yandr έγραψε:Δεν έχεις άδικο, αλλά ξέρεις τι γίνεται;
Άμα με κάνουν add όλοι οι επισκέπτες του site θα παραγίνω δημοφιλής!
χαχαχαχαχαχα Όντως, δεν έχεις άδικο! Όσο για το αγενής δεν νομίζω να το πει κανείς, απλά όλοι θα κατανοήσουν ότι Θα κατακλυσμένος από μηνύματα και δεν θα ξέρεις που θα πρωτοαπαντήσεις Έγω ήθελα να σε πειράξω Αλλά ναι κάπια στιγμή κάνε το
illy έγραψε: χαχαχαχαχαχα, φαντάζεσαι Γιάννη να γίνουν όλοι όσοι είναι εδώ μέλη; ; 'Ολα τα συστήματα αυτό θα πάθουν,
Καμία δεν είμαι Γιάννη μου για τον λόγο που βλέπεις παραπάνω... μπορεί να μπλοκάρουν όλα τα συστημάτα, να πέσει πάλι η τάση του server... Χαχαχαχα, λες να γίνω; ΥΓ: Ξαναάνοιξε το θέμα με την ονομασία του site σου για να ακούσουμε και άλλες απόψεις... Θεωρώ πως καλό θα ήταν να το αλλάξεις! Κάποια στιγμή όταν έψαχνα τη σελίδα μέσω του google μου εμφάνιζε τα Σκόπια και νευρίαζα Έλεγα:"Σκόπια και στα μούτρα σου-στο google απευθυνόμουν- Εγώ θέλω τη σελίδα με το στρατιωτικό φόρουμ"
Υπαρχει καποιος τροπος να προωθησουμε το site μεσω του φατσαμπουκ; Επισης, βλεπω καποιοι αντιμετωπιζουν καποια προβληματα, ενταξης στο φορουμ και το αναφερουν στο φατσαμπουκ.