Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Χαχαχα ευχαριστω paman! Θα ειναι τιμη μου να σας γνωρισω κ απο κοντα! Παλεψαμε σχεδον μαζι απο την αρχη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δημητρης25 έγραψε:Χαχαχα ευχαριστω paman! Θα ειναι τιμη μου να σας γνωρισω κ απο κοντα! Παλεψαμε σχεδον μαζι απο την αρχη.
Εννοείται! Το άγχος που τραβήξαμε.
-
- Ταξίαρχος
Χαλι μαυρο. Ουτε στον εχθρο μου αυτα!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Αντε ρε παιδια μπραβω μας, θα τα πουμε στα βιλλια ρε συυυς.
Καλη συνεχεια και στους υπολοιπους οτι κανουν
Καλη συνεχεια και στους υπολοιπους οτι κανουν
She call me Mr.Boombastic say me fantastic,touch me in me back she say I'm Mr.Ro...mantic
Συγχαρητήρια στα παιδιά που περάσανε, ένας μεγάλος αγώνας δόθηκε και βγήκαν νικητές, να τιμήσουν τη στολή που θα τους δώσει η πολιτεία και να αγωνίστουν πάντα για το καλλίτερο.
Για τα παιδιά που δε καταφέραμε να φτάσουμε στη πηγή, δε πηράζει, η ζωή είναι πόλεμος και χρέος μας η νίκη.
Για τα παιδιά που δε καταφέραμε να φτάσουμε στη πηγή, δε πηράζει, η ζωή είναι πόλεμος και χρέος μας η νίκη.
Συγχαρητηρια κ απο μενα σε ολα τα παιδια. Δημητρη25 πραγματικα με το κουπι που τραβαγες εσυ κ αρκετοι αλλοι αγχωνατε κ μενα που παρακολουθουσα! Τελος καλο ολα καλα ομως. Αντε με το καλο σχολη να υπηρετησουμε απ το μετεριζι μας τη πατριδα.
-
- Ταξίαρχος
Τοσο χαλια φαινομουν ρε; Συγνωμη αλλα δεν το εκανα επιτηδες ρε μαγκες! Σε ολα τα παιδια που περασαν τα αθληματα κ ολες τις διαδικασιες αξιζουν συγχαρητηρια! Σε ολα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Τώρα φίλε ήρθε επιτέλους η στιγμή να πας στον εργοδότη με τον λούτσο έξω και να του πεις "παρ' τα φρύδια μου"δημητρης25 έγραψε:Τοσο χαλια φαινομουν ρε; Συγνωμη αλλα δεν το εκανα επιτηδες ρε μαγκες! Σε ολα τα παιδια που περασαν τα αθληματα κ ολες τις διαδικασιες αξιζουν συγχαρητηρια! Σε ολα.

- Akspoogy
- Posts in topic: 25
HARMONICA έγραψε:Τώρα φίλε ήρθε επιτέλους η στιγμή να πας στον εργοδότη με τον λούτσο έξω και να του πεις "παρ' τα φρύδια μου"δημητρης25 έγραψε:Τοσο χαλια φαινομουν ρε; Συγνωμη αλλα δεν το εκανα επιτηδες ρε μαγκες! Σε ολα τα παιδια που περασαν τα αθληματα κ ολες τις διαδικασιες αξιζουν συγχαρητηρια! Σε ολα.
χαχα

-
- Ταξίαρχος
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 44
Ελα μητσαρααααααααααααα! Ελα παιχτουραααααααααα! Αχοαχοαοχαοχοαχο συγχαρητηρια σε ολους μας ρε μαγκες! Ειλικρινα σαν ονειρο μου φενετε δεν μπορω ακομα να το συνηδητοποιησω... Ραντεβου στην σχολη παιδες!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Μήτσοδημητρης25 έγραψε:Τοσο χαλια φαινομουν ρε; Συγνωμη αλλα δεν το εκανα επιτηδες ρε μαγκες! Σε ολα τα παιδια που περασαν τα αθληματα κ ολες τις διαδικασιες αξιζουν συγχαρητηρια! Σε ολα.
Ε Μήτσο... Όντως. Κάποια στιγμή σκέφτηκα λες ο μακάκας να παραιτήθηκε απτη δουλειά του και να μην περάσει; Τεσπα τέλος καλό όλα καλά για όλους μας... Εμεις δεν θα τα πούμε μάλλον γτ εγώ θα μαι Νάουσσα επομένως Καλή μας σταδιοδρομία παίδες.
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 44
Τελικα το μονο ασχημο ηταν οτι δεν τους πηραν ολους τους επιλαχοντες... Υπηρξε μια μεριδα που τα περασε ολα και δυστυχος δεν μπηκε ρε παιδια. Κριμα κριμα κριμα κριμα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
δημητρης25 έγραψε:Φωτια θα του βαλω.
Όχι φωτιά!
Θα σε διώξουν απο τη σχολή ώς πυρομανή

-
- Posts in topic: 28
Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα γι αυτούς... Κάποιοι θα παραιτηθούν μέχρι και τη βασική εκπαίδευση...chris1561985 έγραψε:Τελικα το μονο ασχημο ηταν οτι δεν τους πηραν ολους τους επιλαχοντες... Υπηρξε μια μεριδα που τα περασε ολα και δυστυχος δεν μπηκε ρε παιδια. Κριμα κριμα κριμα κριμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: purosvestis και 7 επισκέπτες