Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

transalp7 έγραψε:Παιδια για την δ κατηγορια μηχανικων μετραει το διπλωμα μηχανης; Και ακομα με 5.8 βαθμο,lower, διπλωμα μηχανης και ecdl εχω ελπιδες;

680 MOΡΙΑ βγαζεις... Πολυ καλα αλλα για ελπιδες τι να σου πω! Εχεις πολυ χαμηλο βαθμο πτυχιου και σε περιπτωση ισοβαθμιας με καποιον υποψηφιο με μεγαλυτερο βαθμο χανεις θεση! Οι θεσεις ειναι πολυ λιγες παντως... Καλ επιτυχια... Συναδελφε!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

PAVLOS έγραψε:Ρε παιδια παω για τ δ κατηγορια εχω αγγλικα πολυ καλη γνωση εχω ειδικες δυναμεις ολα τα δηπλ. Και ενα χρονο προυπ, εχω ελπιδες;

α) δεν αναφερες το βαθμο πτυχιου σου ο οποιος πολλαπλασιαζετε επι 100... Β) Δ1 ή Δ2 κατηγορια; ... Γ) 500 μορια περνεις απο τις ειδικες δυναμεις! Δ) 50 μορια απο την πολυ καλη γνωση αγγλικων...

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ge0rgio έγραψε:Καλημέρα θα ήθελα να μάθω με απολυτήριο ενιαίου λυκείου 11.5 δίπλωμα οδήγησης Α Β Γ Ε και ΔΕΑ πόσα μόρια μαζεύω Ευχαριστώ

Αν δηλωσεις στην γ κατηγορια (οδηγοι) μαζευεις 11.5 +100 δ κατηγ διπλωμα + 500 δεα + 0,50 για μηχανη (αν εχεις) =1800 αν δεν εχεις για μηχανη μαζευεις 1750.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Κ εγω 1810 αλλα προβλεπω να μενω εξω παλι
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

greko_27 έγραψε:
transalp7 έγραψε:Παιδια για την δ κατηγορια μηχανικων μετραει το διπλωμα μηχανης; Και ακομα με 5.8 βαθμο,lower, διπλωμα μηχανης και ecdl εχω ελπιδες;

680 MOΡΙΑ βγαζεις... Πολυ καλα αλλα για ελπιδες τι να σου πω! Εχεις πολυ χαμηλο βαθμο πτυχιου και σε περιπτωση ισοβαθμιας με καποιον υποψηφιο με μεγαλυτερο βαθμο χανεις θεση! Οι θεσεις ειναι πολυ λιγες παντως... Καλ επιτυχια... Συναδελφε!Εικόνα

Γκρεκο 27 στην γ κατηγορια και εσυ φιλε; Ποσα μορια συγκεντρωνεις;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
greko_27 έγραψε:

Καμια σχεση Δ2 φιλαρακι... Αλλα ειμαι 80-20 να μην κανω τα χαρτια μου επειδη περιμενω ενα χαρτι απο αθηνα και εαν δε μου το στειλουν δεν μπορω να κατεβω κατω για να το παρω... Ειναι πολλα τα εξοδα...

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

greko_27 έγραψε:
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
greko_27 έγραψε:

Καμια σχεση Δ2 φιλαρακι... Αλλα ειμαι 80-20 να μην κανω τα χαρτια μου επειδη περιμενω ενα χαρτι απο αθηνα και εαν δε μου το στειλουν δεν μπορω να κατεβω κατω για να το παρω... Ειναι πολλα τα εξοδα...

σου ευχομαι να στο στειλουν εγκαιρως φιλαρακι, για να κανεις την προσπαθεια σου και εσυ μαζι με εμας.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Σε αυτή την προκήρυξη παιδιά όποιος δεν είναι πολύτεκνος ή δεν έχει θανόντα στο καθήκων Γονέα Κτλ δεν πάει πουθενά... Διπλόματα και Στρατό έχουν σχεδόν όλοι και αν δεν κάνω λάθος δεν λέει πουθενά κάτι για τον βαθμό που απολυτηρίου, μόνο για περίπτωση ισοβαθμίας. Σωστά κατάλαβα

Σελίδα 18-19, Β. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Βλέπει κανείς κάτι για τον βαθμό - διαχωρισμό απολυτηρίου (γενικών-επαλ) πέραν της περίπτωσης που προκύψει ισοβαθμία;

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c197586/attach/prokyrixi_13_12_2011___el_GR.pdf
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πάμε πάλι τα ίδια δεν υπάρχει διαχωρισμός πόσες φορές θα το πούμε; Αρχίζει και καταντάει εκνευριστικό, το έχετε κάνει επιστήμη.

Όσο για τα μόρια το απολυτήριο πολλαπλασιάζετε χ100 και το λέει μέσα στο ΦΕΚ

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Falcon έγραψε:Σε αυτή την προκήρυξη παιδιά όποιος δεν είναι πολύτεκνος ή δεν έχει θανόντα στο καθήκων Γονέα Κτλ δεν πάει πουθενά... Διπλόματα και Στρατό έχουν σχεδόν όλοι και αν δεν κάνω λάθος δεν λέει πουθενά κάτι για τον βαθμό που απολυτηρίου, μόνο για περίπτωση ισοβαθμίας. Σωστά κατάλαβα

Σελίδα 18-19, Β. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Βλέπει κανείς κάτι για τον βαθμό - διαχωρισμό απολυτηρίου (γενικών-επαλ) πέραν της περίπτωσης που προκύψει ισοβαθμία;

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c197586/attach/prokyrixi_13_12_2011___el_GR.pdf

φιλαρακι οποτε εσυ να μην τα κανεις τα χαρτια σου αν δεν εχεις θανοντα γονεα η δεν εισαι πολυτεκτος, αφου εισαι τοσο σιγουρος. Απλα αυτες τις αποψεις κρατατες για σενα, και μην υποκινεις κανεναν να μην συμμετεχει στον διαγωνισμο, επειδη ετσι σου ηρθε, γιατι αυτα που λες ειναι βλακειες. Εγω με διπλωματα εως ε, προυπηρεσια, διπλωμα μηχανης, ειδικες δυναμεις, και μετριο βαθμο στο απολυτηριο να εισαι σιγουρος οτι θα τα κανω. Ακου εκει Εικόνα
Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

greko απο το νατ περιμενεις;:)
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

transalp7 έγραψε:greko απο το νατ περιμενεις;:)

Συναδελφε να γνωριζεις οτι το Το ΝΑΤ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ εχω μιλησει με την ιδια την διευθυντρια του ΝΑΤ! Ουτε και ο πινακας θαλλασιας υπηρεσιας απο τα ναυτικα μητρωα γινετε δεκτος απο την πυροσβεστικη... Μονο βεβαιωση που δινετε απο την ΔΕΚΝ την οποια περνεις αυτοπροσωπος... Μεγαλο μπερδεμα εαν δε διαμενεις αθηνα... Κριμα γιατι εχω πολλα μορια. Αν και προσωπικα θεωρω οτι κατι τετοιες προκ βρωμανε απο μακρια και δεν ειναι καθολου αντικειμενικες (γνωριζω απο το λιμενικο) ... Και να μην κανω τα χαρτια μου δεν θα με πειραξει κιολας... Ισα που θα γλυτωσω φραγκα και ταλαιπωρια... Καλες γιορτες συναδελφε...

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

transalp7 έγραψε:greko απο το νατ περιμενεις;:)

Συναδελφε να γνωριζεις οτι το Το ΝΑΤ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ εχω μιλησει με την ιδια την διευθυντρια του ΝΑΤ! Ουτε και ο πινακας θαλλασιας υπηρεσιας απο τα ναυτικα μητρωα γινετε δεκτος απο την πυροσβεστικη... Μονο βεβαιωση που δινετε απο την ΔΕΚΝ την οποια περνεις αυτοπροσωπος... Μεγαλο μπερδεμα εαν δε διαμενεις αθηνα... Κριμα γιατι εχω πολλα μορια. Αν και προσωπικα θεωρω οτι κατι τετοιες προκ βρωμανε απο μακρια και δεν ειναι καθολου αντικειμενικες (γνωριζω απο το λιμενικο) ... Και να μην κανω τα χαρτια μου δεν θα με πειραξει κιολας... Ισα που θα γλυτωσω φραγκα και ταλαιπωρια... Καλες γιορτες συναδελφε...

γκρεκο γιατι φιλε σου βρωμαει η προκυρηξη; Για ποιο λογο το λες; Εχεις δει κατι;
εγω πιστευω οτι αυτη με τους 725 θα ειναι αξιοκρατικη οσον αφορα την βαθμολογηση για τα μορια του καθενος, και το λεω αυτο γιατι με τοσο κραξιμο που εφαγαν με αυτη που τρεχει τωρα, δυσκολα θα κανουν τωρα κατι. Στα αθληματα και υγεονομικα συμφωνω οτι εκει θα γινει του βυσματος.

Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

greko Σε εστειλα και μηνυμα, με ποσα μορια πηγαινεις εσυ;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

transalp7 έγραψε:greko Σε εστειλα και μηνυμα, με ποσα μορια πηγαινεις εσυ;

Πτυχιο 7,3 και ecdl... Γυρω στα 780 εχω αγγλικα και ιταλικα αλλα καλη γνωση οποτε κουλουρα!Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες