Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Σε ευχαριστω πολυ ρε φιλαρακι! Να σου φερω ενα παραδειγμα; Το group μου την πεμπτη που ξεκινησαμε τα αθληματα ηταν 15 ατομα. Παρασκευη 11:00 το πρωι που τελειωσαμε ειμασταν 8 ατομα! Βαλε ποσα ατομα δεν πηγαν, βαλε ποσα ατομα κοπηκαν, βαλε ποσα ατομα εμειναν τελικα εφ και λιμενικο. Αμα το σκεφτεις καλα καλεσαν 1000 ατομα περιπου για 600 θεσεις. Κ καλεσαν σχεδον τους διπλασιους κ στο τελος δεν εκοβαν κ κανεναν, επρεπε να κοπεις "μονος σου, να ησουν ανετοιμος δηλαδη"!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μεχρι 334 ρε φιλε θα τρελαθω ειμαι 336
poy einai o 335 θα τρελαθω ενφραγμα θα παθω πω πω πω ονειρο ζω εφιαλτης ειναι η οχι
poy einai o 335 θα τρελαθω ενφραγμα θα παθω πω πω πω ονειρο ζω εφιαλτης ειναι η οχι
-
- Ταξίαρχος
Κοντα σου ειμαι κ εγω ρε! Ηρεμησε. Μια λιστα ακομη κ ειμαστε μεσα! Ετοιμασε βαλιτσες. Ν α παρεις χοντρες καλτσες γιατι κανει κρυο...
Βγήκαν μέχρι 334. Οι προηγούμενοι δηλαδή μέχρι 200. Που είναι ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Τελικα συνεχιζουν να καλουν επιλαχοντες 1000+ η σταματησαν εκει; Γνωριζει κανενας; Στην κατηγορια ΓΕΛ
-
- Ταξίαρχος
Στην πρωτη 200αδα ουτε οι μισοι δεν πηγαν αδελφε!
Στους αρχικους πίνακες ήμουν σε θέση πριν απο 200 (τελ) και με κάλεσαν και πήγα να δώσω. Πέρασα ! Ωστόσο δεν είμαι σε κανέναν απο αυτούς τους πίνακες ενώ είναι άλλοι με λιότερα μόρια απο τα δικά μου. Τι ακριβώς έχει παιχτεί ;
-
- Ταξίαρχος
Ποποπο εγινα ταξιαρχος! Κερναω αποψε εγω. Σαμπανια σε ολο το φορουμ! Αν κ εχω φαει 1-2 στερησεις βαθμου ολα καλα! Φιλαρακι μην φοβασαι. Στους τελικους πινακες θα δεις το ονομα σου.
jim Το ιδιο προβλημα εχουμε, κ εγω δεν καταλαβενς τι γινετε αφου εχω περισσοτερα μορια γιατι δεν με εχουν μεσα τι να πς κατι μ βρωμαει... Θα σκασω απο το αγχος...
-
- Ταξίαρχος
Μαγκες στους τελικους πινακες θα δειτε σιγουρα τα ονοματα σας μεσα. Μην βιαζετε βιαστικα συμπερασματα! Ετσι την πατησα κ εγω κ τωρα ειμαι με το μισο ποδι μεσα.
Μπράβο βρε Δημήτρη ! Και εγώ δεν πιστεύω πως βρωμάει κάτι, αλλά ... Μας έχει φάει η αγωνία ! Έχουμε τελειώσει απο 31/12 και ακόμα τίποτα... Άρα, περιμένουμε και άλλους πίνακες ε;
Μακαρι ρε φιλε. Θα μας πεσουν τ μαλια στο τελος, απλα εχει ατομα π δωσαμε μαζι την ιδια μερα κ εχουν λιγοτερα μορια κ ειναι μεσα, κ εγς τιποτα γι αυτο τρελενομαι...
-
- Ταξίαρχος
Στους τελικους πινακες θα μας λυθουν ολες οι αποριες. Οσο δυσκολο κ να ειναι υπομονη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες