Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Greek_Army έγραψε:
toro έγραψε:Το γ Κατηγοριας σου επιτρεπει να κανεις τα χαρτια σου στην Γ κατηγορια αλλα δεν σου δινει αλλα μορια ενω το Ε σου δινει 100 ακομα σωστα;

Εκατό (100) μονάδες για όσους έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού

Εικόνα

ακος

Δημοσίευση από ακος »

Ξερει κανενας στα ποσα ενσημα οριζεται ενα πληρες εξαμηνο προυπηρεσιας;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

ακος έγραψε:Ξερει κανενας στα ποσα ενσημα οριζεται ενα πληρες εξαμηνο προυπηρεσιας;

150 λογικά

Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Akspoogy »

Φιλε Greek_army
πραγματικα σε ευχαριστουμε για τη βοηθεια σου!
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν με 7.2 πτυχιο οικονομικου και 500 μορια από Δόκιμος συν 150 μόρια απο αγγλικα, πτυχίο υπολογιστών και δίπλωμα για μηχανάκι μαζεύω 1370 μόρια! Έχω ελπίδες;
Για την κατηγορία πανεπιστημίου;

Άβαταρ μέλους
MortalMan
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MortalMan »

ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ έγραψε: Καλημέρα παιδιά! Λοιπόν με 7.2 πτυχιο οικονομικου και 500 μορια από Δόκιμος συν 150 μόρια απο αγγλικα, πτυχίο υπολογιστών και δίπλωμα για μηχανάκι μαζεύω 1370 μόρια! Έχω ελπίδες; Για την κατηγορία πανεπιστημίου;
Λογικά έχεις συνάδελφε αν δεν σε φάνε οι πολύτεκνοι και οι εποχικοί! Καλή επιτυχία να έχεις!
Ισχύς δια της γνώσης
TOΜΙΣ

Δημοσίευση από TOΜΙΣ »

Μαγκες καμια εκτιμηση κανεις ποσο θα ειναι η βαση των πυροσβεστων και ποσο των οδηγων
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Φιλαρακι μπερδευεσε εγω στην τωρινη προκηρηξη ειμαι στους πρωτους 130 με 2750 κ ετσι οπως τα λες στην αλλη δεν μπαινω επειδη βγαζω 2200 μορια... Θα δειται οτι η βαση θα ναι 2000 το πολυ κ με τους επιλαχοντες θα πεσει στα 1950 γτ εχει πολυ τσεκουρι στα αθληματα δεν ειναι αστυνομια εδω ο καθε χαλβας να περνει δευτερη ευκαιρια να ξανακανει το 1000 αρι μιλαω για μορια β και γ κατηγοριας...
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Παιδια με πτυχιο Τ. Ε. Ι 7.5 βαθμο και γνωσεις H/Y ποσα μορια περνω; Και τι ειναι καλυτερο; Να κανω αιτηση για την Α η Β κατηγορια; Ευχαριστω
Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Τελικα ξερει κανενας αν θα διαχωριζετε σε γελ και τελ η καινουργια προκηρηξη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τασος έγραψε:Παιδια με πτυχιο Τ. Ε. Ι 7.5 βαθμο και γνωσεις H/Y ποσα μορια περνω; Και τι ειναι καλυτερο; Να κανω αιτηση για την Α η Β κατηγορια; Ευχαριστω

Αν διάβασες σωστά την προκήρυξη θα κατάλαβες ότι μπορείς να κάνεις και στις 2 κατηγορίες αίτηση

Η γνώση Η/Υ θα σου δώσει 50 μονάδες

Αγγελος έγραψε:Τελικα ξερει κανενας αν θα διαχωριζετε σε γελ και τελ η καινουργια προκηρηξη;

Αν εννοείς σε ποσοστά όπως στην προηγούμενη όχι

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

TOΜΙΣ έγραψε:Μαγκες καμια εκτιμηση κανεις ποσο θα ειναι η βαση των πυροσβεστων και ποσο των οδηγων
Για τα 203 ατομα Β΄κατηγοριας, η εκτιμηση μου ειναι γυρω στα 2.400 με 2.450 μορια. Για της Γ΄κατηγοριας δεν εχω ψαχτει.

πολιτης έγραψε:Φιλαρακι μπερδευεσε εγω στην τωρινη προκηρηξη ειμαι στους πρωτους 130 με 2750 κ ετσι οπως τα λες στην αλλη δεν μπαινω επειδη βγαζω 2200 μορια... Θα δειται οτι η βαση θα ναι 2000 το πολυ κ με τους επιλαχοντες θα πεσει στα 1950 γτ εχει πολυ τσεκουρι στα αθληματα δεν ειναι αστυνομια εδω ο καθε χαλβας να περνει δευτερη ευκαιρια να ξανακανει το 1000 αρι μιλαω για μορια β και γ κατηγοριας...
φιλε η βαση δεν θα ειναι τοσο χαμηλη για κανενα λογο. Και εγω στην προηγουμενη εβγαζα 2.383 και ημουν στην κατηγορια των τεε και δεν πηγαινα πουθενα και τωρα βγαζω 2.483. Υπαρχουν πολλα ατομα που κοπηκαν γιατι τα ειχαν ολα σχεδον εκτος απο επαγγελματικη αδεια οδηγησης. Αυτο ομως τωρα αλλαζει. Υπολογισε κοντα στα 2.400 μορια οτι θα ειναι η βαση των 203 ατομων της Β΄κατηγοριας

μανοσ

Δημοσίευση από μανοσ »

Εχω 10,3 απολυτηριο λυκειου, γ κατηγοριας διπλωμα 1 χρονο ενσυμα, και διπλωμα μηχανησ... Για γ κατηγορια εχω ελπιδες; Ξερει κανεις που θα ειναι η βαση?
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Αδικια ομως φιλαρακι γιατι στα τεε πηγαινανε πολλα (αν οχι ολα) τα στουρναρια αλλα περνανε απολυτηρια αβερτα τεσπα δεν θελω να θιξω τα παιδια απλα πιστευω ενα με 10 γελ αν ηταν στο τελ θα του εβαζαν 15 χαλαρα ασε που ενδοσχολικα δινανε και πιο λιγα... κ οι τριτεκνια που παρνει 3 αδικια ειναι ας επαιρνε ενα... τελος παντων ελλαδαρα...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Στην Γ κατηγορια δεν θα ξεπερασει τα 2000 μορια πιστευω για κανενα λογο. Αν δειτε στην προηγουμενη προκυρηξη μπηκαν πολλα ατομα με Δ και Ε. Ασε που τωρα δεν προλαβαινει να το βγαλει καποιος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες