Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2012)
Παιδες αν μπειτε λιγακι στον κοπο να διαβασετε το φ. Ε. Κ. θα καταλαβετε τι ακριβως παιζει.
http://hcg.gr/sites/default/files/article/attach/n4029_fek245_2011.pdf
Κεφάλαιο Γ' σελ 11
http://hcg.gr/sites/default/files/article/attach/n4029_fek245_2011.pdf
Κεφάλαιο Γ' σελ 11
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Για δειτε.emergencyservices
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 7
Και μια εβδομαδα να το διαβαζω ακρη δεν βγαζω. Μακαρι να με παρουν σε αυτη που τρεχει γιατι διαφορετικα τον πουλο αρμ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Η προκυρηξη των 800ων ειναι μεσω πανελλαδικων; Απο εκγυρη πηγη μια απαντηση ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 49
REX έγραψε:Η προκυρηξη των 800ων ειναι μεσω πανελλαδικων; Απο εκγυρη πηγη μια απαντηση ευχαριστω
Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει έγκυρη πηγή για να σου απαντήσει, διάβασε το θέμα από την αρχή και θα καταλάβεις
REX έγραψε:Η προκυρηξη των 800ων ειναι μεσω πανελλαδικων; Απο εκγυρη πηγη μια απαντηση ευχαριστω
ΟΧΙ.
Π. Σ. Ποτέ μέσω πανελλαδικών απαιτεί ολοκλήρωση στρατού.
Μόνο αξιωματικοί (Σχολή Ανθυποπυραγών) μέσω πανελλαδικών και αυτοί κοντράρονται (αποτελέσματα) ενδοϋπηρεσιακά δηλ. Είναι ήδη πυρ/στες με κλεισμένο ένα έτος υπηρεσίας τουλάχιστο.
Αν δεν μπουμε και εδω παμε για εθελοντης...
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 21
Αν εισαι μικρος και μενεις με τους γονεις σου...
μπορεις να το κανεις να παρεις και τιποτα μορια!
μπορεις να το κανεις να παρεις και τιποτα μορια!
Βγήκε η προκύρηξη παιδιά! Αιτήσεις απο αρχές γενάρη!
-
- Στρατηγός
Την προκήρυξη θα την βρείτε εδώ
Καλημέρα Παιδιά
η προκηρυξη που βγηκε για τους πυροσβεστες ειδικων καθηκοντων αφορα αποκλειστικά και μονο όσους είναι ήδη μεσα στο σωμα;(οπως ειναι οι αστυνομικοι γενικων καθηκοντων) ή μπορουν να λαβουν μέρος και πολίτες που εχουν πτυχιο; Πχ πληροφορικης;
η προκηρυξη που βγηκε για τους πυροσβεστες ειδικων καθηκοντων αφορα αποκλειστικά και μονο όσους είναι ήδη μεσα στο σωμα;(οπως ειναι οι αστυνομικοι γενικων καθηκοντων) ή μπορουν να λαβουν μέρος και πολίτες που εχουν πτυχιο; Πχ πληροφορικης;

Δε λέει κάπου ότι είναι για ήδη υπηρετούντες! Είναι για ιδιώτες! Κι εγώ έχω πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής και σκέφτομαι να κάνω αίτηση!croft έγραψε: Καλημέρα Παιδιά η προκηρυξη που βγηκε για τους πυροσβεστες ειδικων καθηκοντων αφορα αποκλειστικά και μονο όσους είναι ήδη μεσα στο σωμα;(οπως ειναι οι αστυνομικοι γενικων καθηκοντων) ή μπορουν να λαβουν μέρος και πολίτες που εχουν πτυχιο; Πχ πληροφορικης;
Λες; Και εγω απο τει πληροφορικής είμαι και λεω αν καλουν ιδιωτες να κανω τα χαρτια.

-
- Στρατηγός
croft έγραψε:Λες; Και εγω απο τει πληροφορικής είμαι και λεω αν καλουν ιδιωτες να κανω τα χαρτια.
Αφορά και ιδιώτες και εθελοντές όπως και η προηγούμενη, πρέπει να είσαι Ι1 για να δεχτούν τα χαρτιά σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες