Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Akspoogy »

fotiss έγραψε:Παιδια θα δωσουμε παλη παραβολα 15ευρω

οχι φιλε, δεν δινουμε παλι
c_h_r
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από c_h_r »

Καλησπέρα σας παιδιά, δεν βρήκα καταλληλότερο thread και έτσι postarw εδώ...

στην προκήρυξη λέει:

Οι πολύτεκνοι βεβαίωση του οικείου Συλλόγου Πολυτέκνων (ή όπου δεν υπάρχει, του οικείου

Ταμείου Προνοίας και Προστασίας Πολυτέκνων) θεωρημένη από την Ανώτατη Συνομοσπονδία

Πολυτέκνων Ελλάδας. Τρίτεκνοι ή γονείς τριτέκνων, Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (εάν οι

υποψήφιοι είναι γονείς ή τέκνα τριτέκνων οικογενειών

Δηλαδή οσοι είναι γονεις ή τέκνα τρίτεκνων απλα προσκομίζουν πιστοποιητικο οικ. Κατάστασης;

και οι πολύτεκνοι (συγκεκριμένα τέκνο πολυτεκνης οικ.) τι ακριβώς προσκομίζουν γιατί δεν βγάζω άκρη, που πρέπει να απευθυνθώ για να μου δώσουν την βεβαίωση πολυτεκνίας; Μήπως να πάω και πιστοπ. Οικ. Κατάστασης καλου κακού;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όπως διαπιστώνεις, δεν αρκεί μονάχα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αλλά πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από πιστοποιητικό της Α. Σ. Π. Ε.

Επομένως πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μόνο του είναι ένα απλό χαρτί και τίποτα παραπάνω.

c_h_r
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από c_h_r »

Αρα θα πάω κατευθείαν στην Α. Σ. Π. Ε και μ δίνουν εκεί την βεβαίωση; Γιατί δεν μου έρχεται στο μυαλό να υπάρχει κάποια υπηρεσία σαν αυτές που λεει: Οικείου Συλλόγου Πολυτέκνων (ή όπου δεν υπάρχει, του οικείου Ταμείου Προνοίας και Προστασίας Πολυτέκνων) και στην συνέχεια την βεβαίωση που θα πάρω απο εκεί να την θεωρήσω στην ΑΣΠΕ (έτσι τουλ λεει στην προκήρυξη)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Καλό θα ήτανε να επικοινωνήσεις με τους αρμοδίους

ΑΣΠΕ

Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Stauros »

Greek_Army έγραψε:
Stauros έγραψε:Στην σελιδα 7 της προκυρηξης λεει Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου.8 του ν.1599/1986 και καποια αλλα αρθρα, αυτες ειναι διαφορετικες υπευθυνες δηλωσης ή μια;

Απο που θα τις βρουμε αυτες;

Στις δίνουν εκεί

Την πρωτη υπευθυνη δηλωση μου την εδωσαν και απο το ΚΕΠ και μου ειπαν απο κει οτι οι αλλες ειναι της πυροσβεστικης, οποτε μαλλον θα της συμπληρωσουμε εκει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στην προηγούμενη προκήρυξη που είναι ακόμα σε εξέλιξη δεν χρειάστηκε καμία υπεύθυνη δήλωση, τουλάχιστον για όσους έκαναν τα χαρτιά τους στην μαγούλα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από greko_27 »

Μπορουν οι μη απολυθεις απο τον στρατο ως Ι1 να κανουν αιτηση σε προκηρυξεις της πυροσβεστικης; ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.

Με παλαιοτερες προσφυγες επιτυχοντων που αποβληθηκαν απο τη σχολη γι αυτο το λογο και δικαιωθηκαν οπως δειχνουν κακως υπαρχει η σχετικη εντολη στην προκηρυξη που εμποδιζει αυτους που δεν απολυθηκαν ως Ι1 και ουδεις δεν μπορει να εμποδισει καποιον να κανει τα χαρτια του στη συγκεκριμενη προκ!

Αληθεια για ποιο λογο νομοθετης δεν εχει αλλαξει ακομα το σχετικο φεκ που αφορα τις προκηρυξεις της πυροσβεστικης;

Αραγε ανοιγει ο δρομος και για τους γιωταδες; Μαλλον ναι!This is HELLADISTANΕικόνα

ΥΓ.Θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη απο τους διαχειριστες του φορουμ που ποσταρα εδω την συγκεκρινμενη αποψη- διαπιστωση!

Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Stauros »

Ρε συ greko27αλλα για μενα ειναι αδικο, αυτος που εκανε θαλαμοφυλακας να περνει τα ιδια μορια με αυτον που χτυπουσε σκοπετο 4-6 (κ με 1 μετρο χιονι, ΠΩ ΠΩ ΟΝΟΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ), δλδ αυτος ενα σωστο στρατιωτικο δεν μπορουσε να κανει, αλλα μπορει να ειναι σωστος πυροσβεστης; Τουλαχιστον αναλογα με το Ι που ειναι ας χανουν μορια.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από greko_27 »

EΝ μερη εχεις δικαιο αλλα ομως οταν στο λιμενικο και στα λοιπα σωματα ασφαλειας δεν υπαρχουν περιορισμοι με βαση το Ι με το οποιο απολυθηκες λογικο καπιοι να βρηκαν νομικο "πατημα" και δικαιωθηκαν! Εν παση περιπτωση αφ οσον κρινεσε απο υγειονομικη επιτροπη για την πυροσβεστικη (στρατιωτικα νοσοκομεια) και σε κρινουν υγειονομικα καταλληλο δεν παιζει κανενα ρολο με τι Ι απολυθηκες... Εκτος αυτου ανετα η υγειονομικη-ες επιτροπη-ες μπορουν να κοψουν καποιον που απολυθηκε ως Ι1. Η ουσια ειναι μια... Καποιος που απολυθηκε απο το στρατο πχ με Ι2 (ακομα και εαν το εχει αλλαξει σε Ι1 μετα την απολυση του) και εχει κριθει επιτυχων εαν τον αποβαλουν απο την σχολη (εννοειτε πως θα τον αποβαλουν) και εχει λεφτα και κινηθει νομικα θα δικαιωθει!

ΥΓ. Σωστος πυροσβεστης ειναι αυτος: http://www.usfa.fema.gov/ Και οχι ο ελληνας πυροσβεστης.

nasos23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nasos23 »

Το απολυτηριο λυκειου αν εχει επικειρωθει απο το Κ. Ε. Π το παιρνουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nasos23 έγραψε:Το απολυτηριο λυκειου αν εχει επικειρωθει απο το Κ. Ε. Π το παιρνουν;

Mα μόνο έτσι το δέχονται, αντίγραφο και επικυρωμένο.

nasos23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nasos23 »

Απλα μου ειπαν απο την πυροσβστικη οτι χρειαζεται επικυρωση απο το σχολειο που εχω τελειωσει!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nasos23 έγραψε:Απλα μου ειπαν απο την πυροσβστικη οτι χρειαζεται επικυρωση απο το σχολειο που εχω τελειωσει!

Ε; Εικόνα Τι ακριβώς να σου επικυρώσει το σχολείο; Αφού το αντίγραφο θα πας, γι'αυτό θέλει επικύρωση από το ΚΕΠ

nasos23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nasos23 »

Δεν το δεχονται απο κεπ μου ειπαν μονο απο το σχολειο, απλα μου φανηκε χαζο και γι'αυτο εκανα την ερωτηση...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες