Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Πιστευω οτι κανουν σωστη δουλεια γι'αυτο αργουν τοσο...
Το καλο το πραμα αργει μετρησα 31 απο τελ στης λιστες απο 9/1 ειναι 149 θεσεις ακομα κ απο γεν δεν ξερω κ γω αν πεις κ οτι κοπικαν οι πρωτη 180 γιαυτο φτασαμε κ δω που φτασαμε ε μαλον τοτε θα τους παρουν ολους κ γιανα μην σκατε βραδη ειναι με βολευη κιολας να κοιμηθω χαρουμενως αποψε κ τρωο την φολα το πρωι
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Πληρωνουμε τον εμφυλιο των εποχικων νομιζω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Ρε δε ντρέπονται λέω εγώ. Μπαίναν νύχτα και θέλαν τώρα να μπουνε και πάλι νύχτα και μιξοκλαίγονται στον Καράογλου και στο κάθε Καρά... Οι ρόμπες.
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Ταξίαρχος
Εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εκτος απο το να περιμενουμε αλεξανδρε! Μπορουσαμε να μπουμε ολοι; Μακαρι να μπαιναμε. Αυριο ισως εαν οχι μεχρι την δευτερα σιγουρα, ειναι ψυχοφθορο για ολους αλλα θα το παλεψουμε ρε μαγκες!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
δημητρης25 έγραψε:Εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εκτος απο το να περιμενουμε αλεξανδρε! Μπορουσαμε να μπουμε ολοι; Μακαρι να μπαιναμε. Αυριο ισως εαν οχι μεχρι την δευτερα σιγουρα, ειναι ψυχοφθορο για ολους αλλα θα το παλεψουμε ρε μαγκες!
Αύριο, μεθαύριο ρε σαν δεν ντρέπονται λεώ εγω. Αύριο αν το εχετε ξεχάσει έρχεται η τρόικα... Με ότι και αν αυτό σημαίνει...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Ταξίαρχος
Δεν σημαινει τιποτα αδελφε. Εχει περασει απο την τροικα αυτη η προκηρυξη οπως κ αυτη για τα 725 ατομα, δεν ειναι αυτο το προβλημα μας!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
Αν δεν βγει και τίποτα σήμερα να ανησυχήσουμε λέτε;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ έχω ήδη αρχίσει να ανησυχω...
Πότε μην μετανιώνεις..
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 44
Να ανησυχειτε για πιο λογο ρε παιδια. Ειλικρινα βλεπω τα μηνυματα σας και απορω... Να ανησυχουν εχουν λογο οσοι ειναι χαμηλα σε θεση επιλαχων και δεν ξερουν ποσους ακριβως τελικα θα φτασει να παρουν ναι το καταλαβαινω. Τωρα ολα τα αλλα περι ακυρωσης της προκηρηξης απλα γελαω. Ακυρωνεται απο την αρχη οχι στο τελος της. Να το ξεχασετε αυτο... Κουλαρετε το λιγο πανικοβαλεται κοσμος χωρις λογο. Και εγω μεσα στο αγχος ειμουν αλλα για το αν θα με καλεσουν που ειναι λογικο. Τωρα Απλα υπομονη.
-
- Ταξίαρχος
Ξερετε που πουλανε υπομονη να παω να αγορασω λιγη; Το pc μου δουλευει 4 ημερες κ 4 νυχτες, βλεπω να κανει κανενα μπαμ. Απο το κινητο μπαινω, απο το pc στην δουλεια μπαινω μονο κακο μας κανει αυτο το αγχος! Βλεπω στο τελος να μας παρουν στο δαφνη οχι στα βιλλια!
Τώρα πρέπει να μας περάσουμε ψυχοτεχνικά!
-
- Ταξίαρχος
Ευκολα! Σε ολα ναι θα παταγα. Επαιζες με κουκλες; Ναι. Ακους φωνες; Ναι. Παιρνεις ψυχοφαρμακα; Ναι. Μετα bye bye πυροσβεστικη.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
και εγώ μια απο τα ίδια ! Τα νεύρα μου κρόσια ! Θέλουμε την λίστα λέμε! ήμαρτον πια ! Ελπίζω πραγματικά να βγει σήμερα, να τελειώσουν τα βάσανά μας !
τ
και εγώ μια απο τα ίδια ! Τα νεύρα μου κρόσια ! Θέλουμε την λίστα λέμε! ήμαρτον πια ! Ελπίζω πραγματικά να βγει σήμερα, να τελειώσουν τα βάσανά μας !
τ
jim23 έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
και εγώ μια απο τα ίδια ! Τα νεύρα μου κρόσια ! Θέλουμε την λίστα λέμε!ήμαρτον πια ! Ελπίζω πραγματικά να βγει σήμερα, να τελειώσουν τα βάσανά μας !
τ
όντως η λίστα τι αργεί; Άντε Τα ΦΕΚ και τα άλλα έχουν διαδικασίες αλλά αυτή η λίστα τόσες υπογραφές θέλει και εγκρίσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες