Η σχολή φίλε μου είναι όντως 2ο χιλιόμετρο έξω από την Ξάνθη προς Καβάλα... Από Ξάνθη είμαι και στο λέω.zarkasterd έγραψε:Ρε παιδια κοιταξε κανενας που ειναι οι σχολες γιατι εγω ηξερα οτι της ξανθης ειναι εξω στα 2 χλμ αλλα μου την βγαζει στην περικλεους και ανδρεα δημητριου γωνια που ειναι μεσα στη ξανθη.
Σχολή Αστυφυλάκων - Κατάταξη Ειδικών Φρουρών
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
σωστος ο πανος... Το βρηκα και εγω αδερφε μου... !pantzos4 έγραψε:
Φίλε μου Πάτα στην επιλογή ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ και ετσι σε βγάζει στον ΄χαρτη που φένοντε σπιτια κτλ. Παρε τον Δρομο θα δεις οτι σε όλα εκει που είναι η διευθινσης καταλαβαίνεις που είναι γιατί βλέπεις ένα συγκρότιμα με πολλα κτιρια, αυλές και ελικοδρόμια οπως επισεις και Ασπρες γραμμές που χρισιμοποιουντε στην ορκομοσίες
-
εννοειτε αδερφε... Τον υπνοσακο δν το ξεχναει ΚΑΝΕΝΑΣ...pantzos4 έγραψε:35M.K 310 lele έγραψε:καλα εννοειτε αυτο... Ααα Καλτσες μονο μαλινες θα παρεις η και τιποτα λεπτες;pantzos4 έγραψε:Ε ξέρω και εγώ εγώ θα πάρω αυτα που έχω και ας μην τα χρειαστώ
Για να αθλιτικά θα πάρω και λεπτές.
Γενικά ότι είχα στον στρατό που μπορεί να χρησιμοποιηθει θα πάρω. Και βλέπω τι χρειάζομε και τι όχι.
Το sleeping bag δεν παίζει να το ξεχάσω πάντος

Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
λες να επιτρεπετε αυτο αδερφε;pantzos4 έγραψε:Ο 2ος που λές θα είναι σάκος πλάτης τσαντα σχολική να το πω
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Συναδελφοι δεν μπορω να βρω την σχολη στην κομοτηνη. Αν παω με λεωφορειο μεχρι την κομοτηνη ειναι μακρια μετα αν παρω ταξι. Ειμαι Απο Αγρινιο
-
- Επιλοχίας
Παιδια πάρτε όσους σάκους θέλετε, και ότι χρώμα θέλετε. Δέν θα σας πεί κανένας ΤΙΠΟΤΑ.
λουκέτα θέλει οποσδήποτε
και για να αισθάνεσαι ασφαλής, και για να είσαι καλλημένος.
εμάς όποιος δέν έιχε λουκέτο στην ντουλάπα έτρωγε αναφορά.
θα σας τα πούν και εκεί, λουκέτα πουλάει και στο πρατήριο
μην το κάνεις αυτο το έγκλημα.
πάρε λουκέτα γιατί κλεφτες υπάρχουν παντού.
θα είσαι με άλλα 10 άτομα τα οποία μέχρι χθές δεν ήξερες, και καμία σχέση με αστυνομία δέν έιχαν. Θα τους εμπιστευτείς τόσο έυκολα;
ποτέ δέν ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας.
λουκέτα θέλει οποσδήποτε
και για να αισθάνεσαι ασφαλής, και για να είσαι καλλημένος.
εμάς όποιος δέν έιχε λουκέτο στην ντουλάπα έτρωγε αναφορά.
θα σας τα πούν και εκεί, λουκέτα πουλάει και στο πρατήριο
Οσο για αυριο σκαρπινακι σακακι παντελονακι επιβαλεται...
μην το κάνεις αυτο το έγκλημα.

Συνάδελφοι έλεος... Σε σχολή αστυνομίας θα πάμε με λουκέτα στις βαλίτσες; Ξεφτίλα... Προσωπικά δεν θα πάρω... Πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά αυτός που θα πράξει κλοπή μέσα σε σχολή μπάτσων! Έλεος.
πάρε λουκέτα γιατί κλεφτες υπάρχουν παντού.
θα είσαι με άλλα 10 άτομα τα οποία μέχρι χθές δεν ήξερες, και καμία σχέση με αστυνομία δέν έιχαν. Θα τους εμπιστευτείς τόσο έυκολα;
ποτέ δέν ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας.
35M.K 310 lele έγραψε:λες να επιτρεπετε αυτο αδερφε;pantzos4 έγραψε:Ο 2ος που λές θα είναι σάκος πλάτης τσαντα σχολική να το πω
Γιατί θα τους ρωτίσω; Ρε αρίστο; Τι έπαθες; Χαλασες και εσυ;
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Θα ηθελα να ρωτησω, επειδη θα παρουσιαστω στην Ξανθη ως ειδικος φρουρος, τι θα πρεπει να παρω μαζι μου, και τι θα μας δωσουνε εκει; Θα μας δωσουνε σακους, παντοφλες κτλπ ; Οποιος γνωριζει τα σχετικα ας απαντησει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες