Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pakis138

Δημοσίευση από Pakis138 »

Τι γίνεται με το ΙΕΚ Δασικής προστασίας; Η νέα προκήρυξη μας ξέχασε ή κάνω λάθος?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εδω ρε μεγαλε δεν μετραει το Lower το ιεκ σε πειραξε?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
panagiotis

Δημοσίευση από panagiotis »

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω μπορουμε να δηλωσουμε μονο μια κατηγορια; Η και Παραπάνω. και κατι ακομα οταν αναφερει 50 μορια επιπλεον για μοτοσικλετα εννοει 50cc η παραπανω; Ευχαριστω

panagiotis

Δημοσίευση από panagiotis »

Για την κατηγορια Β η αξιολογηση θα γινει με το απολυτηριο λυκειου; Η με το πτυχιο Α. Ε. Ι η Τ. Ε. Ι?
Άβαταρ μέλους
petran1988
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από petran1988 »

Εγώ θέλω να ρωτήσω το πως υπολογίζονται τα μόρια;
Έχω απολυτήριο γενικού λυκείου 11,8 και υπηρέτησα στην προεδρική φρουρά. Επίσης έχω και lower απο το πανεπιστήμιο του michigan. Πόσα μόρια βγάζω δηλαδή?500;
Στην Προκήρυξη Του 2011 βλέπω κάτι αποτελέσματα με 1000+ μόρια. Έχω πιθανότητα να μπω?
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Το ΙΕΚ που έβγαλα ρε Δημήτρη ήταν καθαρά για πυροσβεστική και δασαρχείο. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτές τις υπηρεσίες. Το lower είναι κάτι γενικό, οπουδήποτε μπορείς να το χησιμοποιήσεις. Και η γνώμη μου είναι ότι για την πυροσβεστική Δεν είναι και πολύ χρήσιμο
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Δεν διαχωριζει πουθενα κατηγοριες τεε και ενιαιο η κανω κανενα λαθος;
TOMIS

Δημοσίευση από TOMIS »

Μαλλον δεν διαχωριζει εκτος και αν δεν καταλαβαινουμε καλα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από electrolisa »

toro έγραψε:Δεν διαχωριζει πουθενα κατηγοριες τεε και ενιαιο η κανω κανενα λαθος;

την ιδια απορια ειχα και εγω. Σκεφτηκα για το 70-30 αλλα νομιζω αυτο ηταν στο φεκ στην παραγραφο των 5ετων...

2 πραγμα σκεφτομαι τωρα.1) δεν μπορουν να κανουν τα χαρτια τους οι αποφοιτοι των ΤΕΕ επειδη γι αυτους υπαρχει η κατηγορια Ε

2) σε αλλες κατηγοριες Λ. Χ. Β ή Γ μπορουν να κανουν τα χαρτια τους "Κάτοχοι τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου". Τα παιδια των ΤΕΕ τα γραφει σαν "Κάτοχοι τίτλου σπουδών Β' κύκλου Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ. Ε. Ε.) "

οποτε εδω τι γινεται;15 θεσεις συγκεκριμενων ειδικοτητων για τα παιδια των ΤΕΕ, ς'αυτην την προκηρυξη;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Εχω την εντυπωση πως ειναι ολοι σε ενα τσουβαλι! Γιατι σε καθε κατηγορια αναφερει κατοχοι απολυτηριων και πτυχιον. Οποτε;
Άβαταρ μέλους
croft
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από croft »

toro έγραψε:Δεν διαχωριζει πουθενα κατηγοριες τεε και ενιαιο η κανω κανενα λαθος;

Να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΤ»
Κάτοχοι τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου και διπλώματος ή
πτυχίου μουσικού μπάντας Ωδείου αναγνωρισμένο από το Κράτος. Όσοι έχουν δίπλωμα
προτάσσονται αυτών που έχουν πτυχίο.
μανοσ

Δημοσίευση από μανοσ »

Γιατι το οτι περνεις μορια μονο αν εχεις ενσυμα οδηγου γ κατηγοριας; Οτι να ναι νωμιζω! Παιδια τριτεκνια πως παει; Τι ηλικια πρεπει να εχοθν το ανωτερο τα αλλα 2 αδερφια?
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Παιδια νομιζω πως πρεπαι να αρχιζουμε να ψηφιζουμε ποσο θα ειναι η βαση για τους πυροσβεστες 2012 γιατι στην αλλη την προκηρυξη δεν βλεπω να περναμε προσωπικα εγω εμαι 493 θεση στο 30% το θεωρω δυσκολο εως αδυνατο να φτασω εγω ευχαριστω
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Τα 50 μορια για το μηχανακι ειναι για 50 Κυβικά Η πρεπει να εχω παραπανω ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
hlapatsas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hlapatsas »

Αυτό με την τριτεκνία με ταλανίζει και εμένα.Όταν έδωσα τα χαρτιά στην προηγούμενη προκήρυξη δεν τα δέχθηκαν λόγω του ότι οι αδερφές μου είναι πολύ μεγαλύτερες σε ηλικία, άνω των 23.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες