Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
μανοσ

Δημοσίευση από μανοσ »

Η μικρη ειναι 16 και η μεσαια ειναι 26... Παιρνς τριτεκνια; Κατι μου ειπαν οτι επειδη 28 δεν την δικαιουμε... Εχω μπερδευτει πολυυυυυ
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Παίδες, χαιρετώ.Η τριτεκνία με πιάνει; Είμαι 27 και τα άλλα 2 αδέρφια μου πολυ μεγαλύτερα.

μανοσ

Δημοσίευση από μανοσ »

Δεν τα κανεις στην β αλλα στην α κατηγορια νωμιζω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

1.Για να πάρει κάποιος τα μόρια της τριτεκνίας θα πρέπει να ανήκει στα παρακάτω "Διευκρινίζεται ότι την ιδιότητα του γονέα τριών τέκνων και των τέκνων αυτού αποκτούν:

. Γονέας ή γονείς που έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον ίδιο ή

διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός γάμου γεννηθέντων

τα οποία είναι:

. Άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή φοιτούν σε Αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή εκπληρώνουν τις

στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της

ηλικίας τους Και

. Τα τέκνα αυτών, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.

Στα παιδιά περιλαμβάνονται και τα τέκνα με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά

(67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση τα τέκνα τρίτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι ζώντα

2.Κάποιο παιδί ρώτησε για τις κατηγορίες "Κάθε υποψήφιος υποβάλλει μία (1) αίτηση ενώπιον μίας και μόνης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από

αυτές που εξαντλητικά αναφέρονται, στην οποία αναγράφονται η κατηγορία ή οι κατηγορίες στις οποίες

ο υποψήφιος επιθυμεί να καταταγεί... Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δηλώνει συμμετοχή για περισσότερες της μίας

κατηγορίες, η σειρά αναγραφής των κατηγοριών ενδιαφέροντος επέχει θέση αίτησης προτίμησης της

αντίστοιχης κατηγορίας στην οποία επιθυμεί να καταταγεί, χωρίς αυτή να μπορεί εκ των υστέρων να

μεταβληθεί.

3.Το Lower δεν μοριοδοτείται διότι θεωρείται καλή γνώση ξένης γλώσσας ενώ στην προκήρυξη παίρνουν μόρια για άριστη γνώση για πολύ καλή

4. Για το παιδί που ρώτησε για το μηχανάκι, όχι δεν θα πάρεις μόρια από τα 50 κυβικά,θα πρέπει να έχεις από 125 και πάνω

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Και για το γ κατηγοριας το διπλωμα εαν καταλαβα καλα Για να παρεις τα μορια πρεπει να εχεις προυπηρεσια.*εαν κανω λαθος ας με διορθώσει καποιος
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Τελικα υπαρχει διαχωρισμος ενιαιο με τεε 'η οχι... Ας απαντησει καποιος που ξερει σιγουρα... Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

δημητρης25 έγραψε:Και για το γ κατηγοριας το διπλωμα εαν καταλαβα καλα Για να παρεις τα μορια πρεπει να εχεις προυπηρεσια.*εαν κανω λαθος ας με διορθώσει καποιος

Tα μόρια τα παίρνει, η Προϋπηρεσία Θα δώσει στον υποψήφιο επιπλέον μόρια Εικόνα

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Με καλυψες. Εικόνα
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Δεδομενου οτι πολλα ατομα που ηταν ειδικες δυναμεις ή ηταν 3τεκνοι εχουν περασει σε αστυνομια, πυροσβεστικη ή λιμενικο, λογικο δεν ειναι για εμας που δεν εχουμε τετοια μορια οι ευκαιριες να ειναι πιο πολλες τωρα; Με πτυχιο Α. Ε. Ι και απολυτηριο λυκειου με 15 και Δίπλωμα Β' εχω καμια ελπιδα στην Α' η Β' κατηγορια να επιλεγω; Βρισκομαι σε μεγαλη απογνωση παιδια κοντευω να σκασω δεν βρησκω δουλεια με τπτ.

dim23

Δημοσίευση από dim23 »

Ειναι στα μετρα μου αλλα θα δουμε γιατι ολοι βγαλαν διπλοματα νυχτα κ μενα μεχει ο εργολαβος ολη μερα στο φορτηγο απληροτο 5 μηνες αλλα και 4 εξαμηνα ενσημα κατι θα βρω να τα κανω τελικα σε αυτην την χωρα και ελεγα οταν ημουν στρατο οτι καποτε θα δικαιοθουμε στης ειδ αλ/κδ 500 δεν λενε τιποτα αλλα κατι ειναι αν και περιμενω κατηγορια
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Λοιπον, με μια πρωτη αναλυση και αναπροσαρμογη των μοριων, στους πρωτους 2.500 υποψηφιους Σε σχεση με την παλια προκηρυξη και συνυπολογιζοντας για ασφαλεια οτι ολοι θα ειναι κάτοχοι ECDL, το συμπερασμα μου ειναι οτι η βαση θα κυμανθει απο 2.400 εως 2.450 μορια στο περιπου.
ADVENTURE

Δημοσίευση από ADVENTURE »

Παιδεια καλησπερα για κατηγορια δ1 κανεις;
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Εχω 10,4 γενικο λυκειο... Γ κατηγορια επαγγελματικο,ecdl, εφεδρος αξιωματικος. Μοτοσικλετα... Μπορει να μου απαντησει καποιος ποσα μορια εχω, δεν εχω καταλαβει την μοριοδοτηση... Ευχαριστω
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Το γ Κατηγοριας σου επιτρεπει να κανεις τα χαρτια σου στην Γ κατηγορια αλλα δεν σου δινει αλλα μορια ενω το Ε σου δινει 100 ακομα σωστα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

toro έγραψε:Το γ Κατηγοριας σου επιτρεπει να κανεις τα χαρτια σου στην Γ κατηγορια αλλα δεν σου δινει αλλα μορια ενω το Ε σου δινει 100 ακομα σωστα;

Εκατό (100) μονάδες για όσους έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες