Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Απο το fireservice λειπει η δικια μας προκυρηξη. Μηπως εχει κανεις το λινκ απο8ηκευμενο; Να δουμε αν εχει διαγραφτει κανεις η οτιδηποτε αλλο. Ακουσα οτι οκτωβριο 8α παρουν 150 επιλαχοντες.8ελω και να το διαβασω ομως.
Και να θες να το διαβασεις δεν θα το βρεις φιλε... Υπομονη
Φιλε μου αυτο ειναι αλλα δεν εχει βγει τπτ. http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Front+Page/spot+news/proslipsi_4000_pentaetous.csp
εχεις καποιο νεο;
εχεις καποιο νεο;
Οχι φιλε μπομπο τπτ. Μονο μου ειπαν φιλοι μ που μπηκαν τωρα οτι εμας 8α μας παρουν οκτωβριο. Το ευχομαι.
Ειχα ακουσει πως θα αποροφηθουν ολοι. Γνωριζουμε τον αριθμο απο αυτους που περασαν τις δοκιμασιες δλδ το συνολο των επιλαχοντων?
30 απο καθε γκρουπ περιπου αποσο ειχα ακουσει ακι εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ.
Ποιος ο λογος λοιπον να καλεσουν 120 επιλαχοντες αν ηθελαν 30 θεσεις; Συνηθως καλουν τον 2πλασιο αριθμο επιλαχοντων απο οσους χρειαζοντε.
Παιδια εγω ημουν με τη τελευταια σειρα επιλαχοντων και αν 8υμαμαι καλα στις τελικες δοκιμασιες ημασταν 3 γκρουπ απο 7ή 8 ατομων περασαμε ολοι. Δλδ 21-24 απο μας. Δε 8υμαμαι ακριβως. Εσεις σε ποιο γκρουπ εισαστε; Ακουω εντονα οτι απο εποχικους 8α καλυψουν με ιδιωτες. Εμας δλδ. Μπορει να ειναι και μουφα. Στην προκειμενη ευχομαι να ειμαστε εμεις. Γραψτε κανενα νεοτερο παιδια γτ μας βλεπω μεσα στο αγχος ολους
Τπτ ακομα. Και αν δεν προχωρησει των 725 δεν βλεπω ακρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες