Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
καγκουρας

Δημοσίευση από καγκουρας »

Τα Ε. Π. Λ. Έχουν την δυνατότητα συμμετοχής σε αυτό τον διαγωνισμό;
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Κάτι γράφει μέσα η προκύρηξη για διαζευγμένους γονείς ξέρει κανένας πόσα μόρια Είναι ;
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Akspoogy »

ΠΩΛ έγραψε:Τελικα τα τ. Ε. Ε τ. Ε. Λ και ε. Π. Λ βαση νομου θεωρουνται εκπαιδευτηρια α κυκλου σπουδων και οχι λυκειου β κυκλου και αρα δεν μπορουν να κανουν στις κατηγοριες β και γ. Αρα οι θεσεις ειναι μονο 30...

τρελη μπαρουφα
Εικόνα
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Αυτο ρε παιδια με το β κυκλου και το α που το βρηκατε οτι θελετε λετε κατα πασα πιθανοτητα το α κυκλου δεν θα μπορει να συμμετεχει στον διαγωνισμο προσωπικη εκτιμηση
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δημήτρης έγραψε:Κάτι γράφει μέσα η προκύρηξη για διαζευγμένους γονείς ξέρει κανένας πόσα μόρια Είναι ;

Κάτι άλλο θα διάβασες, μόρια επειδή οι γονείς σου είναι διαζευγμένοι δεν παίρνεις

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Ευχαριστω φιλε αγγελε για την διευκρινηση. Ρε κομαντος στην γ κατηγορια (οδηγοι) απο ποσα μορια και πανω μπορει να εχεις ελπιδες καποιος για να ειναι επιτυχων; Ποια η γνωμη σας; Εννοειτε και η δικια σου γνωμη γκρικ ειναι πολυ βασικη.
Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Που μπορούμε να δούμε την ακριβή μοριοδότηση; Ευχαριστώ !
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Παιδια μηπως υπαρχει τελικα διαχωρισμος ενιαιου και τεε αλλα δεν γραφει κατι τετοιο στην προκηρυξη εσυ τι λες greek army ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά Εικόνα Ρε παιδιά υπάρχει η προκήρυξη, υπάρχει και το ΦΕΚ, τα έχουμε βάλει και τα δύο στο φόρουμ, ότι δεν υπάρχει στην προκήρυξη θα υπάρχει στο ΦΕΚ, δεν είναι δύσκολο

Έχει καταντήσει εκνευριστικό ασχολούμαστε 4 μήνες με διαχωρισμούς, στον προηγούμενο διαγωνισμό υπήρχε και για να το καταλάβουν μερικοί γράφαμε 10 σελίδες τα ίδια πράγματα.

Δεν υπάρχει διαχωρισμός στην προκήρυξη για τους 750

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Στην β κατηγορια μεχρι την 330 ειχε 4 κοπελες! Δεν ξερω εαν δωσω παλι. Λεω να παω για καλογερος! Καλυτερα θα ειναι. Εδω δεν μου μετραει το lower. Για την γ κατηγορια εχω 16 απολυτηριο, διπλωμα μηχανης και επεγγελματικο διπλωμα γ κατηγοριας που δεν ξερω ποσα μορια δινει και ειδικες δυναμεις. Θα εχω απο πανω μου 1000 ατομα! Δεν ξερω εαν αξιζει παλι, ισως να περιμενω εφ η να πιασω το joker τωρα στις γιορτες.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Krios87
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Krios87 »

Δε νομίζω ότι θα έχεις τόσα άτομα, να προηγούνται. Μια χαρά μόρια μαζεύεις. Και το απολυτήριο σου δεν είναι καθόλου άσχημο. Εκτός και πίασεις το τζόκερ όπως λες και λύσεις το προβλημά σου!Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ξερω απο τωρα τι θα πιασω αλλα δεν σου λεω γιατι υπαρχουν γυναικες κ παιδια εδω μεσα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ADVENTURE
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ADVENTURE »

greko_27 έγραψε:
ADVENTURE έγραψε:greko_27 ευχαριστω για την ενημερωση αλλα επειδη ειμαι απο εμποροπλοιαρχων αν δεν εχεις 1 χρονο θαλασσια υπηρεσια δεν αποκτας πτυχιο. Οποτε θα δουμε φετος τι θα παιχτει απο βαση. Ελπιζω τα μορια των Ε. Δ να με βοηθησουν...

πως και δεν περασες λιμενικο για υπαξ; Πανω απο 40 ηταν οι επιτυχοντες απο αεν πλοιαρχων με πολυ χαμηλες βασεις... Μεχρι και γυναικες ειχε... Η μαλακια με την πυροσβεστικη ειναι οτι τα αθληματα ειναι πικρα Και παρα πολυ δυσκολα... Καλη επιτυχια... Παντως οι βασεις στους κυβερνητες θα ειναι πολυ ποιο ψηλα απο το λιμενικο λογων των λιγων θεσεων... Μολις 12... Ασε που οι περισσοτεροι εχουν υπηρετησει ως δοκιμοι στο πολεμικο ναυτικο, δηλαδη + 500 μορια... Καλη επιτυχια λοιπον.

Ημουν ταξιδι και δεν προλαβα. Παντως με ματια που εριξα και στα αποτελεσματα των υπαξ. Δν ηταν πολλα ατομα απο Δοκιμοι τωρα θα δουμε! Πεφτει τσεκουρι και στα αθληματα θα ελπιζουμε παντου!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από electrolisa »

δημητρης25 έγραψε:Στην β κατηγορια μεχρι την 330 ειχε 4 κοπελες! Δεν ξερω εαν δωσω παλι. Λεω να παω για καλογερος! Καλυτερα θα ειναι. Εδω δεν μου μετραει το lower. Για την γ κατηγορια εχω 16 απολυτηριο, διπλωμα μηχανης και επεγγελματικο ; διπλωμα γ κατηγοριας που δεν ξερω ποσα μορια δινει και ειδικες δυναμεις. Θα εχω απο πανω μου 1000 ατομα! Δεν ξερω εαν αξιζει παλι, ισως να περιμενω εφ η να πιασω το joker τωρα στις γιορτες.

εγω σου μετρησα 2150. Εισαι καλα, οχι τελεια, αλλα καλα! Το Γ κατηγοριας σου δινει απλα το δικαιωμα να μπεις στην Γ κατηγορια.

υ. Γ. Κοιτα που ο Μιτσος θα γινει πυροσβεστης τελικα! Πιστευω εχεις ελπιδες τρελε μου!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες