Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
- transalp7
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Πολυ καλα εισαι, στους υπαξ γιατι δεν τα εκανες; Ο πρωτος μπηκε με τα δικα σου μορια, εγω εμπαινα 12 αλλα δεν ειχα το οριο ηλικιας, για ενα χρονο.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
γιατι ειμαι ηδη 30! Του 82 και εγωtransalp7 έγραψε:Πολυ καλα εισαι, στους υπαξ γιατι δεν τα εκανες; Ο πρωτος μπηκε με τα δικα σου μορια, εγω εμπαινα 12 αλλα δεν ειχα το οριο ηλικιας, για ενα χρονο.
- transalp7
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Χαχαχα εγω ακομα 29 ειμαι θελω κατι μηνες... :) στις παλιες προκυρηξεις το οριο ηταν 32. Αντε καλη επιτυχια συναδελφε.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
transalp7 έγραψε:Χαχαχα εγω ακομα 29 ειμαι θελω κατι μηνες... :) στις παλιες προκυρηξεις το οριο ηταν 32. Αντε καλη επιτυχια συναδελφε.
δυστυχως για οποια προκ βγει εντος του 2012 οι 82αρηδες ειναι off

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
φιλαρακι οποτε εσυ να μην τα κανεις τα χαρτια σου αν δεν εχεις θανοντα γονεα η δεν εισαι πολυτεκτος, αφου εισαι τοσο σιγουρος. Απλα αυτες τις αποψεις κρατατες για σενα, και μην υποκινεις κανεναν να μην συμμετεχει στον διαγωνισμο, επειδη ετσι σου ηρθε, γιατι αυτα που λες ειναι βλακειες. Εγω με διπλωματα εως ε, προυπηρεσια, διπλωμα μηχανης, ειδικες δυναμεις, και μετριο βαθμο στο απολυτηριο να εισαι σιγουρος οτι θα τα κανω. Ακου εκει
Λιγμένα παίρνεις ρε και βλέπεις παντού συνομοσίες; Αν είχα τέτοιες ικανότητες τώρα θα είχα κάνει κόμμα και θα ήμουνα ο προθυπουργός σου... Κουβέντα κάνουμε
Greek_Army έγραψε:Όσο για τα μόρια το απολυτήριο πολλαπλασιάζετε χ100 και το λέει μέσα στο ΦΕΚ
Ρε Greek army πού το λέει αυτό το χ100 στην προκήρυξη γιατί θα με τρελάνεις;
10 φορές την διάβασα την Σελίδα 18-19, Β. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ και δεν το γράφει πουθενά
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
Στο φεκ το λέει φίλε, αφού το γράφω κιόλας
Άσε το φεκ κοίτα την προκήρυξη στην παράγραφο υπολογισμό μορίων...
sorry Αν γίνομαι κουραστικός αλλά δεν λέει κουβέντα και αφού δεν λέει εκεί πιστεύω πως είναι άκυρο, και αν ισχύει αυτό που λέω δεν θα είναι η πρώτη χρονιά που διαγωνισμός πυροσβεστικής δεν μετρά βαθμούς...
sorry Αν γίνομαι κουραστικός αλλά δεν λέει κουβέντα και αφού δεν λέει εκεί πιστεύω πως είναι άκυρο, και αν ισχύει αυτό που λέω δεν θα είναι η πρώτη χρονιά που διαγωνισμός πυροσβεστικής δεν μετρά βαθμούς...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Ασε φιλε κ η προυγουμενη δεν ελεγε τιποτα για 70-30 κ πηραμε τον πουλο ολοι μαζι παρεα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
Falcon έγραψε:Άσε το φεκ κοίτα την προκήρυξη στην παράγραφο υπολογισμό μορίων...
Θα ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα για εσένα, αφού θα συμμετέχεις σε άλλη προκήρυξη

Δεν ξέρω, εμένα με συμφέρει πάντως να μην υπολογίζεται και πιστεύω πως μετρήσει τελικά ή δεν μετρήσει είναι ένα καλό σημείο για να την προσβάλλει κάποιος
-
- Στρατηγός
Falcon έγραψε:Δεν ξέρω, εμένα με συμφέρει πάντως να μην υπολογίζεται και πιστεύω πως μετρήσει τελικά ή δεν μετρήσει είναι ένα καλό σημείο για να την προσβάλλει κάποιος
Έτσι φίλε μου, πως αλλιώς θα ζήσουν οι δικηγόροι;

Greek_Army έγραψε:Falcon έγραψε:Άσε το φεκ κοίτα την προκήρυξη στην παράγραφο υπολογισμό μορίων...
Θα ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα για εσένα, αφού θα συμμετέχεις σε άλλη προκήρυξηΚαι αν τυχόν πολλαπλασιάζεται το απολυτήριο χ100 κάνε προσφυγή! Ξεβράκωσε Τους
Μην μασάς!keep walking!
χαχαχαχαχαχαχα καλά κορίτσια δεν ξέρω τι λέτε και δεν είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τι λέει κάθε φεκ παρά μόνο την τελική προκήρυξη

-
- Στρατηγός
Έλα ντε, Φεκ και βλακείες...
Καλές γιορτές και περαστικά μεγάλε!
Καλές γιορτές και περαστικά μεγάλε!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Εγινε ομορφαντρα! Καλο βραδυ κ μακια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στην Ελλάδα ζούμε... Λίγα φεκ έχουνε βγει που μιλάγαν για προκηρύξεις και δεν γίναν ποτέ; Ή που γράφαν για 2.000 θέσεις και στο τέλος κατέληγαν σε 1.200; Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεε... Χαχαχαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες