Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν παραιτηθει καποιος απο ενα σωμα ασφαλειας εφοσον εχει μπει στην σχολη και εχει ορκιστει δεν μπορει να ξαναπαει αλλου μετα σε σωμα ασφαλειας παλι να ξερετε boys...
Καλυτερα να μαθει καποιος και ας το πει. Αλλα νομιζω ισχυει. Το θυμαμαι και απο τους εποπ που ενας φιλος μου ηθελε να παραιτηθει και δεν μπορουσε ομως να ξανακανει χαρτια να μπει αλλου απαγορευοταν. Και νομιζω οτι ειναι και πολυ δικαιο αυτο στην τελικη.
Και ένας φίλος που πέρασε στους 5αετείς μου είπε ότι δε θα δώσουν τα παιδιά και στην προκήρυξη των 725, παρόλο που και ο ίδιος είναι στους πρώτους επιλαχόντες. Περιέργο μου ακούγεται.
Δε μπορούν να δώσουν επειδή έχουν ξεκινήσει ήδη τις σχολές;
Καποιος που ειναι ειδ φρουρος στην πρακτικη του ή 5ετους υποχρεωσης πυροσβεστης στη σχολη, μπορει κανονικα να παει να περασει τις 3 δοκιμασιες και μετα να παραιτηθει κανονικα;
προς επιτυχωντες 5ετεις πυροσβεστες: Τι σας ειπανε εσας;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Οι 5ετούς υποχρέωσης μπορούν να συμμετάσχουν στην προκήρυξη των μονίμων... Στη Νάουσα είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το αρχηγείο, έχουν στέιλει δηλαδή κάποια ερωτήματα και περιμένουν απάντηση... Οπότε θα ξέρουμε και περισσότρες λεπτομέριες...
HARMONICA έγραψε:Οι 5ετούς υποχρέωσης μπορούν να συμμετάσχουν στην προκήρυξη των μονίμων... Στη Νάουσα είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το αρχηγείο, έχουν στέιλει δηλαδή κάποια ερωτήματα και περιμένουν απάντηση... Οπότε θα ξέρουμε και περισσότρες λεπτομέριες...
ευχαριστω φιλε για την γρηγορη απαντηση.
πιο πολυ με νοιαζει να φυγουν ειδ φρουροι μιας και ειμαι μια ανασα να μπω ως επιλαχων...
btw (μιας και το θεμα εκλεισε. Χθες καλεσαν κι αλλους επιλαχωντες ειδ φρουρους.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown