Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

TOMIS έγραψε:Παιδια με 18.33 πτυχιο τεε, διπλωμα δ, μηχανη,ecdl και ενα χρονο ενσημα οδηγου 2233 δεν βγαζω τι λετε εχω ελπιδες η θα φαμε ακυρο

φιλε εσυ εισαι βουνο, εισαι για εμενα προσωπικα σιγουρα επιτυχων. Εγω με 2110 δεν ξερω... Φοβουμε οτι θα φαω ακυρο... Στην καλυτερη να ειμαι επιλαχων...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Αγγελος έγραψε:Μην την ψαχνετε αφου δεν υπαρχει διαχωρισμος τεε κ ενιαιο οι βασεις θα ναι στην γ απο 2200 για τον 375 προσωπικη εκτιμιση

φιλε δηλαδη εγω με 2110 γ κατηγορια, το πολυ να ειμαι επιλαχων ε.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Εγω εχω 13,6 τεε απολυτηριο-διπλωμα γ κατηγορια με προυπηρεσια 8 μηνες-διπλωμα δ κατηγορια-διπλωμα μηχανης ανεξαρτητου-ειδικες δυναμεις. Τα μορια μου ειναι 2110 η 2143 μπορει καποιος να μου πει;
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από chris1561985 »

Μαγκες καποιος γιατι εχω μπερδευτει πλεον.2490 εχω και περιμενω στην τωρινη με τους 600.12.9 απολυτηριο, γ κατηγοριας διπλωμα, πολυτεκνοι 5 αδερφια, διπλωμα μηχανης και δοκιμος στον στρατο. Συνολο 2490. Τωρα με αυτην πρωτον. Αν εω ΑΠΛΑ Γ κατηγοριας παιρνω μορια; Απλα να το εχω οχι προυπηρεσια. Και το ecdl εχω τα 3 βασικα αρκουν οι τα θελει ολα; Και ενας π εχει ψυχολογησει την κατασταση ας μ πει αν εχω ελπιδες ετσι να τα κανουμε κ εκει να περιμενουμε.
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Αμα εισαι φιλε στο 70% στην προηγουμενη προκηρυξη με 2490 εχεις ελπιδες να περασεις σε αυτη. αν εισαι στο 30% δεν πιστευω
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στο 70 ειμαι. Το θεμα ειναι αν μετραν αυτα π ρωτησα. Το γ αν μοριοδοτητε απλα αν το εχεις κ το ecdl αν τα θελει ολα οι τα 3 βασικα καταλαβατε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για να πάρεις μόρια θα πρέπει να έχεις τα εξής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ΄

. Εκατό (100) μονάδες για όσους έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το

δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού.

Σε περίπτωση που κατέχουν και τις δυο κατηγορίες διπλώματος, λαμβάνουν μόρια μόνο για τη μία.

. Εκατό (100) μονάδες για κάθε πλήρες εξάμηνο προϋπηρεσία ως επαγγελματίες οδηγοί με άδεια

οδήγησης Γ΄ και άνω.

Για το ecdl δεν γνωρίζω, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αρα απλα γ κατηγοριας να εχεις χωρις προυπηρεσια περνεις τα... Σου...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Αν εχεις 8 μηνες προυπηρεσια σαν επαγγελματιας οδηγος στην γ κατηγορια, ποσα μορια παιρνεις;100; Η παραπανω; Γκρικ ξερεις να μου πεις; Η καποιος αλλος;
Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Τι δεν καταλαβαινετε το γ σου δινει το δικαιωμα να συμμετεχεις στην γ κατηγορια ο στρατος το ecdl οι ξενες γλωσσες κ η μηχανη δινουν μορια σε ολες τις κατηγοριες πολυ μυαλο θελει βαριεστε να διαβαζετε.. εσυ με τους οχτω μηνες θα παρεις 100 ρε φιλε σου λεει για καθε πληρες εξαμηνο οι αλλοι δυο μην ες δεν παιρνουν τιποτα... τωρα οσο αφορα στην προηγουμενη σε πληροφορω πως αυτοι με το 30% ειναι καλυτερα απο καποιον που ειναι στο 70% απ την μεση και προς το τελος γιατι οι τεετζιδες εχουν πιο πολλα μορια λογω απολυτηριου..
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:
toro έγραψε:Παιδια 1810 μαζευω εγω. Για οδηγους. Πως τα βλεπετα;

τορο μακαρι φιλε να γινουν λιγες αιτησεις φιλε.

πιστευω οτι θα εχει λιγοτερη συμετοχη φιλε μου. Και τα πολλα μορια εφυγαν στις προηγουμενες προκυρηξης. Τωρα ειδομεν

chris1561985 έγραψε:Στο 70 ειμαι. Το θεμα ειναι αν μετραν αυτα π ρωτησα. Το γ αν μοριοδοτητε απλα αν το εχεις κ το ecdl αν τα θελει ολα οι τα 3 βασικα καταλαβατε...

βρε παιδια δεν υπαρχει διαχωρισμος λεμε...

ΠΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Τα μορια των μαχιμων ποσο θα ειναι αραγε ρε μαγκες θα ειναι πανω απο 2200 πειτε τη γνωμη σας ευχαριστω
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΠΑΡΗΣ έγραψε:Τα μορια των μαχιμων ποσο θα ειναι αραγε ρε μαγκες θα ειναι πανω απο 2200 πειτε τη γνωμη σας ευχαριστω
προσωπική μου άποψη οτι θα ειναι κοντα στις 2.400. Ισως λιγο πιο κατω. Αλλα δεν νομιζω να πεσει κατω απο 2.350 για κανεναν λογω. Υπολογισε στην καλυτερη 2.350-2.400

ΠΩΛ

Δημοσίευση από ΠΩΛ »

Τελικα τα τ. ε. ε τ. ε. λ και ε. π. λ βαση νομου θεωρουνται εκπαιδευτηρια α κυκλου σπουδων και οχι λυκειου β κυκλου και αρα δεν μπορουν να κανουν στις κατηγοριες β και γ. αρα οι θεσεις ειναι μονο 30...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από 310LELE »

Αλλο ΤΕΕ α κυκλου αλλο ΤΕΕ β κυκλου τυπε...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης