Επιτυχόντες σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Σε οσους πετυχαν ειδικοι φρουροι και εχουν κανει τα χαρτια τους και πυροσβεστικη οπως εγω εχω δυσαρεστα νεα τα αποτελεσματα της πυροσβεστικης θα αργησουν πολυ να βγουν οποτε θα εχουν υπογραψει οι δοκιμοι φρουροι θα πρεπει να παρουμε ρισκο οσοι θελουμε πυροσβεστικη εγω προσωπικα θα το παρω και ας ειναι η δευτερη φορα που πετυχαινω φρουρος και δεν θα παω.
ΕΦ2011
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

Καλημερα παιδια, να κανω μια ερωτηση: Ειμαι επιτυχων εφ. Μενει να περασω ψυχοτεχνικα-υγειονομικα-αθληματα που λογικα θα τα περασω. Επισης ειμαι επιλαχων λφ. Αν εχω περασει τα αθληματα για εφ μετα μπορω να δωσω τα ψυχοτεχνικα-υγειονομικα-αθληματα για λφ; Και αν περασω και εκει μπορώ να φυγω "ανωδυνα" απο εφ και να παω λφ;
(δεδομενου οτι δε θα εχουμε μπει στη σχολη εφ ακομα)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από την στιγμή που μπορείς να παραιτηθείς ενώ είσαι μέσα στην σχολή γιατί να μην μπορείς να παραιτηθείς και πριν γίνουνε όλα αυτά; Δες το λογικά
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Τι γίνεται αν κάποιος είναι επιτυχών και στους ειδικούς φρουρούς και στην πυροσβεστική, Μπόρει κάποιος να με βοηθήσει; Μπορεί να έχει το δικαίωμα επιλογής?
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από pantzos4 »

Όσο είσαι ακόμα δόκιμος ΕΦ έχεις επιλογή. Απλά. Πρέπει να το ριψοκινδινέψεις μετά γιατί θα παρετιθείς απο ΕΦ πχ και θα πας στην πυροσβεστική αν χτύπα ξύλο κοπείς εκει δεν έχεις δικαίομα επιστροφής
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

pantzos4 έγραψε:Όσο είσαι ακόμα δόκιμος ΕΦ έχεις επιλογή. Απλά. Πρέπει να το ριψοκινδινέψεις μετά γιατί θα παρετιθείς απο ΕΦ πχ και θα πας στην πυροσβεστική αν χτύπα ξύλο κοπείς εκει δεν έχεις δικαίομα επιστροφής

Άρα δόκιμος Ε. Φ θεωρείσαι πότε; Από την στιγμή που μπεις στην σχολή ή από την στιγμή που ολοκληρώσεις επιτυχώς το τετραημερο των δοκιμασιών;

Αν είσαι δόκιμος στην δευτερη περίπτωση τότε προσωπική άποψη η βάση της πυροσβεστικής θα πέσει αρκετά σε διαφορετική περίπτωση όλα είναι ανοιχτα

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από pantzos4 »

Alexandros9 έγραψε:
pantzos4 έγραψε:Όσο είσαι ακόμα δόκιμος ΕΦ έχεις επιλογή. Απλά. Πρέπει να το ριψοκινδινέψεις μετά γιατί θα παρετιθείς απο ΕΦ πχ και θα πας στην πυροσβεστική αν χτύπα ξύλο κοπείς εκει δεν έχεις δικαίομα επιστροφής

Άρα δόκιμος Ε. Φ θεωρείσαι πότε; Από την στιγμή που μπεις στην σχολή ή από την στιγμή που ολοκληρώσεις επιτυχώς το τετραημερο των δοκιμασιών;

Αν είσαι δόκιμος στην δευτερη περίπτωση τότε προσωπική άποψη η βάση της πυροσβεστικής θα πέσει αρκετά σε διαφορετική περίπτωση όλα είναι ανοιχτα

Δόκιμος Ε. Φ είσαι απο όταν θα μπείς στην σχολή. Βασίκα αν θυμάμε καλά ορκίζεσε στα τμήματα πριν πας στην σχολή. Τοτε θεωρίσε δοκιμος Ε. Φ και μολις περασει το 4ημο εισαι Ε. Φ πριν το 4μηνο παρετήσε όποτε θέλεις

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Μαγκες ξερει κανενας ποσα ατομα εχουν περασει κ πυροσβεστικη κ φρουροι; Περιπου;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καμια 200αρια είναι φιλαρακι πάνω κάτω
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από chris1561985 »

Λοιπον για να μην αγχωνεσται οσοι ειναι σε καλη θεση επιλαχων... Εκατσα χθες και τα ειδα ενα ενα μεχρι την δικια μου θεση 472 δηλαδη στην α κατηγορια παντα.(70%) παιδια εχει 179 περασμενους ειδικους φρουρους που περνανε και πυροσβαστικη... Οι 22 απο αυτους ειναι επιλαχοντες στην πυροσβεστικη και περνανε ειδικους οποτε 22 ειναι σιγουροι εκτος λιστας πυροσβεστικης. Αυτοματος εγω απο 52ος επιλαχων γινομαι 30ος... Με καταλαβατε; Και θεωρω απιστευτο να φυγουν ολοι οι υπολοιποι 157 απο ειδικοι και να πανε πυροσβεστες. Προσωπικα για μενα οντας μου λειπουν 30 θεσεις ακομα ειμαι πιστευω μεσα και οχι επιλαχων χωρια απο τα αθληματα κτλ. Εκατσα εναν εναν και τους ειδα απο το pdf που κατεβασα με copy paste στο search τα ονοματα των επιτυχοντων απο τους 2 πινακες... :)
ελπιζω να βοηθισα και να εδωσα ελπιδες ακομα και στον 179το επιλαχων τουλαχιστων!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από handballer »

Φίλε μου πισεύω αρκετοί θα πάνε και Πυροσβεστική. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τη δουλειά που θα κάνεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου... Πυροσβέστης λοιπόν ή Αστυνομικός?
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Πίστεύω ότι τα παιδία από επαρχία θα ήθελαν πυροσβεστική και τα παιδιά από Αθήνα αστυνομικοι γτ και τα λεφτά είναι καλύτερα αλλα και για διαφορους λόγους, εύχομαι πάντως να μην παρθούν αποφάσεις που μπορεί ο καθένας μας να μετανιώσει αργότερα επομένως καλή επιτυχία σε όλους
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από solid »

Alexandros9 έγραψε: Πίστεύω ότι τα παιδία από επαρχία θα ήθελαν πυροσβεστική και τα παιδιά από Αθήνα αστυνομικοι γτ και τα λεφτά είναι καλύτερα αλλα και για διαφορους λόγους, εύχομαι πάντως να μην παρθούν αποφάσεις που μπορεί ο καθένας μας να μετανιώσει αργότερα επομένως καλή επιτυχία σε όλους
Το θέμα alexandros είναι ο κάθε ένας να τα ζυγίσει και να κάνει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Εντάξει, για τα χρήματα δεν νομίζω και 80 ευρώ, άντε και παραπάνω να κάνουν τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εγω Φίλε μου που είμαι από κοζάνη αν πήγαινα Ε. Φ αθήνα θα ήθελα ένα κάρο λεφτά για να ζήσω αν περάσω πυροσβέστης κάτι γίνεαι τουλάχιστον... Συμφωνώ και γώ ο καθένας να τα ζυγίσει
solid
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από solid »

Alexandros9 έγραψε: Εγω Φίλε μου που είμαι από κοζάνη αν πήγαινα Ε. Φ αθήνα θα ήθελα ένα κάρο λεφτά για να ζήσω αν περάσω πυροσβέστης κάτι γίνεαι τουλάχιστον... Συμφωνώ και γώ ο καθένας να τα ζυγίσει
Εγώ έχω συναδέλφους μόνιμους αλλά και εποχικούς που οι πιο πολλοί είναι από επαρχία και έχουν έρθει αθήνα και τα βγάζουν πέρα-ούτε πλούσια ούτε φτωχά- αλλά ικανοποιητικά και αυτό λέει πολλά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες