Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Αντε να δουμε αν και για σεπτεμβρη την κοβω να βγαινει τελικα η προκυρηξη... 

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Γεια σε ολους, σας διαβαζω καιρο τωρα και μερικοι-ες ειστε απιστευτοι, εκανα και γω τα χαρτια μου στην προηγουμενη προκυρηξη αλλα τελικα δεν πηγα στην συνεντευξη, τεσπα εγω ελπιζω να βγει το καλοκαιρακι που λογικα θα χω παρει και το lower
καλη υπομονη και καλη τυχη σε οσους ειναι επιλαχοντεσ
καλη υπομονη και καλη τυχη σε οσους ειναι επιλαχοντεσ
Σε ευχαριστω πολυ υσχηει και για μενα η Καλη τυχη γιατι ειμαι επιλαχουσα! Σε ευχαριστω και το ευχομαι και σε σενα για την επομενη! Βρε παιδια θα βγει η προκυρηξει μην ανυσηχειτε ολα καλα θα πανε!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Τελικά πότε βγαίνει;
κοιτα αν λαβεις υποψην το οτι το πασοκ και η νδ σφαζονται και επισεις οτι υπαρχρι κριση οικονομικη υπολογιζε αν οχι τον σεμπτεμβρη μαλλον για το 2010. Τα παντα γινονται προεκλογικα...Tsompanhs-kango έγραψε:Τελικά πότε βγαίνει;

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Καπως ετσι ειναι δυσκολα κατα τν αποψη μου να βγει συντομα η επομενη ασε που πιστευω στην επομενη θα δηλωσουν τα διπλα ατομα με τν ανεργια που εχει πεσει.
Μηπως ξερετε ποτε βγαινει η προκυρηξη για ΕΠ. ΟΠ οδηγων και μεχρι ποια ηληκια πιανει;
Μάνο περιμένουμε ναα βγουνε ολες οι προκηρυξεις για στρατό ξηρας, αεροπορία και ναυτικό. Οταν βγουν τοτε ανακοινώνονται και ολες οι ειδικότητες που θελουν να πάρουν ατομα. Σιγουρα θα υπάρχει και για οδηγό. Απλα περιμενε λιγάκι, οπως ολοι μας. Καλή επιτυχία!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ε ολο λογια ακουγοντε. Μαρτιο απριλιο μαιο... Αντε να δουμε. Στο γες που πηρα τηλ ειπαν σιγουρα μεχρι ιουνιο αλλα ποτε δν ξες
Παιδια αν δεν δειτε την προκυρηξη με τα ιδια σας τα ματια μην εμπιστευεστε κανεναν. Ακουστε και μενα
Φιλικα
Φιλικα
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου!Δ. Υ. Κ έγραψε:Παιδια αν δεν δειτε την προκυρηξη με τα ιδια σας τα ματια μην εμπιστευεστε κανεναν. Ακουστε και μενα
Φιλικα
Παιδιά καλημέρα! Να ξέρετε οτι μέχρι τον Ιούνιο η προκήρυξη θα βγει! Από δύο βουλευτικά γραφεία με πήραν και μίλησα με τους ίδιους τους βουλευτές
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Καλημερα κ απο εμενα παιδια. Μακαρι να βγει σταυρο μου γτ ολοι αυτο περιμενουμε. Αλλα θα συμφωνισω κ εγω με τον Δ. Υ. Κ κ αυτο θα περιμενω να δω πρωτα προκηρυξη κ μετα να χαρω για να μην πεσω κ απτα συννεφα αν βγει αυγουστο π. Χ η πολυ αργοτερα... Αντε υπομονηηη:)
Παιδια τι χρειαζεται για την προκυρηξη; Παει με τον βαθμο λυκειου και αυτα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Κωστας έγραψε:Παιδια τι χρειαζεται για την προκυρηξη; Παει με τον βαθμο λυκειου και αυτα;
Θελει να εισαι απο 18-28 ετων, ελληνικη υπηκοοτητα!
Εχει ειδικοτητες για αποφοιτους γυμνασιου, λυκειου, τεε, τει, αει. Αλλα σε καθε προκηρυξη παιζει.. Αναλογα με τις ειδικοτητες που ζηταει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης