σου και Τη διαφορετικη μοριοδοτηση, τοτε τι να πω... Μαλλον οι 300+ κανανε strike! Εσυ που βγαζεις πανω απο 2300, πως τα μαζευεις;(αν θες απαντας)
DIMITRIS_84

wtf; έγραψε:Αν ελαβες υποψη σου και Τη διαφορετικη μοριοδοτηση, τοτε τι να πω... Μαλλον οι 300+ κανανε strike! Εσυ που βγαζεις πανω απο 2300, πως τα μαζευεις;(αν θες απαντας)
Τι να σου πω ρε φιλε, θες να σου στειλω τους πρωτους 350 για να πειστεις;λύκειο (1883,33) 18 και 10/12

δοκιμος (500)

ecdl (50)

μοτοσυκλετα (50)

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

DIMITRIS_84 έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
Akspoogy έγραψε:Λετε να εχουμε καμια Ελπιδα σε αυτον το διαγωνισμο;
ή την βγαλαν για να παρουν κ τους υπολοιπους εποχικους;
Φιλε με το συστημα μοριοδοτησης αυτης της προκηρυξης, πολλοι λιγοι εποχικοι θα μπουν.Αυτος ο διαγωνισμος ειναι στα μετρα αυτων που εχουν 17-18+ απολυτηριο και ειδικες δυναμεις ή δοκιμοι.

Οποιος εχει απο αυτα ειναι καλυμμενος

οποτε αδερφε σαν να μας λες οτι Η βαση θα ειναι καπου στα 2200 με 2300 γενικα, σωστα; Η καταλαβα λαθος;
φιλε μου στην Β΄κατηγορια κατω απο 2.300 με τιποτα. Εγω προσωπικα στην προηγουμενη με 2.383 μορια ημουν στην 934 θεση.τωρα εχω 2.483 και με κοβω καπου 100-120 θεση. Θα δειξει. Οσοι δεν εχουν επαγγελματικη αδεια οδηγησης οπως εγω αλλα εχουν τα υπολοιπα, θα επωφεληθουν αρκετα

για την γ κατηγορια (οδηγοι) που ειμαι εγω ποσο λες να ειναι η βαση για τον τελευταιο επιτυχοντα; Εγω λεω καπου στα 2150, εσυ τι λες;
DIMITRIS_84

για την γ κατηγορια (οδηγοι) που ειμαι εγω ποσο λες να ειναι η βαση για τον τελευταιο επιτυχοντα; Εγω λεω καπου στα 2150, εσυ τι λες;
φιλε μου δεν εχω ψαχτει καθόλου για την Γ. Οταν εχω χρονο θα το κοιταξω και θα το σχολιασω.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

DIMITRIS_84 έγραψε:
φιλε μου δεν εχω ψαχτει καθόλου για την Γ. Οταν εχω χρονο θα το κοιταξω και θα το σχολιασω.

οκ μαν οταν ειναι ποσταρε τιποταΕικόνα
VAGELIS

Δημοσίευση από VAGELIS »

Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ μιας και είπες οτι είσαι για την κατηγορία των οδηγών εσύ τι χαρτιά πηρες για την προυπηρεσία?
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

VAGELIS έγραψε:Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ μιας και είπες οτι είσαι για την κατηγορία των οδηγών εσύ τι χαρτιά πηρες για την προυπηρεσία;

εγω καταρχην ημουν οδηγος σε απορριματοφορο σε δημο (ο. Τ. Α) πηγα στο ικα που ανηκω λοιπον και ζητησα εκτυπωση ενσημων, επειδη ομως εχει καταργηθει η εκτυπωση ενσημων, αντι για αυτη, σου δινουν μια βεβαιωση που ειναι συγκεκριμενη για προκυρηξεις μεσω ασεπ που σε αυτη μεσα αναφερεται οτι εχεις ενσημα σαν επαγγελματιας οδηγος. Μετα πηγα στο δημο που ειχα δουλεψει και πηρα μια βεβαιωση απο εκει που ελεγε για ποσο διαστημα ειχα απασχοληθει ως οδηγος με συγκεκριμενη ημερομηνια, μου την σφραγισε ο δημαρχος, και κομπλε η υπηρεσια.

VAGELIS έγραψε:Φίλε ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ μιας και είπες οτι είσαι για την κατηγορία των οδηγών εσύ τι χαρτιά πηρες για την προυπηρεσία;

και εσυ για την γ κατηγορια εισαι; Τι μορια συγκεντρωνεις; Και που πιστευεις θα κυμανθει η βαση φιλε;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες