Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Γνωριζει καποιος αν υπηρχε μεγαλη συμμετοχη στην κατηγορια Δ1 σε παλαιοτερο διαγωνισμο ; Καποια πληροφορια για την βαση, αν και ειναι νωρις ακομα... !
50 μηχανη50 υ/η
100 δ
500 ειδ
1500 απο τεε
2200 καλα δεν ειναι για οδηγος ποσο θανε η βασει
100 δ
500 ειδ
1500 απο τεε
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ απλως υπηρχε μια κατηγορια οπου ζητουσε τα συγκεκριμενα απολυτηρια ή πτυχια + 1 χρονο θαλασσια υπηρεσια και εισαγωνταν ως πυροσβεστες γενικων καθηκοντων (οποτε ηταν δυσκολο να βρεις ποσοι εκαναν τα χαρτια τους με τα συγκεκριμενα πτυχια-απολυτηρια) ΚΑΙ ΟΧΙ ως πλοηγοι... Φετος θα μπουν με ειδικοτητα... Βεβαια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 1 χρονο θαλασσια υπηρεσια σε πολεμικα πλοια ή εμπορικα με ειδικοτητα καταστρωματος αλλιως δεν θα εισαι υποψηφιος γι αυτην την κατηγορια...ADVENTURE έγραψε:Γνωριζει καποιος αν υπηρχε μεγαλη συμμετοχη στην κατηγορια Δ1 σε παλαιοτερο διαγωνισμο ; Καποια πληροφορια για την βαση, αν και ειναι νωρις ακομα... !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
greko_27 ευχαριστω για την ενημερωση αλλα επειδη ειμαι απο εμποροπλοιαρχων αν δεν εχεις 1 χρονο θαλασσια υπηρεσια δεν αποκτας πτυχιο. Οποτε θα δουμε φετος τι θα παιχτει απο βαση. Ελπιζω τα μορια των Ε. Δ να με βοηθησουν...
Καλημερα, ξερεις κανεις ποσο θα ειναι η βαση περιπου για επιτυχοντες στην γ κατηγορια (οδηγοι) ; Επισης αν καποιος εχει 8 μηνες προυπηρεσια σαν οδηγος, θα του μετρησουν και τους 8 μηνες για να βγουν τα μορια η μονο τους 6; Και οι υπολοιποι 2 μηνες ειναι σα να μην υπαρχουν ;
Συνονοματε καλα ειναι φιλε πιστευω εχεις πολυ βασικες πιθανοτητες να εισαι επιτυχων στην γ κατηγορια. Το απολυτηριο σου ειναι καθαρα 15; Δεν εχει δεκαδικο; Δηλαδη 15,4 ας πουμε; Γιατι αν εχεις και δεκαδικο μετραει και αυτος στην προσαυξηση των μοριων.
πολυ καλα φιλε.ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:50 μηχανη50 υ/η
100 δ
500 ειδ
1500 απο τεε
Παιδια 1810 μαζευω εγω. Για οδηγους. Πως τα βλεπετα;
toro έγραψε:Παιδια 1810 μαζευω εγω. Για οδηγους. Πως τα βλεπετα;
τορο μακαρι φιλε να γινουν λιγες αιτησεις φιλε.
Γκρικ καλημερα, ξερεις τιποτα γιαυτο που ρωτησα; Για το πως μετρανε την προυπηρεσια στην γ κατηγορια (οδηγοι), εγω εχω 8 μηνες προυπηρεσια, θα μου βαλουν 100 μορια μονο; Η θα μου βαλουν 100+2 μηνες δηλαδη 100+33,3=133,3; Οποιος ξερει ας μου πει.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
ADVENTURE έγραψε:greko_27 ευχαριστω για την ενημερωση αλλα επειδη ειμαι απο εμποροπλοιαρχων αν δεν εχεις 1 χρονο θαλασσια υπηρεσια δεν αποκτας πτυχιο. Οποτε θα δουμε φετος τι θα παιχτει απο βαση. Ελπιζω τα μορια των Ε. Δ να με βοηθησουν...
πως και δεν περασες λιμενικο για υπαξ; Πανω απο 40 ηταν οι επιτυχοντες απο αεν πλοιαρχων με πολυ χαμηλες βασεις... Μεχρι και γυναικες ειχε... Η μαλακια με την πυροσβεστικη ειναι οτι τα αθληματα ειναι πικρα Και παρα πολυ δυσκολα... Καλη επιτυχια... Παντως οι βασεις στους κυβερνητες θα ειναι πολυ ποιο ψηλα απο το λιμενικο λογων των λιγων θεσεων... Μολις 12... Ασε που οι περισσοτεροι εχουν υπηρετησει ως δοκιμοι στο πολεμικο ναυτικο, δηλαδη + 500 μορια... Καλη επιτυχια λοιπον.
Εν τελη ρε παιδια με τα σχολεια τι παιζει; Εγω ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ β κυκλου (υπαλληλων γραφειου) βρισκομαι στην Β κατηγορια;
Παιδια με 18.33 πτυχιο τεε, διπλωμα δ, μηχανη,ecdl και ενα χρονο ενσημα οδηγου 2233 δεν βγαζω τι λετε εχω ελπιδες η θα φαμε ακυρο
310LELE έγραψε:Εν τελη ρε παιδια με τα σχολεια τι παιζει; Εγω ειμαι αποφοιτος ΤΕΕ β κυκλου (υπαλληλων γραφειου) βρισκομαι στην Β κατηγορια;
ναι φιλε στην β εισαι αλλα αν εχεις και γ κατηγορια διπλωμα, μπορεις αμα θελεις να δηλωσεις και στην γ.
Μην την ψαχνετε αφου δεν υπαρχει διαχωρισμος τεε κ ενιαιο οι βασεις θα ναι στην γ απο 2200 για τον 375 προσωπικη εκτιμιση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες