Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
Γνωριζει μηπως κανεις αν ς'αυτη την προκηρυξη πιανει χρονολογικα αυτους που γεννηθηκαν το 1982; Και κατι ακομα οσον αφορα τους τριτεκνους αυτοι που ειναι ηδη 23 θα παρουν τα μορια τριτεκνιας η επειδη αλλαζει το ετος δεν τους πιανει; Απ οτι καταλαβα η προκηρυξη οριζει την 31 δεκεμβριου για το χρονολογικο ετος Της ημερομηνιας εκδοσης της προκηρυξης
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου Greek_Army αλλά. Επίσης θα ήθελα να μου πεις σε ποιο σημείο της προκήρυξης λέει ότι για να πάρεις τα μόρια για το δίπλωμα Γ΄κατηγορίας πρέπει να έχεις προϋπηρεσία. Νομίζω ότι για κάθε εξάμηνο προϋπηρεσίας παίρνεις 50 μόρια, εγώ αυτό κατάλαβα
Ενταξει ρε μεγαλε δεν σ ειπε κανεις πως εισαι τιποτα τη γνωμη ρωτησα να μου πει οποιος θελει δεν ησουν υποχρεομενως να απαντησεις κ απαντας με υφακι κιολας αντε μπραβο!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:βεβαιοση εργοδοτη δεν ζητα οκ αλλα τα ενσημα στο ικα αναφερεται πουθενα οτι εργαζοσουν σαν οδηγος; Νομιζω πως δεν το αναφερη για καλο και για κακο και μια βεβαιοση ας υπαρχει κ ας μην χρειαστη ποτε
τα ενσημα εχουν κωδικους, οταν δουλευεις σαν επαγγελματιας οδηγος, εχουν και συγκεκριμενο κωδικο, ασε που ειναι Σιγουρα βαρεα, το οποιο και αυτο αναγραφεται. Αλλα πανω απολα τσεκαρουν τον συγκεκριμενο κωδικο. Γιατι βαρεα εχει και ενας οικοδομος π. Χ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
σακης έγραψε:Γνωριζει μηπως κανεις αν ς'αυτη την προκηρυξη πιανει χρονολογικα αυτους που γεννηθηκαν το 1982; Και κατι ακομα οσον αφορα τους τριτεκνους αυτοι που ειναι ηδη 23 θα παρουν τα μορια τριτεκνιας η επειδη αλλαζει το ετος δεν τους πιανει; Απ οτι καταλαβα η προκηρυξη οριζει την 31 δεκεμβριου για το χρονολογικο ετος Της ημερομηνιας εκδοσης της προκηρυξης
1. Όριο ηλικίας
2.Άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους
-
- Στρατηγός
pakis138 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου Greek_Army αλλά. Επίσης θα ήθελα να μου πεις σε ποιο σημείο της προκήρυξης λέει ότι για να πάρεις τα μόρια για το δίπλωμα Γ΄κατηγορίας πρέπει να έχεις προϋπηρεσία. Νομίζω ότι για κάθε εξάμηνο προϋπηρεσίας παίρνεις 50 μόρια, εγώ αυτό κατάλαβα
Το λέει στην Βαθμολόγηση Προσόντων Υποψήφιων " Εκατό (100) μονάδες για κάθε πλήρες εξάμηνο προϋπηρεσία ως επαγγελματίες οδηγοί με άδεια οδήγησης Γ΄ και άνω"
tipota έγραψε:Ενταξει ρε μεγαλε δεν σ ειπε κανεις πως εισαι τιποτα τη γνωμη ρωτησα να μου πει οποιος θελει δεν ησουν υποχρεομενως να απαντησεις κ απαντας με υφακι κιολας αντε μπραβο!
Επίσης δεν είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τα ίδια μηνύματα, στις προηγούμενες σελίδες έχουνε ρωτήσει 4-5 παιδιά για τις βάσεις στην κατηγορία Γ και ήδη αρκετά παιδιά έχουνε πει την άποψη τους για το που θα κυμανθεί η βάση, αν δεν βαριέσαι κάτσε να τα διαβάσεις, δεν θα λέμε επί 10 σελίδες τα ίδια πράγματα γιατί έτσι δεν θα βοηθηθεί κανένας, το φόρουμ έτσι λειτουργεί αν δεν μπορείς να προσαρμοστείς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ευχαρίστω

greek εγω τα 23 τα εκλεισα τον μαρτιο αλλα τα μορια τα πηρα κανονικα διοτι οριζε την 31 δεκεμβριου τα επερναν ολοι του 88. Τωρα ς'αυτην θα τα παρω η προκηρυξη βγηκε το 11 αλλα οι αιτησεις γινονται το νεο ετος ξερεις να μου πεις;
-
- Στρατηγός
σακης έγραψε:greek εγω τα 23 τα εκλεισα τον μαρτιο αλλα τα μορια τα πηρα κανονικα διοτι οριζε την 31 δεκεμβριου τα επερναν ολοι του 88. Τωρα ς'αυτην θα τα παρω η προκηρυξη βγηκε το 11 αλλα οι αιτησεις γινονται το νεο ετος ξερεις να μου πεις;
Δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά, αλλά αν θες την γνώμη μου θα τα πάρεις εφόσον τα πήρες και στην προηγούμενη
Μακαρι παντως κανονικα ετσι θα ειναι βαση λογικης γιατι η προκηρυξη βγηκε το 11 αυτο πιστευω αλλα απ την αλλη πολλα αλλαζουν θα δειξει σευχαριστω παντως
Ρε παιδια παω για τ δ κατηγορια εχω αγγλικα πολυ καλη γνωση εχω ειδικες δυναμεις ολα τα δηπλ. και ενα χρονο προυπ, εχω ελπιδες;
Ρε παιδια παω για τ δ κατηγορια εχω αγγλικα πολυ καλη γνωση εχω ειδικες δυναμεις ολα τα δηπλ. Και ενα χρονο προυπ, εχω ελπιδες;
ΠΡΩΤΟΝ: Τι βαθμο απολυτηριο εχεις;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δ1 κατηγορια; Η δ2 κατηγορια;
ΤΡΙΤΟΝ: Μηπως μπερδευτηκες και εννοεις οτι θελεις να συμμετασχεις στην γ κατηγορια (οδηγοι) ;
ΠΡΩΤΟΝ: Τι βαθμο απολυτηριο εχεις;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Δ1 κατηγορια; Η δ2 κατηγορια;
ΤΡΙΤΟΝ: Μηπως μπερδευτηκες και εννοεις οτι θελεις να συμμετασχεις στην γ κατηγορια (οδηγοι) ;
Καλημέρα θα ήθελα να μάθω με απολυτήριο ενιαίου λυκείου 11.5 δίπλωμα οδήγησης Α Β Γ Ε και ΔΕΑ πόσα μόρια μαζεύω Ευχαριστώ
Εγω δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία ως οδηγός αλλά έχω δίπλωμα επαγγελματία οδηγού Γ και Ε από τέλος Αυγούστου, μπορώ να δηλώσω κατηγορία Γ ή όχι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
φυσικα και μπορεις και περνης και 100 μορια απο το ε.pakis138 έγραψε:Εγω δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία ως οδηγός αλλά έχω δίπλωμα επαγγελματία οδηγού Γ και Ε από τέλος Αυγούστου, μπορώ να δηλώσω κατηγορία Γ ή όχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης