Γιατί θέλουμε να γίνουμε Πυροσβέστες;

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση στην Πυροσβεστική;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Σεπ 05, 2013 8:49 pm

Είμαι άνεργος δεν βρίσκω δουλειά
3
3%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
4
5%
Μου αρέσει η Πυροσβεστική;
65
74%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
7
8%
Λόγω Οικονομικής κρίσης
3
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφέρετε)
6
7%

Σύνολο ψήφων: 88

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

Νομιζετε οτι ειναι καμια δουλεια που καθεσαι και βλεπεις τηλεοραση ολη μερα!
κατσε να ερθετε οσοι ερθετε (απο τεε απο ενιαιο απο ειδικες δυναμεις και παπαρια μπλε) και οταν μπειτε σε κανα
Σπιτι που Καιγεται και δεν θα μπορειτε να αναπνευσετε και να δειτε στο ενα μετρο, να δω τι θα κανετε και να πρεπει να βγαλετε και ανθρωπους απο μεσα!
To μονο που σας νοιαζει ειναι να βολευτειται
Ελληναρες

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

tsakalos έγραψε:Νομιζετε οτι ειναι καμια δουλεια που καθεσαι και βλεπεις τηλεοραση ολη μερα!
κατσε να ερθετε οσοι ερθετε (απο τεε απο ενιαιο απο ειδικες δυναμεις και παπαρια μπλε) και οταν μπειτε σε κανα
Σπιτι που Καιγεται και δεν θα μπορειτε να αναπνευσετε και να δειτε στο ενα μετρο, να δω τι θα κανετε και να πρεπει να βγαλετε και ανθρωπους απο μεσα!
To μονο που σας νοιαζει ειναι να βολευτειται
Ελληναρες

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φίλε, αλλά ευτυχώς για όλους μας δεν είσαι ο μοναδικός που μπορείς να κάνεις αυτή την δουλειά Εικόνα

Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από A M.A.K »

Παιδια οποιος δεν γουσταρει αυτα τα σωματα καλυτερα μην κανει τα χαρτια του καθολου, υπαρχουν παρα πολοι που γουσταρουν να κανου αυτες τις δουλειες και επειδή εχουν ενα μικρο απολυτηριο δεν μπορουν να μπουν γιατι καποιοι που εχουν το απολυτηριο μπαινουν και δεν το αξιζουν και κοιτανε μονο να περνουν τα λευτα και να εχουν μια δουλεια. Αφηστε να μπαινουν αυτους που γουσταρουν και μην κοιτατε που θα περνετε Λεφτα. Καθηστε σπιτι σας οσοι δεν το γουσταρετε.
kagouras

Δημοσίευση από kagouras »

Αμα το γουστάρεις τόooooooooooooσο πολύ γίνε εθελοντής και άσε να μπεί κανείς που έχει και ανάγκη πέρα απο καύλα...
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Απλά το ότι έχει κάποιος υψηλό απολυτήριο δε σημαίνει ότι δε Γουστάρει τα σώματα ασφαλείας. το ότι έχει κάποιος υψηλό απολυτήριο δε τον κάνει γιωτά. Καθάρισε λίγο το μυαλό σου Από Τα Στερεότυπα.

Μόνο με βάση το απολυτήριο υπάρχει Αξιοκρατία εκτός και άν δεν σε ενδιαφέρει αυτό το θέμα... Τι να Κάνουμε Όλοι έχουμε Διπλώματα Οδήγησης να μπεί ο ποιο όμορφος ή να κάνουμε συνέντευξη για να βρούμε τον καλύτερο όπως γινόταν τόσα χρόνια... Υπάρχουν και τα αθλήματα εξάλλου...

ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Σωστος ο α. μ. α. κ καλα τα λεει.

Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από A M.A.K »

πολίτης έγραψε:Απλά το ότι έχει κάποιος υψηλό απολυτήριο δε σημαίνει ότι δε Γουστάρει τα σώματα ασφαλείας.το ότι έχει κάποιος υψηλό απολυτήριο δε τον κάνει γιωτά. Καθάρισε λίγο το μυαλό σου Από Τα Στερεότυπα.

Μόνο με βάση το απολυτήριο υπάρχει Αξιοκρατία εκτός και άν δεν σε ενδιαφέρει αυτό το θέμα... Τι να Κάνουμε Όλοι έχουμε Διπλώματα Οδήγησης να μπεί ο ποιο όμορφος ή να κάνουμε συνέντευξη για να βρούμε τον καλύτερο όπως γινόταν τόσα χρόνια... Υπάρχουν και τα αθλήματα εξάλλου...

πρωτον δεν μιλαω για ολους, δευτερον αυτοι με τα 17,18,19,20 που μπαινουν οι περισσοτεροι ειναι γιωταδες κ μπαινουν μονο κ μονο για να εχουν μια δουλεια κ οταν αρχιζουν τα δυσκολα τοτε αρχιζουν να περνουν τις αναρωτικες μια πισω την αλλη κ πολλα τετοια που κανουν οι γιωταδες. Αφου εχουν τετοιο απολυτηριο κ γουσταρουν τα σωματα ασφαλειας γιατι δεν εμπαιναν με τις πανελαδικες; Πλεον εχει αρχισει κ μπαινει η σαρα κ η μαρα μεσα στα σωματα ασφαλειας κ αυτο ειναι κακο για αυτους που ηδη μεσα σε αυτα τα σωματα, αντι να τους βοηθανε καθε σειρα που μπαινει μεσα τους χωνουν περισσοτερο με τις αναρωτικες που περνουν. Κ το αλλο με τις κατηγοριες 80 κ 20 τι βλακεια ειναι; Τι παραπανω δηλαδη θα κανει αυτος στην κατηγορια 80η 70 με αυτον που ειναι στην 20 κ 30; Τα εχουν κανει ολα χαλια πλεον. Οτι να ναι μπαινει στα σωματα ασφαλειας κ ειναι κριμα γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που πραγματικα το γουσταρουν κ μενουν εκτος απο κατι γιωταδες που θελουν μονο κ μονο να λενε οτι ειναι αστυνομικοι στα γκομενακια κ το παιζουν οι καμποσοι κ στην υπηρεσια να περνουν αναρωτικες. Κριμα, για αυτο δεν προκεται να πανε μπροστα αυτα σωματα. Οσο για τα αθληματα Της αστυνομιας ειναι παρα πολυ ευκολα κ πολοι περνανε π. Χ στο 1000αρη με 4.50 κ 5 λεπτα. Οσοι εχουν φιλοτιμο ας μην κανουν τα χαρτια τους λοιπον τρωνε αδικα τις θεσεις απο καποιους αλλους.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από alexantro »

Έσενα πάλι τώρα ξαφνικά σε έπιασε ο πόνος; Γιατί δεν μπήκες απο σχολή αστυφυλάκων στα σώματα ασφαλειάς που τα γουστάρεις τόσο; Δεν έχει μεγάλη βαση! Δεν θέλει μεγάλο απολυτήριο...
Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από A M.A.K »

alexantro έγραψε:Έσενα πάλι τώρα ξαφνικά σε έπιασε ο πόνος; Γιατί δεν μπήκες απο σχολή αστυφυλάκων στα σώματα ασφαλειάς που τα γουστάρεις τόσο; Δεν έχει μεγάλη βαση! Δεν θέλει μεγάλο απολυτήριο...

αν το λες σε μενα φιλε ειμαι ηδη πολλα χρονια μεσα.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από alexantro »

Πόσα χρόνια αν επιτρέπεται και σε πιό σώμα;

Άβαταρ μέλους
A M.A.K
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από A M.A.K »

alexantro έγραψε:Πόσα χρόνια αν επιτρέπεται και σε πιό σώμα;

απο το 1999.
Στρ ΤΘ

Δημοσίευση από Στρ ΤΘ »

Λογικό να υπάρχουν άτομα που θέλουν να μπούν μονο και μονο για τον μισθό. Ομως ειναι κρίμα να το στερείς αυτο απο κάποιον που πραγματικά θέλει να το κάνει. Πιστεύω ομως πως όλοι θα προτιμούσαμε ο καθένας να βρίσκεται στον τομέα του και όχι να κάνει οτι του κάτσει. Κατα την αποψη μου πάντα !:)
solar

Δημοσίευση από solar »

Παιδιά μετα την τελευταια ανακοινωση των πινακων, Συνειδητοποιησα οτι εχω σοβαρες πιθανοτητες να περασω. Η κατηγορια μου ειναι ηλεκτρολογοι μηχανικοι. Επειδη θελω να ειμαι ειλικρινης, την καταθεση αιτησης για την ποροκυρηξη την εκανα με μιση καρδια, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος αν το θελω. Ξεχασα να πω οτι αυτη την στιγμη εργαζομαι. Επειδη παρατηρω στο forum πολλα παιδια που το θελουν πραγματικα θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι αυτο που ελκυει καποιον νεο να μπει αξιωματικος στην πυροσβεστικη. Επισης, ολη η φαση προυποθετει και 2 χρονια εκαπιδευσης στην αθηνα. Τι ειναι λοιπον, αυτο που συγκινει καποιον; Ειναι ο σιγουρος μισθος των 900?;

ευχαριστω για την καθε απαντηση

phaethon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός

Δημοσίευση από phaethon »

solar έγραψε:Παιδιά μετα την τελευταια ανακοινωση των πινακων, Συνειδητοποιησα οτι εχω σοβαρες πιθανοτητες να περασω. Η κατηγορια μου ειναι ηλεκτρολογοι μηχανικοι. Επειδη θελω να ειμαι ειλικρινης, την καταθεση αιτησης για την ποροκυρηξη την εκανα με μιση καρδια, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος αν το θελω. Ξεχασα να πω οτι αυτη την στιγμη εργαζομαι. Επειδη παρατηρω στο forum πολλα παιδια που το θελουν πραγματικα θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι αυτο που ελκυει καποιον νεο να μπει αξιωματικος στην πυροσβεστικη. Επισης, ολη η φαση προυποθετει και 2 χρονια εκαπιδευσης στην αθηνα. Τι ειναι λοιπον, αυτο που συγκινει καποιον; Ειναι ο σιγουρος μισθος των 900?;

ευχαριστω για την καθε απαντηση

Να σε διορθώσω επισυνάπτωντας απόσπασμα απο την σελίδα της Ακαδημίας :
"Η φοίτηση στη Σχολή Ανθυποπυραγών διαρκεί τέσσερα (4) έτη.
Στο πρώτο (1) έτος γίνεται πρακτική εκπαίδευση στις υπηρεσίες, στα δε επόμενα δεύτερο (2), τρίτο (3) και τέταρτο (4) γίνεται θεωρητική - πρακτική εκπαίδευση στη Σχολή.
Το εκπαιδευτικό έτος αρχίζει την 15η Σεπτεμβρίου και λήγει την 15η Ιουνίου. "
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis84 »

phaethon έγραψε:
Να σε διορθώσω επισυνάπτωντας απόσπασμα απο την σελίδα της Ακαδημίας :
"Η φοίτηση στη Σχολή Ανθυποπυραγών διαρκεί τέσσερα (4) έτη.
Στο πρώτο (1) έτος γίνεται πρακτική εκπαίδευση στις υπηρεσίες, στα δε επόμενα δεύτερο (2), τρίτο (3) και τέταρτο (4) γίνεται θεωρητική - πρακτική εκπαίδευση στη Σχολή.
Το εκπαιδευτικό έτος αρχίζει την 15η Σεπτεμβρίου και λήγει την 15η Ιουνίου. "

Να διορθωσω την διορθωση σου, επισυναπτοντας την παραγραφο που αφορα οσους εισαγονται ως πτυχιουχοι στην σχολη ανθυποπυραγων:

2. Οι εισαγόμενοι της παραγρ.1 (α) τοποθετούνται στην Πυροσβεστική Ακαδημία και εκπαιδεύονται επί δύο (2) ακαδημαϊκά έτη. Κατά το Α΄ έτος εκπαιδεύονται πρακτικά σε πυροσβεστικά καθήκοντα στην Ακαδημία και σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης και κατά το Β΄ έτος φοιτούν στη Σχολή Ανθυποπυραγών διδασκόμενοι τα προβλεπόμενα για το Α΄ έτος σπουδών μαθήματα.
(Η παραγρ. Αυτή τέθηκε με το άρθρο 3 Π. Δ.239/1997).

Οσον αφορα το ερωτημα σου solar, κι εγω πτυχιουχος ειμαι πληροφορικης και εχω πιθανοτητες να κληθω με τα ως τωρα δεδομενα. Η διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι ανεργος. Εγω παλι θα ειχα την ιδια απορια για καποιον πτυχιουχο που εργαζεται στο αντικειμενο του, με ασφαλιση και σοβαρο μισθο γιατι να θελει να μπει στην πυροσβεστικη αφου δεν τρελενεται ιδιαιτερα (ειναι και λογικο για καποιον που σπουδαζε 7+ χρονια να παρει πτυχιο και μεταπτυχιακο). Τωρα αν δουλευα σε μια σοβαρη εταιρεια με 1000+ ευρω και ασφαλιση, να πω την αληθεια δεν νομιζω να μπαινα στην διαδικασια. Μονο αν δεν ημουν ευχαριστημενος απο τις συνθηκες της δουλειας.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης