Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αμα δεν εχει το τυπου α πως μπορει να κανει τα χαρτια του; Θα τους πεις κρατηστε μου μια θεση κ οταν το βγαλω θα σας το φερω; Δεν γινετε αυτο. Ετσι την πατησαν ατομα για εφ περσυ! Εαν θυμαμαι καλα η στρατολογια δινει τα τυπου α μετα απο καποιες ημερες απολυσεις.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από greko_27 »

Βεβαιωση ΤΥΠΟΥ Α στην προκηρυξη δινουν μονον οσοι εχουν υπηρετησει δοκιμοι αξιωματικοι, ειδικες δυναμεις και προεδρικη φρουρα... Οι υπολοιποι δεν χρειαζετε να δωσουν... Τωρα θα μου πεις το παληκαρι ειναι δοκιμος και λογικα θα χασει τα μορια του γιατι δε μπορει να παρει του τυπου α...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι δεν χρειάζεται γιατί το ζητάει η υπηρεσία αυτεπάγγελτα Εικόνα Εδώ μερικοί έχουμε απολυθεί με προσωρινό απολυτήριο και ακόμα δεν μας έχουνε δώσει το κανονικό... Εικόνα Που να ζητήσεις και πιστοποιητικό τύπου Α την ημέρα που απολύεσαι, δεν θα γράφει τίποτα μέσα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Παντως καλο θα ηταν να παρει τηλεφωνο ο ενδιαφερομενος στο αρχηγειο της πυροσβεστικης... Απο νομικης αποψης επειδη απολυετε στις 16 δεν βρισκω λογο να μην τον αφησουν να κανει τα χαρτια του... Το θεμα ειναι εαν μπορει να αποδειξει οτι απολυετε προσφατα... Το μονο σιγουρο ειναι δεν περνει τα μορια του δοκιμου επειδη κατα την προθεσμια καταθεσης των δικαιολογητικων δεν εχει αποκτησει αυτο τον προσον... Πιστευω πως εγινα κατανοητος
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

greko_27 έγραψε:Βεβαιωση ΤΥΠΟΥ Α στην προκηρυξη δινουν μονον οσοι εχουν υπηρετησει δοκιμοι αξιωματικοι, ειδικες δυναμεις και προεδρικη φρουρα... Οι υπολοιποι δεν χρειαζετε να δωσουν... Τωρα θα μου πεις το παληκαρι ειναι δοκιμος και λογικα θα χασει τα μορια του γιατι δε μπορει να παρει του τυπου α...

γιαυτο το ειπα αυτο για το τυπου Α το θεωρησα δεδομενο οτι ξερει πως τυπου Α καταθετουν μονο δεα-ειδικοδυναμιτες κτλ... Αν δεν καταθεσει εξ αρχης τυπου Α στην περιπτωση που ειναι δεα η ειδικες δυναμεις χανει τα μορια του, οποτε και να το καταθεσει αργοτερα δεν πιανεται. Δεν πιανεται γιατι μετα πρεπει να αλλαξει ολη η σειρα επιτυχιας. Η το βαζεις εξ αρχης και παιρνεις τα μορια η καθολου. Αμα ειναι ετσι να τους πω και εγω οτι τον φλεβαρη θα εχω και το ισιντιελ, να μου το μετρησουν τοτεΕικόναΕικόναμακαρι να γινοταν, αλλα δεν... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Το θεμα ειναι εαν μπορει να καταθεσει τα χαρτια του... Εννοειτε βεβαια οτι χανει τα μορια του δοκιμου... Αλλα απο το τιποτα καλυτερα εας τα κανει και οτι βγει!
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

greko_27 έγραψε:Το θεμα ειναι εαν μπορει να καταθεσει τα χαρτια του... Εννοειτε βεβαια οτι χανει τα μορια του δοκιμου... Αλλα απο το τιποτα καλυτερα εας τα κανει και οτι βγει!

εννοειται! Απανω τους στρατιωτη... !
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Ξέρει κανείς?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

πολιτης 1 έγραψε:Μπορούμε να κάνουμε αίτηση; Ξέρει κανείς;

Ναι μπορεις! Αλλα εαν εισαι ηδη στους επιτυχοντες των 5ετους υποχρεωσεων για ποιο λογο να μπεις στην ιδια διαδικασια; Ασε που υπαρχει ενεδεχομενο να κολλησει η διαδικασια καπου!

TARAXIAS1984

Δημοσίευση από TARAXIAS1984 »

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα μία διευκρίνηση, από που μπορώ να πάρω αυτά τα χαρτιά Γιατί ούτε το Ο. Α. Ε. Ε. Ξέρω τι είναι ούτε βιβλιάρια ενσήμων υπάρχουν πλέον Εικόνα,-Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος
εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της
προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό
διάστημα. Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πραγματικά
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

TARAXIAS1984 έγραψε:Γειά σας παιδιά, θα ήθελα μία διευκρίνηση, από που μπορώ να πάρω αυτά τα χαρτιά Γιατί ούτε το Ο. Α. Ε. Ε. Ξέρω τι είναι ούτε βιβλιάρια ενσήμων υπάρχουν πλέον Εικόνα,-Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος
εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της
προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό
διάστημα. Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πραγματικά

Ο. Α. Ε. Ε = Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών

http://www.oaee.gr/

Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από john »

Παιδια ξερετε ποτε θα βγει η επομενη προκηρηξη του 12;

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Εχει βγει ήδη ρε παλικάρι
ναυτοπαις

Δημοσίευση από ναυτοπαις »

Ξαναβγηκε διαγωνισμος προσληψεων.

8ελω να πιστευω πως με προπονηση 8α τα καταφερω με τα α8ληματα αν και η χτεσινες μου δοκιμες ηταν απογοητευτικες λολ

4 ελξεις εκανα, και στο χιλιαρι που νομιζα πως 8α κανω περιπατο (γιατι ασχολουμε λιγακι με το ποδηλατο και νομιζα εχω αντοχες) χρειαστηκα 4:40 λεπτα

Πωπω ζορικα, και το χειροτερο που φοβαμε απο ολα, γιατι δεν μπορω να φανταστω τον βα8μο δυσκολιας και δεν ξερω πως να δοκιμασω τον εαυτο μου, ειναι η δοκος ισσοροπιας. Ακουω παιδια οτι σας συμβουλευαν οι πυροσβεστες για την δοκο, δηλαδη τι σας ελεγαν;

χρειαζομαι πολυ εξασκηση ακομη, πειτε μου την γνωμη σας για το αν εχω χρονο να ετοιμαστω 11 με 16 ιανουαριου ξεκιναν οι αιτησεις.

Εαν περασω τα α8ληματα, εαν δεν με βρουν τρελο, και εαν δεν με κοψουν οι γιατροι (φοβαμε λιγο για τα ματια αλλα 8α κανω επεμβαση εαν δω οτι το εχω με τα α8ληματα (φοβαμε και την ιδια την επεμβαση λολ))
Εαν λοιπον περασω απο τις δοκιμασιες αυτες, πιστευω πως στην καταταξη με τα μορια δεν 8α εχω μεγαλο ανταγωνισμο, γιατι 8α παω για ειδικοτητα στα Πλωτα της πυροσβεστικης, ειχα καλες επιδοσεις στην σχολη, εχω και αγγλικα-ECDL που δεν εχει ο μεσος ορος των αποφοιτων της σχολης μου και υπηρετησα και ειδικες δυναμεις οποτε 8α παρω και απο εκει μορια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Αρχηγέ για τα αθλήματα της προηγούμενης προκήρυξης υπάρχει σχετικό θέμα (διάβασε το)

2. Τώρα γενικά κάπου το έχεις χάσει το θέμα, για να περάσεις από αθλητικά-ψυχοτεχνικά και υγειονομικά θα πρέπει πρώτα να είσαι στον πίνακα με τους επιτυχόντες της αντίστοιχης κατηγορίας

3. Στην προκήρυξη που βρίσκεται σε εξέλιξη, όλες οι δοκιμασίες γίνονται μέσα σε 7 ημέρες, τώρα πότε θα προλάβεις να κάνεις laser να αναρρώσεις και να γίνεις καλά δε το γνωρίζω... ( Διόρθωση μυωπίας με λέιζερ )

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες