Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

Πολυ καλα εισαι, στους υπαξ γιατι δεν τα εκανες; Ο πρωτος μπηκε με τα δικα σου μορια, εγω εμπαινα 12 αλλα δεν ειχα το οριο ηλικιας, για ενα χρονο.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

transalp7 έγραψε:Πολυ καλα εισαι, στους υπαξ γιατι δεν τα εκανες; Ο πρωτος μπηκε με τα δικα σου μορια, εγω εμπαινα 12 αλλα δεν ειχα το οριο ηλικιας, για ενα χρονο.

γιατι ειμαι ηδη 30! Του 82 και εγω

Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

Χαχαχα εγω ακομα 29 ειμαι θελω κατι μηνες... :) στις παλιες προκυρηξεις το οριο ηταν 32. Αντε καλη επιτυχια συναδελφε.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

transalp7 έγραψε:Χαχαχα εγω ακομα 29 ειμαι θελω κατι μηνες... :) στις παλιες προκυρηξεις το οριο ηταν 32. Αντε καλη επιτυχια συναδελφε.

δυστυχως για οποια προκ βγει εντος του 2012 οι 82αρηδες ειναι offΕικόνα...kala για το λιμενικο θα σου πω αλλη φορα γιατι το κατεβασαν το οριο ηλικας... Δεν ειναι της παρουσηςΕικόνα. Καλη επιτυχια... Αν και βλεπω οι θεσεις να ειναι ηδη Δοσμενες σε πρασινοφρουρουςΕικόνα

Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

φιλαρακι οποτε εσυ να μην τα κανεις τα χαρτια σου αν δεν εχεις θανοντα γονεα η δεν εισαι πολυτεκτος, αφου εισαι τοσο σιγουρος. Απλα αυτες τις αποψεις κρατατες για σενα, και μην υποκινεις κανεναν να μην συμμετεχει στον διαγωνισμο, επειδη ετσι σου ηρθε, γιατι αυτα που λες ειναι βλακειες. Εγω με διπλωματα εως ε, προυπηρεσια, διπλωμα μηχανης, ειδικες δυναμεις, και μετριο βαθμο στο απολυτηριο να εισαι σιγουρος οτι θα τα κανω. Ακου εκει Εικόνα

Λιγμένα παίρνεις ρε και βλέπεις παντού συνομοσίες; Αν είχα τέτοιες ικανότητες τώρα θα είχα κάνει κόμμα και θα ήμουνα ο προθυπουργός σου... Κουβέντα κάνουμε

Greek_Army έγραψε:Όσο για τα μόρια το απολυτήριο πολλαπλασιάζετε χ100 και το λέει μέσα στο ΦΕΚ

Ρε Greek army πού το λέει αυτό το χ100 στην προκήρυξη γιατί θα με τρελάνεις;

10 φορές την διάβασα την Σελίδα 18-19, Β. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ και δεν το γράφει πουθενά

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στο φεκ το λέει φίλε, αφού το γράφω κιόλας
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Άσε το φεκ κοίτα την προκήρυξη στην παράγραφο υπολογισμό μορίων...

sorry Αν γίνομαι κουραστικός αλλά δεν λέει κουβέντα και αφού δεν λέει εκεί πιστεύω πως είναι άκυρο, και αν ισχύει αυτό που λέω δεν θα είναι η πρώτη χρονιά που διαγωνισμός πυροσβεστικής δεν μετρά βαθμούς...

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ασε φιλε κ η προυγουμενη δεν ελεγε τιποτα για 70-30 κ πηραμε τον πουλο ολοι μαζι παρεα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Falcon έγραψε:Άσε το φεκ κοίτα την προκήρυξη στην παράγραφο υπολογισμό μορίων...

sorry Αν γίνομαι κουραστικός αλλά δεν λέει κουβέντα και αφού δεν λέει εκεί πιστεύω πως είναι άκυρο, και αν ισχύει αυτό που λέω δεν θα είναι η πρώτη χρονιά που διαγωνισμός πυροσβεστικής δεν μετρά βαθμούς...

Θα ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα για εσένα, αφού θα συμμετέχεις σε άλλη προκήρυξη Εικόνα Και αν τυχόν πολλαπλασιάζεται το απολυτήριο χ100 κάνε προσφυγή! Ξεβράκωσε ΤουςΕικόνα Μην μασάς!keep walking! Εικόνα

Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Δεν ξέρω, εμένα με συμφέρει πάντως να μην υπολογίζεται και πιστεύω πως μετρήσει τελικά ή δεν μετρήσει είναι ένα καλό σημείο για να την προσβάλλει κάποιος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Falcon έγραψε:Δεν ξέρω, εμένα με συμφέρει πάντως να μην υπολογίζεται και πιστεύω πως μετρήσει τελικά ή δεν μετρήσει είναι ένα καλό σημείο για να την προσβάλλει κάποιος

Έτσι φίλε μου, πως αλλιώς θα ζήσουν οι δικηγόροι; Εικόνα

Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Greek_Army έγραψε:
Falcon έγραψε:Άσε το φεκ κοίτα την προκήρυξη στην παράγραφο υπολογισμό μορίων...

Θα ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα για εσένα, αφού θα συμμετέχεις σε άλλη προκήρυξη Εικόνα Και αν τυχόν πολλαπλασιάζεται το απολυτήριο χ100 κάνε προσφυγή! Ξεβράκωσε ΤουςΕικόνα Μην μασάς!keep walking!Εικόνα

χαχαχαχαχαχαχα καλά κορίτσια δεν ξέρω τι λέτε και δεν είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τι λέει κάθε φεκ παρά μόνο την τελική προκήρυξη Εικόνα Φιλάκια!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έλα ντε, Φεκ και βλακείες...

Καλές γιορτές και περαστικά μεγάλε!

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγινε ομορφαντρα! Καλο βραδυ κ μακια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Στην Ελλάδα ζούμε... Λίγα φεκ έχουνε βγει που μιλάγαν για προκηρύξεις και δεν γίναν ποτέ; Ή που γράφαν για 2.000 θέσεις και στο τέλος κατέληγαν σε 1.200; Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεε... Χαχαχαχαχα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες