Πολιτη ειναι για v.i.p μονο! Δεν μπορουμε να σου πουμε! Πλακα μας κανεις; Τι να κραταμε κρυφο; Ειναι στο group των πυροσβεστων 5ετους υποχρεωσης. Εχει ενα πρασινο βελακι, καπου στο κεντρο με καμια 40αρια σχολια.
δημητρης25 έγραψε:Πολιτη ειναι για v.i.p μονο! Δεν μπορουμε να σου πουμε! Πλακα μας κανεις; Τι να κραταμε κρυφο; Ειναι στο group των πυροσβεστων 5ετους υποχρεωσης. Εχει ενα πρασινο βελακι, καπου στο κεντρο με καμια 40αρια σχολια.
πείτε το... Οκ τώρα... Έγραφα πυροσβεστική και Άρχισα Να Μπαίνω Σε όλα τα Αποτελέσματα- Θα ξενυχτούσα αν δε έστελνες
Ρε παιδια αρα θα πρεπει να νοικιαζουμε απο την εκπαιδευση. Και πως θα γινει αυτο. Ποιος θα δεχτει να σου νοικιασει για 3-4 μηνες. Μακαρι να βγαινουμε αλλα δεν εχει λογικη... Αντε οσοι ειναι κοντα στα σπιτια τους που παλι δεν παλευεται καθε μερα δρομολογια παει και ερχεται ενας που ειναι μακρια; ... εγω νομιζω μεσα θα ειμαστε ευτυχως και δυστυχως και καποιες μερες θα εχουμε εξοδο απλα ισως και καθε μερα αλλα θα κοιμομαστε μεσα στην σχολη.
paman έγραψε:Όχι, μεσημέρι φεύγεις εκτός αν έχεις υπηρεσία
πλάκα έκανα για το εσώκλειστοι... Σε σιτε της Νάουσα λένε ότι μπορέσαμε και πετύχαμε Καθημερινές Εξόδους Στους πυροσβέστες ώστε να τονωθεί η άθλια κατάσταση που επικρατεί στα μαγαζιά.
Δε νομίζω να βγει Δευτέρα... Μέχρι να την υπογράψει ο υπουργός, να πάει στο λογιστήριο, να πάει για ΦΕΚ... Ό, τι έχει δημοσιευτεί μέχρι στιγμής σε blog,facebook κτλ. δεν έχει επαληθευτεί τίποτα στην πράξη...
HARMONICA έγραψε: Δε νομίζω να βγει Δευτέρα... Μέχρι να την υπογράψει ο υπουργός, να πάει στο λογιστήριο, να πάει για ΦΕΚ... Ό, τι έχει δημοσιευτεί μέχρι στιγμής σε blog,facebook κτλ. Δεν έχει επαληθευτεί τίποτα στην πράξη...
η αλήθεια είναι οτι σε αυτο έχεις δίκιο... Προς το τέλος της βδομάδας ίσως έχουμε κάτι τότε. Γιατί αυτές οι εργασίες απαιτούν και κάποια 24ωρα.