Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Ρε παιδια στο 30% μεχρι Που εχει φτασει μεχρι που εχουν καλεσει ποιος ξερει; Κ επεισεις απο τις προβλεψη σας τη λετε θα φτασει μεχρι 450 κ Κατι που ειμαι κ εγω κ κοντευω να πεθανω απο την αγωνια μου; Ευχαριστω για οποιον απαντηση κ καταλαβενη την αγωνια μ!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
αγγελοσσσσ έγραψε:Καλη χρονια με υγεια τιποτα αλλο... Και θελω να πω σε σενα δημητρη25, αλεξανδρε9, και τον εκαμ θυμασται που σας ελεγα με μαθηματικα και σας εξηγουσα οτι θα φτασει σιγουρα μεχρι 700 και το πολυ 1000 επιλαχων και με ειρωνευοσασταν και απορουσατε πως θα γινει αυτο; Εχει ακομα δρομο η δουλεια...
Kαλή χρονιά φίλος, πρώτα από όλα εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα φιλαράκι απλά ρωτούσα και ήθελα απάντηση τεκμηριωμένη. Ευτυχώς που έπεσες μέσα γτ διαφορετικά δεν θα με καλούσαν... Το χαλικακι έμεινα και τέλειωσα παίδες. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Καλη χρονια κ απο εμενα αλλα δεν θυμαμαι τιποτα απο αυτο που λες αγγελε. Και για εμενα αυριο τελευταια ημερα χαλικακι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 22
Νεα λιστα ξανα βγηκε!ποιος θα μπει στο κοπο να δει σε τι θεση βρισκομαστε;
Ρε παιδια θα μου πει καποιος που ξερει μεχρι που εχουν καλεσει στο 30% κ με εχει φαει το ανχος! Κοιταξα εγω αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη! Ας μ πει καποιος εχω 450 κ κατι στο 30% κ δεν μπορω να κοιμηθω απο το ανχος μου!
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 22
Στην β κατηγορια εχει φτασει 296 κ εχουν καλεσει μονο 5 ατομα!
οποτε με πολυ δυσκολια θα φτασει τα 320 δικια μου αποψη
οποτε με πολυ δυσκολια θα φτασει τα 320 δικια μου αποψη
Φιλε chaniacitygr να σε διορθωσω πως την κατηγορια των 30% εχουνε καλεσει μεχρι κ των 322 εως τις 30/12/2011... Το λεω με απολυτη σιγουρια! Καλη σας μερα κ καλη επιτυχια
Μαγκες, Χρονια πολλα καλη χρονια και με υγεια να έχουμε! Μολις γυρισα απο Χαλικακη! Δοξαση ο ΘΕΟΣ ολα καλα πηγανε! Τα συμπερασματα μου απο απο ολη την διαδικασια ειναι τα εξης: Οποιος πραγματικα το θελει και το κυνηγησει θα τα καταφερει! Υπομονη στα ατομα που ειναι ειδικα απο επαρχια γιατι εχει τρεξιμο και οι αποστασεις ειναι μεγαλες! Την υγεια του να εχει (για να μην εχει κανενα προβλημα στα ιατρικα, κοβοντε ελαχιστοι) Στα ψυχοτεχνικα δεν κοβεται κανεις! Τωρα οσο αφορα τα αγωνισματα δεν σε κοβουν, εσυ κοβεσαι! ΟΙ επιτροπες ειναι ελαστικες και σε βοηθανε πολυ και στην ψυχολογια! Περασανε ατομα και με μισες ελξεις αρκει να περναγανε το σαγονη τους, ατομα με 4:10 χρονο στο 1000 (το οποιο παρεπιπτοντος ειναι καπου στα 950 μετρα) και ατομα με 3.90 στο μηκος! Οποιος δεν μπορουσε να κανει ουτε αυτα ητανε αξιος της μοιρας του! Στην δικια μου σειρα περιπου 90-100 ατομα κοπηκανε συνολο απο ολες τις μερες καμια 30 ατομα! Μαγκες να εχετε πιστη και υπονη και αμα σας καλεσουνε να πατε και να το κυνηγησετε μεχρι τελους... Αξιζει η ταλαιπωρια και το ανχος! Να 'στε ολοι καλα και να εχετε την υγεια σας, ολα τα αλλα εποντε!
Μίλησα με πυροσβεστικη και μου είπανε ότι σταματησανε να πέρνουν επιλαχοντες για το 70% ΓΕΛ μιας και ο αριθμός συμπληρωθηκε και η λίστα έφτασε τ0 1000 γνωρίζει καποιος κάτι άλλο?
Γεια και εγω σημερα τελειωσα ολα καλα περασα... οπως τα λεει ο φιλος πανω ειναι o rambo. κοιταξε φιλε σημερα ηταν 7 σειρες επι 15 ατομα και κοποηκε συνολο μια σειρα 90 περασαν περιπου εχουν περασει αλλο 350 + 90 σημερα = 440. ειναι παλι αυριο αλλοι τοσοι 90 δηλαδη παμε 530 αλλα 80 ατομα θελει ακομα... υπολογιζω μεχρι 15 του μηνος θα εχει τελειωσει το θεμα.
Χτες το μεσημέρι μίλησα και μου είπανε ότι τα ατομα για το 70% ΓΕΛ συμπληρώθηκε και η λίστα σταμάτησε στο 1000 μίλησα με το γραφείο που ενημερώνουν τους επιλαχόντες ότι μου είπανε λέω...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
ΚΑΣ έγραψε:Χτες το μεσημέρι μίλησα και μου είπανε ότι τα ατομα για το 70% ΓΕΛ συμπληρώθηκε και η λίστα σταμάτησε στο 1000 μίλησα με το γραφείο που ενημερώνουν τους επιλαχόντες ότι μου είπανε λέω...
Ωραια μπαρουφα σου ειπανε γιατι ειμαι στη θεση 940 και δε με καλεσανε.
Χθες παντως καλεσανε μεχρι 734
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Τι να σου πω ρε φιλε εδω που φτασαμε ολα τα περιμενουμε.
Σε ποιο τηλεφωνο πηρες και σου δωσανε τις πληροφορίες;
Σε ποιο τηλεφωνο πηρες και σου δωσανε τις πληροφορίες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες