Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
2132157713 τι να πω δεν ξερω εμενα μου ειπανε οτι κλεισανε για την κατηγορια γελ... Τι ναπω
Σημερα περασα και εγω τα αθληματα.ειμαι απο τεε.όπως ξέρετε οι θέσεις είναι λιγότερες.
αραγε πέρασα κιόλας; Να χαρω; Ή συμπληρώθηκαν οι θέσεις πριν από εμένα; Τι γίνεται; Θέλω να πω όποιος περάσει τα αθλήματα διορίζεται σίγουρα;
αραγε πέρασα κιόλας; Να χαρω; Ή συμπληρώθηκαν οι θέσεις πριν από εμένα; Τι γίνεται; Θέλω να πω όποιος περάσει τα αθλήματα διορίζεται σίγουρα;

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Περασα κ εγω σημερα. Μας ειπαν οτι ειμαστε 99% μεσα στην σχολη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
δημητρης25 έγραψε:Περασα κ εγω σημερα. Μας ειπαν οτι ειμαστε 99% μεσα στην σχολη.
Μπράβο ρε φίλε επιτέλους, μας είχες γκαστρώσει τόσον καιρό

-
- Ταξίαρχος
Δες την λιστα που βγηκε 29/12/11. Προσκληση προγραμμα επιλαχοντων ιδιωτων σε θεση διορισμου.υγειονομικες εξετασεις ψυχοτεχνικες αθλητικες δοκιμασιες. Εισαι μεσα σε αυτη την λιστα; Περασες ολα τα παρα πανω; Εισαι μεσα. Τελος! Υπολογισε οτι κ σε αυτη την λιστα κοπηκαν ατομα.
-
- Ταξίαρχος
harmonica δεν τραβαω τετοια κολληματα.
πρεπει να γελασουμε κ λιγο γιατι αυτες τις ημερες ειχα να φαω, κ να κοιμηθω καλα εδω κ μια εβδομαδα. Την δευτερα θα παω στην δουλεια γυμνος. Θα τους βρισω θα παρω τα λεφτα μου κ θα φυγω.

- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
harmonica δεν τραβαω τετοια κολληματα.
πρεπει να γελασουμε κ λιγο γιατι αυτες τις ημερες ειχα να φαω, κ να κοιμηθω καλα εδω κ μια εβδομαδα. Την δευτερα θα παω στην δουλεια γυμνος. Θα τους βρισω θα παρω τα λεφτα μου κ θα φυγω.
[/QUOT

Ολοι τα ίδια περάσαμε φίλε. Εγω στην Αθήνα μέσα σε 4 μέρες έχασα 3 κιλά και Μετά (στις μέρες των γιορτών) πήγα στο +5 (κιλά).
Συγχαρητήρια.
Τώρα για το Τελευταίο... (την Αποζημίωση) μακάρι να την πάρεις αλλά αμφιβάλλω... Σε έναν κολλητό μου έφτασαν να του πουν ότι έλειψε Αδικαιολόγητα Πάνω απο την Κανονισμένη Άδεια και του ζαλίζουν τα αρ@#@α για να πάρει 5 δεκάρες αποζημίωση.

[/QUOT

Ολοι τα ίδια περάσαμε φίλε. Εγω στην Αθήνα μέσα σε 4 μέρες έχασα 3 κιλά και Μετά (στις μέρες των γιορτών) πήγα στο +5 (κιλά).
Συγχαρητήρια.
Τώρα για το Τελευταίο... (την Αποζημίωση) μακάρι να την πάρεις αλλά αμφιβάλλω... Σε έναν κολλητό μου έφτασαν να του πουν ότι έλειψε Αδικαιολόγητα Πάνω απο την Κανονισμένη Άδεια και του ζαλίζουν τα αρ@#@α για να πάρει 5 δεκάρες αποζημίωση.
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
Περσυ μου ειπαν να την παρω κ να φυγω! Λεω να τους κανω την χαρη. Οτι παρω καλο ειναι γιατι στην σχολη θα πεσει πεινα.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που σμρ πέρασαν κ μπαίνουν, μεταξύ αυτών και εγώ, ένα μεγάλο ευχαριστω από μέρους μου στον HARMONICA,mouse,handballer για τις χρήσιμες συμβουλές τους μέσα από την καρδιά μου έυχομαι να τα πούμε και από κοντά...
Φιλικά Αλέξανδρος
Φιλικά Αλέξανδρος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
δημητρης25 έγραψε:Δες την λιστα που βγηκε 29/12/11. Προσκληση προγραμμα επιλαχοντων ιδιωτων σε θεση διορισμου.υγειονομικες εξετασεις ψυχοτεχνικες αθλητικες δοκιμασιες. Εισαι μεσα σε αυτη την λιστα; Περασες ολα τα παρα πανω; Εισαι μεσα. Τελος! Υπολογισε οτι κ σε αυτη την λιστα κοπηκαν ατομα.
Στις 29/12/11 το λέει όπως και σε μία στις 27/12/11 και 27/12/11 κοκ στις παραπάνω και σε κάποιες παρακάτω δεν το λέει, υπάρχει κάποια λογική στο σε ποια ανακοίνωση το γράφει αυτό; ! Μπορείτε να βγάλετε κάποια άκρη;
- mouse
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Alexandros9 έγραψε:Μπράβο σε όλα τα παιδιά που σμρ πέρασαν κ μπαίνουν, μεταξύ αυτών και εγώ, ένα μεγάλο ευχαριστω από μέρους μου στον HARMONICA,mouse,handballer για τις χρήσιμες συμβουλές τους μέσα από την καρδιά μου έυχομαι να τα πούμε και από κοντά...
Φιλικά Αλέξανδρος
Να σαι καλά παιχτούρα μου! Πραγματικά χάρηκα πολύ! Συγχαρητήρια!
Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
-
- Ταξίαρχος
Μπραβο αλεξανδρε. Καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι!phaethon δεν βρισκεις ακρη. Νομιζω οτι καποιες λιστες ουτε για κ-ω-λ-ο-χαρτο δεν κανουν.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
δημητρης25 έγραψε:Μπραβο αλεξανδρε. Καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι!phaethon δεν βρισκεις ακρη. Νομιζω οτι καποιες λιστες ουτε για κ-ω-λ-ο-χαρτο δεν κανουν.
Μπράβο και σε σένα Δημήτρη Τα λέμε στην σχολή παίδες!
-
- Ταξίαρχος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες