Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
Δεν ξερω τι λετε για τα μορια αλλα οι γυναικες δεν εχουν ελπιδες στις συγκεκριμενες προκ της πυροσβ... Οποτε εαν αναλογιστειτε και τα τμηματα των αει-τει στην προκ... Αρχειστε να τραβατε απο ενα Χ σε οσες θα βρισκονται στις πρωτες θεσεις των επιτυχοντων... 

- greko_27
- Υποστράτηγος
chris1561985 έγραψε:Παιδια να εχετε τα... Να λετε τα πραματα οπως ειναι. Ειναι δυνατον να βαζετε στο ιδιο καχανι το ενιαιο με τα τεε! Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ημαρτον! Δεν κλαιγομαι απλα διαβαζω τοσο καιρο τι λετε και θα μ πεσουν τα μαλλια. Ενα φιλαρακι μ γιαυτο τον λογο εβγαλε ενιαιο με 10,2 και ξαναπηγε σχολιο τεε επιτηδες για το απολυτηριο και εβγαλε 18.6. Αχοαοχαοχαο δεν πατε καλα ρε... Παλι μπαχαλο με την νεα προκηρηξη κ κριμα γιατι τελικα τα κανουν οπως τους βολευει. Ποσα βυσματικα ατομα να εχει αραγε απο τεε κ για πρωτη φορα δεν καναν 2 κατηγοριες. Ποσα...300... Ισως...
συμφωνω απολυτα. Τα ιδια σκατα εγιναν και στο λιμενικο... Αλλα οσοι αποφοιτοι ενειαου λυκειου εχουν περασει σε αει ή τει εας δωσουν εκει... Οι περισσοτεροι απο εννιαια θα πανε αναγκαστικα να δωσουν με το πτυχιο τους... Και οχι με το απολυτηριο...
Δεν τα σκεφτηκες καλά greko_27, δεν έχουν τελειώσει όλοι οι απόφοιτοι ενιαίου τμηματα όπως αυτά της νομικής, ηλεκτρολόγων μηχανικών και οικονομικών επιστημών.Cris οπως τα λές είναι βγάζει μάτι το γεγονός πως για την προκήρυξη των πενταετών διαχωρίζουν τις κατηγορίες Α κ Β και για την προκήρυξη των δοκίμων πυροσβεστών μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι, αλλά έτσι είναι στην εποχή των κάθετων εξισώσεων και εξομοιώσεων των μισθών είτε έχεις τελειώσει πολυτεχνείο είτε είσαι απο ενιαίο, τεε, επάλ είναι το ίδιο. Γι αυτό λοιπόν άμα σου αρέσει μεγάλε (αυτό το λέω και στον εαυτό μου), ααα και το άλλο για να σβήνεις φωτιές δεν χρειάζεται να εχεις έχεις χαρτί απο πανεπιστήμιο.
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012) λεγεται το θεμα μας γιαυτο σταμαστιστε να ασχολειστε πιος πηγε σε τεε η σε γενικο λυκειο πιος εχει βυσμα κ ποιος οχι γιατη οποιος εχει το βαζει κ δεν μιλα οποιος οχι κλεγεται δυστηχος δεν εχω αλλα αμα ειχα θα το εβαζα γιατι εδω ειναι ελλας αν κ το καλητερο βυσμα για μενα ειναι ο εαυτος μας σκεψου λιγο να βαλεις βυσμα να μπεις να βαλεις να περασεις τα αθληματα οκ μπαραβο κ μετα να πας να σβησεις φωτια κ να μην μπορεις να τρεξης η να σικοσης βαρος τελια θα ερθει κ εκει το βυσμα σου χα χα χα γιαυτο μην ασχοληστε με ταπολητηρια αλλο αλλα τε της βασεις - μορια
Βγαζω Άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας. Αλλα λογω Χριστουγεννων δεν θα την εχω στα χερια μου εγκαιρα.Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για Έκδοση Άδειας οδήγησης, Μπορούν Να Προσκομίσουν Βεβαίωση Του Αρμόδιου φορέα Για Την Επιτυχή ολοκλήρωση Της Διαδικασίας (θεωρητική Και Πρακτική εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα την Προσκομίσουν Εντός Των Χρονικών Ορίων Που καθορίζονται Στην Παρ.6 Του παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης.
Να παω ενα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας οδήγησης οπως ειναι αυτη τη στιγμη και μια βεβαιωση οτι θα χω περασει τις εξετασεις για μοτοσυκλετα;
Αν παω βεβαιωση, μεχρι ποτε πρεπει να καταθεσω φωτοαντιγραφο του νεου διπλωματος; Δεν το βρισκω μες' στην προκυρηξη.
Μιλάμε δε μιλάμε αυτά είναι, καλή επιτυχία σε όλους
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
συγγνώμη φίλε, αλλά με όλο το σεβασμό καλό θα ήταν να προσέχουμε όλοι μας λίγο το πως γράφουμε. Καλώς ή κακώς κάποιοι διαβάζουν τα σχόλια μας. Καλή συνέχεια να έχεις.dim23 έγραψε: Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012) λεγεται το θεμα μας γιαυτο σταμαστιστε να ασχολειστε πιος πηγε σε τεε η σε γενικο λυκειο πιος εχει βυσμα κ ποιος οχι γιατη οποιος εχει το βαζει κ δεν μιλα οποιος οχι κλεγεται δυστηχος δεν εχω αλλα αμα ειχα θα το εβαζα γιατι εδω ειναι ελλας αν κ το καλητερο βυσμα για μενα ειναι ο εαυτος μας σκεψου λιγο να βαλεις βυσμα να μπεις να βαλεις να περασεις τα αθληματα οκ μπαραβο κ μετα να πας να σβησεις φωτια κ να μην μπορεις να τρεξης η να σικοσης βαρος τελια θα ερθει κ εκει το βυσμα σου χα χα χα γιαυτο μην ασχοληστε με ταπολητηρια αλλο αλλα τε της βασεις - μορια
- greko_27
- Υποστράτηγος
kagoyras έγραψε: Δεν τα σκεφτηκες καλά greko_27, δεν έχουν τελειώσει όλοι οι απόφοιτοι ενιαίου τμηματα όπως αυτά της νομικής, ηλεκτρολόγων μηχανικών και οικονομικών επιστημών.Cris οπως τα λές είναι βγάζει μάτι το γεγονός πως για την προκήρυξη των πενταετών διαχωρίζουν τις κατηγορίες Α κ Β και για την προκήρυξη των δοκίμων πυροσβεστών μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι, αλλά έτσι είναι στην εποχή των κάθετων εξισώσεων και εξομοιώσεων των μισθών είτε έχεις τελειώσει πολυτεχνείο είτε είσαι απο ενιαίο, τεε, επάλ είναι το ίδιο. Γι αυτό λοιπόν άμα σου αρέσει μεγάλε (αυτό το λέω και στον εαυτό μου), ααα και το άλλο για να σβήνεις φωτιές δεν χρειάζεται να εχεις έχεις χαρτί απο πανεπιστήμιο.
Eχουμε και λεμε i) Νομικής (Τμήμα Νομικό) όλων των τμημάτων Α. Ε. Ι. Της χώρας.
ii) Οικονομικών επιστημών: Όλων των τμημάτων Α. Ε. Ι. Της χώρας.
iii) Πολυτεχνικών Σχολών: Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.
iv) Δασολογίας: Όλων των τμημάτων Α. Ε. Ι. Της χώρας.
v) Πληροφορικής: Όλων των τμημάτων Α. Ε. Ι. Της χώρας.
vi) Πληροφορικής: Όλων των τμημάτων Α.T. Ε. Ι. Της χώρας.
vii) Δασοπονίας: Όλων των τμημάτων Α. Τ. Ε. Ι. Της χώρας.
viii) Οικονομικών Επιστημών: Όλων των τμημάτων Α. Τ. Ε. Ι. Της χώρας.
Τα πολυπληθεστερα τμηματα εβαλαν... Και τι να εβαζαν τους παιδαγωγους, τους γεωπωνους, τους νοσηλευτες ή τους ιχθυοκαλλιεργητες; Οι περισσοτεροι εχουν τελειωσει οικονομικα, πληροφορικη ή ειναι αποφοιτοι πολυτεχνικων σχολων... Σορρυ αλλα στο λιμενικο κοντεψαν να μπουν και νοσηλευτριες...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
oi περισσότεροι μας έχετε ζαλίζει τον έρωτα με το ΤΕΕ και το Ενιαίο υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο φόρουμ, γράψτε εκεί ότι θέλετε, μην με αναγκάσετε να σβήσω μηνύματα. Ευχαριστώ
Ενιαίο vs TEE
Ενιαίο vs TEE
Γκρικ ξερεις φιλε ποσο θα ειναι η βαση, στο περιπου, για την γ κατηγορια (οδηγοι) ; Ετσι οπως τα κοιταξα η γνωμη μου ειναι οτι απο1900 θα ξεκινανε οι επιλαχοντες και απο 2000 η βαση για τους επιτυχοντες. Εσυ τι λες ρε φιλε?
Φιλε γρεεκ αρμυ θα μπορουσες να μου πεις λιγο επειδη ειδα στην προκυρηξη και δεν λεει κατι. Στην Α' κατηγορια ποσα μορια περνεις απο το πτυχιο Τ. Ε. Ι με βαθμο 7.4; Τα αλλα μορια τα καταλαβα ευχαριστω
Παιδια θελω να ρωτησω κατι κ ας μ πει την γνωμη του οποιος θελει! Στην καινουρια προκυρηξη βγαζω 2100 μορια τι λετε εχω καμοια ελπιδα να μπω¨;
-
- Στρατηγός
Γιαννης έγραψε:Φιλε γρεεκ αρμυ θα μπορουσες να μου πεις λιγο επειδη ειδα στην προκυρηξη και δεν λεει κατι.Στην Α' κατηγορια ποσα μορια περνεις απο το πτυχιο Τ. Ε. Ι με βαθμο 7.4; Τα αλλα μορια τα καταλαβα ευχαριστω
Χ100 όπως και στις υπόλοιπες κατηγορίες
Καλησπερα παιδια
Για να παρει κανεις τα μορια απο τους Η/Υ πρεπει να χει παρει ολες τις καρτελες του ecdl ή μονο τις βασικες που ζηταει συνηθως κ ο ΑΣΕΠ στις προκηρυξεις του;
Ευχαριστω
Για να παρει κανεις τα μορια απο τους Η/Υ πρεπει να χει παρει ολες τις καρτελες του ecdl ή μονο τις βασικες που ζηταει συνηθως κ ο ΑΣΕΠ στις προκηρυξεις του;
Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Takis έγραψε:Βγαζω Άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας. Αλλα λογω Χριστουγεννων δεν θα την εχω στα χερια μου εγκαιρα.Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για Έκδοση Άδειας οδήγησης, Μπορούν Να Προσκομίσουν Βεβαίωση Του Αρμόδιου φορέα Για Την Επιτυχή ολοκλήρωση Της Διαδικασίας (θεωρητική Και Πρακτική εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα την Προσκομίσουν Εντός Των Χρονικών Ορίων Που καθορίζονται Στην Παρ.6 Του παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης.
Να παω ενα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας οδήγησης οπως ειναι αυτη τη στιγμη και μια βεβαιωση οτι θα χω περασει τις εξετασεις για μοτοσυκλετα;
Αν παω βεβαιωση, μεχρι ποτε πρεπει να καταθεσω φωτοαντιγραφο του νεου διπλωματος; Δεν το βρισκω μες' στην προκυρηξη.
Μέχρι 16-1-2012 δηλαδή την τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης