tsartas έγραψε:Ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς, εφόσον περάσεις και τις αθλητικές δοκιμασίες για τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, μέχρι πότε μπορείς να αρνηθείς την πρόσληψη για να κάνεις αίτηση και στην νέα προκύρηξη για δόκιμους πυροσβέστες;
Αξίζει πιστεύετε να ρισκάρει κανείς; Και τον παίρνει χρονικά να κινηθεί και στις δύο προκυρήξεις;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Αίτηση κάνεις αρχές Ιανουαρίου. Σε παίρνει άνετα, ειδικά αν έχεις έτοιμα τα δικαιολογητικά και τα καταθέσεις στην αρχή της προθεσμίας. Παραίτηση δηλώνεις όσο είσαι στη σχολή πριν την ονομασία (και στο διάστημα της πρακτικής). Πριν μπεις στη σχολή, σε οποιοδήποτε στάδιο της προκήρυξης, απλά σταματάς να ασχολείσαι, οπότε αποκλείεσαι αυτόματα από τα περαιτέρω. Εγώ πάντως, αν ήμουν τελειωμένος επιτυχών στους 5ετείς και είχα πιθανότητες να είμαι επιτυχών στους Γενικών Υπηρεσιών, δε θα το ρίσκαρα καθόλου: Τα λεφτά θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια (και η όποια διαφορά θα καλυφθεί άνετα αν οι 5ετείς μπουν 3-4 μήνες νωρίτερα από τους ΓΥ), οι τοποθετήσεις πάνω-κάτω οι ίδιες, η διαφορά βαθμού στο ΠΣ δε μετράει όσο στο στρατό κλπ. Συν το ρίσκο να ολοκληρωθεί η μια προκήρυξη και η άλλη να κολήσει κάπου...
Εχει απολυτο δικαιο ο been there... Αυτη νεα προκυρηξη υπαρχει πιθανοτα να κολλησει ειδικα τωρα με τις εκλογες που θα γινουν σιγουρα και δεν τις αποφευγουμε... Προεκλογικη περιοδος (για ενα μηνα δεν μπορει να δημοσιευτει τιποτα οσον αφορα για νεες προσληψεις) ορκομωσια νεας κυβερνηση, νεος υπουργος... Νεα βυσματα. Και εχει ο θεος... πολυ φοβαμαι μην γινουν τα ιδια οπως και το 2004...
Καλησπέρα σε όλους! έδωσε κανείς στην πρόσφατη προκήρυξη της πυροσβεστικής για τις 4000 θέσεις; θέλω να δώσω σε αυτή που έβγαλαν τώρα και θέλω να ξέρω λίγο για τις διαδικασίες. Ήταν αυστηροί; ευχαριστώ για το χρόνο σας! καλές γιορτές σε όλους!
Καλησπερα! Εδωσα εγω αλλα πηρα τα 3 του αγιου βασιλη. Καμια σχεση η προηγουμενη με αυτη! Ριξε μια ματια (υπαρχουν λινκ σε σελιδες πιο πισω) κ θα δεις τις διαφορες ευκολα.
Καλημέρα παιδιά, καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!
Η προκύρηξη αυτή έχει προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως 16 Ιανουαρίου. Η 313 σειρά ΔΕΑ (που είμαι και εγω) απολύεται απο 16 έως 19 Ιανουαρίου. Γνωρίζει κάποιος να μας πεί τί γίνεται με αυτη την περίπτωση μιας και είναι κρίμα να χάνεται ενας διαγωνισμός για 2-3 μέρες. Υπάρχει τρόπος να καταθέσουμε τα χαρτιά μας και εμείς;
δημητρης25 έγραψε:Απλα δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου.
Γιατι να μην μπορει; Αφου οταν τελειωσει ο διαγωνισμος και παρουσιαστουν οι επιτυχοντες στην σχολη θα εχει ηδη απολυθει απο τον στρατο! Εας παρει τηλ στην πυροσβεστικη για να του πουν τι να κανει!
mastixas έγραψε:Καλημέρα παιδιά, καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε!
Η προκύρηξη αυτή έχει προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως 16 Ιανουαρίου. Η 313 σειρά ΔΕΑ (που είμαι και εγω) απολύεται απο 16 έως 19 Ιανουαρίου. Γνωρίζει κάποιος να μας πεί τί γίνεται με αυτη την περίπτωση μιας και είναι κρίμα να χάνεται ενας διαγωνισμός για 2-3 μέρες. Υπάρχει τρόπος να καταθέσουμε τα χαρτιά μας και εμείς;
Φιλαρακι χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις τα χαρτια σου για πυροσβεστικη, για εναν απλο λογο επειδη χρειαζεσαι πιστοποιητικο τυπου Α, οτι εχεις απαλλαγει νομιμα απο τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις, και οτι κρινεσαι καταλληλως Με Ι1. Πιστοποιητικο Τυπου Α δεν μπορεις να βγαλεις οταν δεν εχεις τελειωσει ακομη την θητεια σου. Στις 16 λοιπον που απολυεσαι, και λογικα θα σας αφησουν να φυγετε 13:00 το μεσημερι, προλαβαινεις να κανεις εκδοση τετοιου πιστοποιητικου απο στρατιωλογικο γραφειο; Παρε τηλεφωνο την στρατολογια που ανηκεις, μιλα με τον διοιηκητη της μοναδας σου, μηπως μπορει να επισπευσει καποια διαδικασια για το χαρτι αυτο, να σε εξυπηρετησει δηλαδη. Και ο θεος βοηθος.