βρε παρτε μαζι σας να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Φιλα τα ρουχα σ να χεις τα μισα. Λεει μια παροιμια. Υπαρχουν παιδια που πεινανε πραγματικα πεινανε δεν Θα διστασουν αν βρουν την ευκαιρεια να κλεψουν ειτε πορτοφολι ειτε κινητο ειτε κανα ρουχο. Πολλα γινονται ακομα κ στην αστυνομια. Το μυαλο θολωνει γι αυτο φιλικη συμβουλη παρτε και ας ειναι αχρειαστες. Που δεν θα ναι αλλα λεω τωρα.nikotou έγραψε:Συνάδελφοι έλεος... Σε σχολή αστυνομίας θα πάμε με λουκέτα στις βαλίτσες; Ξεφτίλα... Προσωπικά δεν θα πάρω... Πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά αυτός που θα πράξει κλοπή μέσα σε σχολή μπάτσων! Έλεος.
Σχολή Αστυφυλάκων - Κατάταξη Ειδικών Φρουρών
35M.K 310 lele έγραψε:καλα εννοειτε αυτο... Ααα Καλτσες μονο μαλινες θα παρεις η και τιποτα λεπτες;pantzos4 έγραψε:Ε ξέρω και εγώ εγώ θα πάρω αυτα που έχω και ας μην τα χρειαστώ
Για να αθλιτικά θα πάρω και λεπτές.
Γενικά ότι είχα στον στρατό που μπορεί να χρησιμοποιηθει θα πάρω. Και βλέπω τι χρειάζομε και τι όχι.
Το sleeping bag δεν παίζει να το ξεχάσω πάντος
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Εγω παλι θα ρωτησω κατι χαζο.
εχω μια βαλιτσα με ροδακια κ λουλουδακια ασπρομαυρη την ειχα παρει Απο μαυρους δεν εχω αλλη. Με ειπαν απ την αστυνομια οτι γενικα δεν επιτρεπονται παρα μονο σακοι ΕΑ. Ομως σαν πρωτη φορα ε δεν εχουμε σακους ΕΑ τι να κανουμε... Δεν νομιζω να παιζει προβλημα τι λετε; Οσο για αυριο ναι οντως σε καθε Α-Τ τμημα ζητανε κ διαφορετικα χαρτια. Εμενα μ ζητησαν μονο ταχις νετ κ ταυτοτητα. Οτι να Ναι. Αλλα υπομονη ας παμε με τα νερα τους παιδες. Οσο για αυριο σκαρπινακι σακακι παντελονακι επιβαλεται...

COMBAT MEDIC έγραψε:35M.K 310 lele έγραψε:καταρχας αδερφε αν το σκεφτεις και λογικα πατα την διευθυνση και μετα ψαξε εκει γυρω να δεις...COMBAT MEDIC έγραψε: Να θεσω μια ερωτηση
εχει κανενας χαρτες με την ακριβη θεση των σχολων; Γιατι ψαχνω στο google maps και στο drive me Και μου βγαζει οτι ναναι
ρε σειρα παταω και μου βγαζει για κομοτηνη ενα στενο (οχι εθνικη οδο) και για ξανθη μου λεει δεν υπαρχει η διευθυνση που ζητησατε τεσπας με βλεπω να πηγαινω και να ψαχνω
Φίλε μου Πάτα στην επιλογή ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ και ετσι σε βγάζει στον ΄χαρτη που φένοντε σπιτια κτλ. Παρε τον Δρομο θα δεις οτι σε όλα εκει που είναι η διευθινσης καταλαβαίνεις που είναι γιατί βλέπεις ένα συγκρότιμα με πολλα κτιρια, αυλές και ελικοδρόμια οπως επισεις και Ασπρες γραμμές που χρισιμοποιουντε στην ορκομοσίες
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
νικος 25 έγραψε:Εγω παλι θα ρωτησω κατι χαζο.εχω μια βαλιτσα με ροδακια κ λουλουδακια ασπρομαυρη την ειχα παρει Απο μαυρους δεν εχω αλλη. Με ειπαν απ την αστυνομια οτι γενικα δεν επιτρεπονται παρα μονο σακοι ΕΑ. Ομως σαν πρωτη φορα ε δεν εχουμε σακους ΕΑ τι να κανουμε... Δεν νομιζω να παιζει προβλημα τι λετε; Οσο για αυριο ναι οντως σε καθε Α-Τ τμημα ζητανε κ διαφορετικα χαρτια. Εμενα μ ζητησαν μονο ταχις νετ κ ταυτοτητα. Οτι να Ναι. Αλλα υπομονη ας παμε με τα νερα τους παιδες. Οσο για αυριο σκαρπινακι σακακι παντελονακι επιβαλεται...
Πέρα ότι τσάντα θες και μην σε νοιάζει. Και για τον στρατό τα ίδια λέγανε και τελικά τίποτα δεν ίσχυε από όσα ακούγαμε. Μία βαλίτσα πάρε για τα πολιτικά και άλλη μια που θα σου δώσουν από εκεί για τις αστυνομίας και είσαι μια χαρα.
νικος 25 έγραψε:. Οσο για αυριο σκαρπινακι σακακι παντελονακι επιβαλεται...
Ποιός το επιβάλει εκτος οτι Δεν υπάρχουν τετοια ρούχα στην ντουλάπα μου τι θα σε κάνουν τάχα;
Οσο για της βαλίτσες εγω σακο της ομάδας θα παρω βαλιτσες δεν έχω και ας με πουν τίποτα.

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
geral έγραψε:νικος 25 έγραψε:Εγω παλι θα ρωτησω κατι χαζο.εχω μια βαλιτσα με ροδακια κ λουλουδακια ασπρομαυρη την ειχα παρει Απο μαυρους δεν εχω αλλη. Με ειπαν απ την αστυνομια οτι γενικα δεν επιτρεπονται παρα μονο σακοι ΕΑ. Ομως σαν πρωτη φορα ε δεν εχουμε σακους ΕΑ τι να κανουμε... Δεν νομιζω να παιζει προβλημα τι λετε; Οσο για αυριο ναι οντως σε καθε Α-Τ τμημα ζητανε κ διαφορετικα χαρτια. Εμενα μ ζητησαν μονο ταχις νετ κ ταυτοτητα. Οτι να Ναι. Αλλα υπομονη ας παμε με τα νερα τους παιδες. Οσο για αυριο σκαρπινακι σακακι παντελονακι επιβαλεται...
Πέρα ότι τσάντα θες και μην σε νοιάζει. Και για τον στρατό τα ίδια λέγανε και τελικά τίποτα δεν ίσχυε από όσα ακούγαμε. Μία βαλίτσα πάρε για τα πολιτικά και άλλη μια που θα σου δώσουν από εκεί για τις αστυνομίας και είσαι μια χαρα.
αν φυσικα χορεσουν σε 1 και πολιτικα και υπνοσακος και παπουτσια και ατομικα ειδοι κτλ. Νομιζω καλυτερα και ενα μικρο σακο ακομα
Ο 2ος που λές θα είναι σάκος πλάτης τσαντα σχολική να το πω
-
- Υποδεκανέας
pantzos4 έγραψε:Ο 2ος που λές θα είναι σάκος πλάτης τσαντα σχολική να το πω
ε ναι οτι βολευει τον καθενα. Το λεω γιατι ειναι και τα παπουτσια και αρβυλες και το λαπτοπ οποιος το παρει...
Βρε συ. Οι αθλητικοι σάκοι έχουν εξτρα πάτω για υποδίματα...zarkasterd έγραψε:pantzos4 έγραψε:Ο 2ος που λές θα είναι σάκος πλάτης τσαντα σχολική να το πω
ε ναι οτι βολευει τον καθενα. Το λεω γιατι ειναι και τα παπουτσια και αρβυλες και το λαπτοπ οποιος το παρει...

Αλλα γενικα και ένας πλατς και για της εξόδους χρισιμέυει
Οντως ενας σακος δεν φτανει ειναι αρκετα αυτα που πρεπει να παρουμε γι αυτο θα παρω 2 σακους οχι σακιδια πλατης. Και αυτο που λεει ο ΠΑΤΖΟΣ ειναι σωστο ε οχι και να μας κανουν κουμαντο κ να μας την πουν τα 18χρονα στην πυλη γιατι πχ θα εχουμε περιεργους σακους. Μετα θα γινει βιετναμ εκει

-
- Υποδεκανέας
pantzos4 έγραψε: Βρε συ. Οι αθλητικοι σάκοι έχουν εξτρα πάτω για υποδίματα...
Αλλα γενικα και ένας πλατς και για της εξόδους χρισιμέυει
για οσους εχουν αθλητικο σακο οι αλλοι ειναι χωρις πατο οποτε...
-
- Υποδεκανέας
Ρε παιδια κοιταξε κανενας που ειναι οι σχολες γιατι εγω ηξερα οτι της ξανθης ειναι εξω στα 2 χλμ αλλα μου την βγαζει στην περικλεους και ανδρεα δημητριου γωνια που ειναι μεσα στη ξανθη.
Οι δόκιμοι αστ/κες δεν πρόκειται κ δέν μπορούν να ασχοληθούν με τους εκπαιδευόμενους Ε. Φ. Σίγουρα δεν θα δόσεις καλή εντύπωση στους εκπαιδευτές αν σκάσεις μύτη με σκουλαρικια, σκισμενα ρούχα και πάνκ μαλλι. Αν το κάνεις απο αντίδραση και μαγκία παίζοντας το δήθεν ξεψάρωτος όλο κ κάποιος ''καυλόμπατσος'' εκπαιδευτης θα σε βάλει στο μάτι (Εδω που τα λέμε με το δίκιο του κίολας) Κ σίγουρα αυτο δεν θέλεις να συμβει αν επιθυμείς να περάσεις μια ''ανέμελη'' εκπαίδευση... Σκέψου λογικά Κ αποφάσισε...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
εγω με τις φόρμες θα πάω. Πειράζει;pantzos4 έγραψε:νικος 25 έγραψε:. Οσο για αυριο σκαρπινακι σακακι παντελονακι επιβαλεται...
Ποιός το επιβάλει εκτος οτι Δεν υπάρχουν τετοια ρούχα στην ντουλάπα μου τι θα σε κάνουν τάχα;
Οσο για της βαλίτσες εγω σακο της ομάδας θα παρω βαλιτσες δεν έχω και ας με πουν τίποτα.Θα έχουμε μια καλη αρχη αν ειναι κανένας γκαβλόμπατσος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης