Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Άκου να δεις φίλε πολίτη τι παίζει, αν ξανά στείλεις μήνυμα που το περιεχόμενο είναι αν θα μπορείς να κάνεις χαρτιά σου επειδή είσαι επιτυχών στους 5ετης θα γράψω πράγματα που δεν θέλω
δεν με απασχολεί γιατί το κάνεις αυτό, από σήμερα και για 3 ημέρες μήνυμα δικό σου στο φόρουμ δεν ξανά εμφανίζεται, μπορείς να αλλάξεις όσες IP και ονόματα θέλεις...
δεν με απασχολεί γιατί το κάνεις αυτό, από σήμερα και για 3 ημέρες μήνυμα δικό σου στο φόρουμ δεν ξανά εμφανίζεται, μπορείς να αλλάξεις όσες IP και ονόματα θέλεις...
Greek_Army έγραψε:Άκου να δεις φίλε πολίτη τι παίζει, αν ξανά στείλεις μήνυμα που το περιεχόμενο είναι αν θα μπορείς να κάνεις χαρτιά σου επειδή είσαι επιτυχών στους 5ετης θα γράψω πράγματα που δεν θέλω...
τι εννοείς; Έχω σταματήσει να ρωτάω το ίδιο πράγμα εδώ και καιρό.(όντως είχα ένα σκάλωμα με τη Ερώτηση Αν οι Πενταετείς Μπορούν Να Κάνουν Κτλ... ) αλλά σταμάτησα κοίτα τα τελευταία Μηνύματα Μου... Δε σε καταλαβαίνω
-
- Στρατηγός
Αυτό που εννοώ είναι ότι ακόμα και χτες ρώτησες το ίδιο πράγμα και το πήρα χαμπάρι σήμερα που σου απάντησα ένα παλικάρι ( εδώ ), απλά σου εξηγήθηκα την επόμενη φορά θα φύγεις οριστικά
Greek_Army έγραψε:Αυτό που εννοώ είναι ότι ακόμα και χτες ρώτησες το ίδιο πράγμα και το πήρα χαμπάρι σήμερα που σου απάντησα ένα παλικάρι ( εδώ ), απλά σου εξηγήθηκα την επόμενη φορά θα φύγεις οριστικά
δε ήταν χθές ούτε προχθές... Έχει κανένα 10 ήμερο. Θα το επιβεβαιώσεις Αν Το ψάξεις.
έτσι κι αλλιώς οι αιτήσεις τελείωσαν δευτέρα όπως θα ξέρεις... Άρα Πιο Το νόημα της ερώτησης πλέον;
-
- Στρατηγός
Σημασία έχει ότι είχες καταντήσει εκνευριστικός με το να ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα και όχι μόνο αυτό αλλά το έγραφες και σε όλα τα θέματα της πυροσβεστικής
Υ. Γ το λήγω εδώ και ελπίζω να μην χρειαστεί να σου ξαναπώ κάτι τέτοιο
Υ. Γ το λήγω εδώ και ελπίζω να μην χρειαστεί να σου ξαναπώ κάτι τέτοιο
http://www.dikaiologitika.gr/foitites/praktiki-askisi/418-nea-prokiryxi-anamenete-teli-ianoyrioy-stin-pyrosbestiki-gia-800-theseis-to-2012.html
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Δεν παίζει φίλος... Λάθος είναι, μιλάει για τις προκυρήξεις που προηγήθηκαν και απλά δεν το διευκρινίζει και δεν το διόρθωσε όταν αναδημοσιεύτηκε...
Πότε μην μετανιώνεις..
Α οκ φιλος.
πληροφοριακα το εστειλα αλλα αφου ειναι λαθος sorry.
πληροφοριακα το εστειλα αλλα αφου ειναι λαθος sorry.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
Πριν λίγο στο facebook είπε ότι το ΦΕΚ και η εντολή πρόσληψης Έχουν υπογρφεί και τη Δευτέρα θα το δημοσιεύσουν, ελπίζω να είναι αλήθεια...
εγω που έχω 808 σειρά στο γελ κ έχουν πάρει μέχρι 976 έχω καμία ελπίδα να είμαι μεσα(έχω περάσει αθλήματα κτλ). κάποιος που να ξέρει;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
δημητρης25 έγραψε:Που το ειδες αυτο;
Δες το π. Μ σου.
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
HARMONICA έγραψε:Πριν λίγο στο facebook είπε ότι το ΦΕΚ και η εντολή πρόσληψης Έχουν υπογρφεί και τη Δευτέρα θα το δημοσιεύσουν, ελπίζω να είναι αλήθεια...
όντως που το δες αυτό ρε φίλε; Μπήκα στους 5 ετεις στο fb και δε το χει...
καλό είναι όποτε λέμε ότι διαβάσαμε κάτι να στέλνουμε και το λίνκ... Όχι πετάμε κάτι και άντε τρέχα γύρευε... Για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον
Παιδια αν θα παρουν ολους οσους περασαμε δν το ξερουμε ακομα η εχασα τιποτα καινουριο?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες