well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Στην Προκήρυξη λέει ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε σε περισσότερο από μια κατηγορία. Στην περίπτωση μου θέλω να συμμετάσχω στην κατηγορία Β και Γ. Σε αυτήν την περίπτωση τα δικαιολογητικά (Απολυτήριο, Ταυτότητα, άδεια οδήγησης) τα θέλουν μια φορά οι Εις διπλούν;Σας Ευχαριστώ!
μια φορα φιλε, εκανα και εγω σε 2 κατηγοριες, και τους τα εδωσα μια φορα και για τις 2 κατηγοριες
well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Στην Προκήρυξη λέει ότι μπορούμε να συμμετάσχουμε σε περισσότερο από μια κατηγορία. Στην περίπτωση μου θέλω να συμμετάσχω στην κατηγορία Β και Γ. Σε αυτήν την περίπτωση τα δικαιολογητικά (Απολυτήριο, Ταυτότητα, άδεια οδήγησης) τα θέλουν μια φορά οι Εις διπλούν;Σας Ευχαριστώ!
μια φορα φιλε, εκανα και εγω σε 2 κατηγοριες, και τους τα εδωσα μια φορα και για τις 2 κατηγοριες
Akspoogy έγραψε:Δεν νομιζω να υπαρχει καπου για να την κατεβασεις, εκει πας και την κανεις
Καλημερα σε όλους! Αν πάντως την βρει κάποιος ανεβασμενη καπου ας στειλει link, γτ θέλω να επιβεβαιώσω κατι.
Μήπως θυμάται κανεις που έδωσε για Α κατηγορία στον πίσω πίνακα που είχε τις ειδικότητες, ποια ήταν αυτή με κωδικό 6, ήταν πληροφορικής ΑΕΙ ή πληροφορικής ΑΤΕΙ;(επρεπε να το συμπληρωσουμε στο μπροστινό φύλλο μετά)